RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

دیواندری،

فین تک ها اتاق فکری برای توسعه تکنولوژی بانکداری هستند

۱۰:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۳کد خبر: 233072
ایستانیوز:دبیر هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت اظهار داشت: فین تک ها می توانند یک اتاق فکر برای توسعه تکنولوژی بانکداری الکترونیک باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علی دیواندری بعدازظهر امروز (دوشنبه)  در گفت وگویی تلویزیونی گفت: فین تک ها مقابل بانک ها نیستند و مکمل و همراه آنها هستند.
 
وی با بیان اینکه خدمات کلیدی و مهم با بانک هاست، افزود: فین تک ها می توانند در کیفیت خدمات و افزایش کیفیت خدمات بانکی به مردم تلاش کنند؛ به عنوان نمونه فین تک ها می توانند در کنار دریافت پول نقد از خودپردازها، ده ها خدمات دیگر را به مشتریان ارائه دهند.
 
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی ادامه داد: فین تک ها باید با بانک ها قراردادهای بلندمدت همکاری داشته باشند تا از این طریق از سرمایه گذاری خود بر روی یک برنامه یا ابزارک اطمینان حاصل کنند.
 
وی با بیان اینکه تحولات آینده در حوزه بانکی و خدمات مالی گسترده خواهد بود، تصریح کرد: بانک ها به تنهایی نمی توانند در زمینه این تحولات اقدام کنند زیرا سرعت تکنولوژی بسیار بالاست و فین تک ها با چابکی و پویایی خود می توانند به این نیاز بانک ها پاسخ دهند.
 
دیواندری تاکید کرد: یکی از دغدغه های شخصی من ایجاد اشتغال برای نخبگان است؛ اشتغال تنها تاسیس کارخانه و کارهای یدی نیست و یکی از ضررهای بزرگ امروز کشور این است که نخبگان بیکار هستند.
 
دبیر هفتمین همایش بانکداری الکترونیک ادامه داد: نظام بانکی با امکان سرمایه گذاری بالا می تواند نخبگان را در حوزه IT جذب کند؛ این جذب البته از طریق استارتآپ ها و فین تک ها باید باشد زیرا نمی تواند در ابتدای امر یک کار حساس و کلیدی که دارای مسئولیت اجتماعی دارد را به استارتآپ ها واگذار کنیم.
 
وی تصریح کرد: بانک ها می توانند با تعامل سازنده ای که با فین تک ها برقرار می کنند، بخشی از نوآوری ها را که اجرای آن در ساختار خشک و هرمی بانک ها سخت است، به فین تک ها واگذار کنند.
 
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: سن مناسب افراد برای فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات کمتر از ۲۵ سال است؛ امروز بسیاری از جوانان تراکنش های بانکی خود را بدون مراجعه به بانک ها انجام می دهند.
 
دیواندری با اشاره به مباحث انجام شده در اولین روز همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، اظهار داشت: معاونت فناوری های نوین بانک مرکزی برای تدوین آیین نامه های مرتبط با فین تک هاُ، از خود آنها کمک گرفت.
 
وی با اشاره به اظهارات ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در همایش بانکداری الکترونیک گفت: محوریت همایش بانکداری الکترونیک که امروز توسط پژوهشکده پولی و بانکی و بانک مرکزی برگزار شد، فین تک ها بودند؛ رئیس کل بانک مرکزی نیز تاکید کرد که نباید برابر کسب و کارهای جدید مقاومت کرد و باید آغوش ما برابر آنها باز باشد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *