RSS
امروز سه شنبه ، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

نات کوین کی عرضه می‌شود و چطور بخریم؟

کار ویژه عجیب بانک های خصوصی!

کانون کارگزاران بورس آخرین هشدار درباره آثار مخرب بند "س" را به رئیس مجلس داد

چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد

رشد ۴۲ درصدی درآمدهای بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

طرح آرام بام پارسیان برای آسودگی خیال ساکنین و مدیران ساختمان ها

معرفی محصولات بیمه سامان در نمایشگاه اکسپو

خبر خوش درباره گشایش‌های جدید ارزی

شرایط و روش دریافت وام بهین کارت ۲ سپه

کلیات لایحه بودجه تصویب ۱۴۰۳ شد

دلارهای نفتی زیر چرخ مونتاژی‌ها

فین تک ها تهدید جدید بانک ها

عدم استقبال بانک از فین تک ها

۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵کد خبر: 188514
ایستانیوز: مدیر کل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گقت : فین تک ها به دنبال این هستند تا در صنعت بانکی علاوه بر پرداخت، خدمات دیگری را نیز ارائه کنند که به دلیل اینکه تهدیدی برای بانک ها محسوب می شوند بانک ها از هیچ یک از فعالیت های آنها استقبال نمی کنند و در مقابل فعالیت های آنها، دو راه در پیش خواهند گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی درباره خط قرمزهای بانک مرکزی برای فعالیت فین تک ها گفت:‌ بانک مرکزی امکان فعالیت فین تک ها در زمینه هایی مثل مباحث ارزی،‌ سپرده گیری، خلق پول را نخواهد داد.
 ناصر حکیمی عصر امروز در هشتمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی و سرمایه گذاری در ایران درباره فعالیت فین تک ها در کشور گفت: فین تک ها هم مثل هر ایده نو دیگری زمان اوج دارد، اما فین تک یک اوج گیری با پشتوانه است چون هنگامی که درآمدزایی دارد می توان به آینده و واقعی بودن این اقدام امیدوار بود.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی ادامه داد: در هر صنعتی افرادی وجود دارند که هر اقدام جدیدی را تهدیدی برای فعالیت خود می دانند و در قبال این تهدیدها سکوت نکرده و به دنبال رفع آن هستند.
وی افزود: البته با توجه به اینکه فین تک ها بخشی از کارمزدها و خدمات پرداخت سیستم بانکی را به خود اختصاص می دهند و مشتریان را با ارائه خدمات توسط شرکت خود جذب می کنند، به عنوان رقیبی جدی برای بانک ها هستند.
حکیمی ادامه داد:‌ فین تک ها به دنبال این هستند تا در صنعت بانکی علاوه بر پرداخت، خدمات دیگری را نیز ارائه کنند که به دلیل اینکه تهدیدی برای بانک ها محسوب می شوند بانک ها از هیچ یک از فعالیت های آنها استقبال نمی کنند و در مقابل فعالیت های آنها، دو راه در پیش خواهند گرفت.
این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: بانک ها یا با حمایت از آنها این شرکت ها را در درون خود جای می دهند و کم کم آنها را کمرنگ خواهند کرد و یا از ابتدای فعالیت آنها مانع خواهند شد.
وی درباره واکنش بانک مرکزی نسبت به فعالیت این شرکت ها گفت: به دلیل اینکه آنها عاملی برای رونق کسب و کار هستند بانک مرکزی از آنها تا جایی که خط قرمزهای این بانک را رد نکنند حمایت می کند.
حکیمی درباره خط قرمزهای بانک مرکزی برای فعالیت فین تک ها گفت:‌ برخی موضوعاتی که بانک مرکزی نسبت به آنها حساسیت دارد و با توجه به تجربیات گذشته، امکان فعالیت فین تک ها در زمینه هایی از جمله مباحث ارزی،‌ سپرده گیری، خلق پول و ... را نخواهد داد.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی با اشاره به اینکه بحث فین تک ها در دنیا موضوعی جدید است، تاکید کرد: حاکمیت باید خالقان فین تک ها را افرادی خلاق و باهوش بداند که توانسته اند از بخش ها و حوزه هایی در سیستم مالی و تجاری کشور استفاده کنند که مورد غفلت دیگران بوده است.
به گفته وی، مشکل آنها نبود حمایت های مالی و معنوی و همچنین عدم ارائه پشتوانه های قوی است. حکیمی افزود:‌ به نظر من این جوانان خلاق باید به دنبال فرد و قدرتی برای لابی گری باشند تا کسی امکان سنگ اندازی و قطع فعالیت آنها را نداشته باشد.
این مقام مسئول در بانک مرکزی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا این بانک در زمینه تعیین تکلیف و مجوزدهی به موسسات غیرمجاز فعالیتی نکرده است؟ گفت: اخیرا در جامعه تهمتی به بانک مرکزی زده می شود مبنی بر اینکه این بانک به موسسات غیرمجازی که با مشکل مواجه شده اند مجوز داده که این موضوع کاملا خلاف واقعیت است و به نظر من در اینباره نباید شعار بدهیم.
حکیمی ادامه داد:‌ به نظر من بانک های تجاری عاملی برای افزایش قدرت اینگونه موسسات هستند زیرا بیش از ۵۰ درصد حساب های موسسات غیرمجاز در یکی از بانک ها سپرده گذاری شده که خود این موضوع عاملی برای افزایش قدرت اینگونه موسسات است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *