RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حضور بیمه ملت در نمایشگاه بین‌المللی انرژی تهران

ورود بیمه میهن به باشگاه هزار میلیارد تومانی ها با رشد تاریخی ۱۳۷درصدی حق‌ بیمه تولیدی

چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است

خبر مهم رئیس سازمان امور مالیاتی/این مشاغل ملزم به ارائه ترازنامه نیستند

ماجرای صف میلیونی متقاضیان وام ودیعه مسکن چیست؟

قیمت طلا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

چاپیدن پول!

چرا پول ها از بورس فرار می‌کنند؟

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس

آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟

چرا سود سهام عدالت کامل واریز نشد؟

ارز مسافرتی اربعین چقدر است؟

چرا ناترازی تجاری در سال ۱۴۰۲ رکورد زد؟

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

واعظی عنوان کرد

امسال ۲۴۸ بانک با ایران روابط ارزی برقرار کردند

۲۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۷کد خبر: 187140
ایستانیوز :وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امسال و به دنبال توافق برجام، تعداد بانک‌های خارجی که با ایران اسلامی روابط ارزی برقرار کردند ۲۴۸ بانک است و در این مدت حدود ۶۵۰ روابط کارگزاری بین بانک‌های ایران انجام شده است.
‌به گزارش ‌پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، محمود واعظی در این دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با بیان اینکه از برنامه‌های مهم دولت توجه بیشتر به روستاها و مناطق مرزی در حوزه ارتباطات است، گفت: توجه بیشتر به روستاها و مناطق مرزی و تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی استان ایلام از برنامه‌های دولت است که با وجود مشکلات در این حوزه گام‌های خوبی برداشته شده است.
 
واعظی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در دولت یازدهم پیش‌بینی می‌شود تا شهریور سال آینده وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی استان ایلام به حد مطلوب برسد. البته یکی از سیاست‌ها ما توجه و عنایت بیشتر به استان‌های مرزی و حاشیه کشور است.
 
وی افزود: اگر به وضعیت اقتصادی استان‌های مرزی توسعه نیافته توجه نشود شکاف طبقاتی و اقتصادی بیشتر می‌شود، البته دولت یازدهم بدلیل تحریم‌ها با مشکلات و چالش‌های زیادی مواجه است اما در چند ماه گذشته تا حدودی مشکلات کمتر، صادرات بیشتر و شاخص‌های اقتصادی نیز بهبود یافته است.
 
واعظی یادآور شد: همه تلاش دولت در سال گذشته کاهش تورم و رسیدن به نرخ تک رقمی تورم بود، البته باید در نظر داشت اگر تنها تورم را مهار کنیم اما رونق اقتصادی در کشور نباشد مشکلات رفع نمی‌شوند. به همین دلیل بعد از برداشتن تحریم‌ها با تلاش مضاعف شاخص‌ها در بخش کشاورزی، صنعت و صادرات رشد مثبت داشته است.
 
وی تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های دولت مشکل اشتغال است و تلاش زیادی در جهت مهار بیکاری انباشته شده در کشور می‌شود و با توجه به این مشکلات سال گذشته ۷۱۲ هزار شغل خالص ایجاد شد که اگر این رقم را به سالی یک میلیون شغل افزایش دهیم تا چند سال آینده بیکاری در کشور مهار می‌شود.
 
وی افزود: موضوع مهم دیگر مقوله معیشت مردم به خصوص قشر پایین جامعه است که دولت هدف‌گذاری کرده برای ارتقا و بهبود معیشت مردم و امیدواریم به این هدف مهم دست پیدا کنیم.
 
به گفته واعظی، بالاترین میزان صادرات نفت پس از انقلاب اسلامی تاکنون با حدود دو میلیون و ۹۵۰ هزار بشکه ماه گذشته و در این دولت انجام شد در شرایطی که اکنون هیچ محدودیتی برای انتقال منابع ارزی حاصل از فروش نفت به داخل کشور هم نداریم.
 
وی سپس به سفر نخست خود در سال گذشته به این استان اشاره کرد و یادآور شد: وضعیت زیرساخت‌های ارتباطات این استان خیلی ضعیف است. البته در دو - سه سال اخیر اقدام‌های مناسبی برای توسعه این حوزه انجام شده اما باز هم نیاز به توجه بیشتر دارد.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نگاه امروز ما به مقوله ارتباطات اقتصادی است و این به معنای آن نیست که مردم تنها از تلفن، اینترنت یا موبایل استفاده کنند بلکه رویکرد ما اینکه از زیرساخت‌ها آی سی تی به عنوان فضای توسعه‌ کسب و کار و ایجاد اشتغال هم استفاده شود.
 
وی تاکید کرد: در این زمینه باید بتوانیم بخش‌های گوناگون مانند کشاورزی، صنعت و بازرگانی و همه حوزه‌های اقتصادی را توسعه دهیم.
 
واعظی با بیان اینکه شبکه انتقال استان و هر آنچه از گذشته بوده در این دولت ۲.۵ برابری شده است، افزود: پهنای باند اینترنت این استان حدود ۱۸ برابر رشد داشته و تعداد شهرهایی که امروز اینترنت پرسرعت نسل سه و چهار آنها به بهره‌برداری می‌رسد نیز به ۱۴ شهر خواهد رسید.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: برای ۲۴۰ روستای استان ایلام هم زمینه ارتباط اینترنتی فراهم کردیم که در این سفر این طرح‌ها نیز به بهره‌برداری می‌رسد.
 
۱۴ شهر استان ایلام به نسل سوم و چهارم اینترنت مجهز می‌شوند
 
واعظی در نشست شورای اداری و اقتصاد مقاومتی استان ایلام اظهار کرد: رونق کسب و کار در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اولویت اصلی این وزارتخانه است.
 
وی با بیان اینکه فضای مجازی از نظر ما هم فرصت و هم تهدید است و در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رعایت اخلاق در فضای مجازی برای ما بسیار مهم است، افزود: نبابد اجازه دهیم فضای مجازی همین گونه رها شود در این زمینه بخشی از مسئولیت با ما است بخش دیگر خود مردم و بخش‌های بعدی رسانه ها و مبلغان هستند بنابراین برای سالم سازی این مقوله اهمیت و بهای بسیاری قائل هستیم.
 
واعظی با اشاره به منشور حقوق شهروندی و اهمیت این موضوع که از سوی رئیس جمهوری ارائه و ابلاغ شد، اضافه کرد: در ماده ۲۶ این منشور به آزادی بیان و حق دسترسی آزاد به اطلاعات از جمله در فضای مجازی به عنوان اصل اساسی تاکید شده است.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: به سیاستی که همه چیز را باید بسته نگه داشت اعتقاد نداریم چون به باور ما با سالم سازی فضای مجازی در این عصر پر تحول و تغییر از حیث ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌توان بهترین خدمت را به مردم ارائه کرد.
 
واعظی یادآور شد: در سفر امروز به ایلام اینترنت پرسرعت ۲۴۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان به بهره‌برداری می‌رسد که برای اجرای این طرح ۶۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
 
وی با اعلام اینکه ۱۴ شهر استان به نسل سوم و چهارم اینترنت مجهز می‌شود، عنوان کرد: ۲۲۶ روستای دیگر ایلام تا پایان دولت یازدهم به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقدام‌های مناسبی در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی استان در این دولت انجام شد، پهنای باند در مقایسه با گذشته سه برابر رشد و شبکه انتقال ۲.۴ برابر افزایش یافته است که نشان می‌دهد که خدمات و کارهای بزرگی در ایلام انجام شده است.
 
واعظی یکی دیگر از برنامه‌های مهم حوزه زیرساختی و ارتباطات را اتصال شهرهای استان به فیبر نوری عنوان کرد و گفت: اکنون در مجموع ۱۷ شهر ایلام به نسل سوم و ۱۳ شهر هم به نسل چهارم اینترنت دسترسی دارند.
 
وی اضافه کرد: در بحث زیرساخت‌های ارتباطی اربعین در استان ایلام به ویژه پایانه و شهر مرزی مهران مجموعه دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه اپراتورها نگاهی کاربردی به کار دارند و برای توسعه امکانات و خدمات در این حوزه آمادگی کامل وجود دارد.
 
وزیر ارتباطات با اشاره به جایگاه و نقش ای تی سی و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایجاد اشتغال گفت: اگر برای جوانان اشتغال ایجاد کنیم به وظیفه اصلی خویش عمل کرده‌ایم که در این میان ما به موضوع اشتغال و کسب و کار در ای تی سی توجه جدی داریم.
 
واعظی تاکید کرد: دولت باید در حوزه اشتغال نقش حمایتی، سیاستگذاری و تصمیم سازی داشته باشد و اگر قرار باشد همه تصدی‌ها در بخش دولتی انجام شود دولت خود رقیب بخش خصوصی می‌شود و که نتیجه آن فلج شدن بخش خصوصی خواهد بود.
 
وی افزود: در راستای همین جهت گیری و سیاست ما در وزارت ارتباطات به دنبال این هستیم که به جای اینکه ۱۰۰ یا ۲۰۰ نفر استخدام کنیم با طرح‌هایی مانند تکاپو کسب و کار یک هزار یا ۲۰۰۰ نفر را فراهم و تامین کنیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی نیز در این دیدار، اظهار کرد: در زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به تبدیل شدن استان ایلام به شاهراه عتبات و همایش اربعین باید بستر مناسبی برای بهره بردن از امکانات ارتباطی ایجاد شود.
 
وی افزود: با وجود مشکلات و اقدام‌های فراوانی که دشمنان کینه توز علیه کشور و نظام اسلامی انجام می‌دهند این مسائل و چالش‌ها هیچ تاثیری بر روحیه خدمت‎گذاری مسئولان و علاقه‌مندی مردم به نظام نداشته است.
 
لطفی با اشاره به خرابی‌های جنگ و رشادت مردم مرزدار استان ایلام در دفاع از کیان کشور و نظام اسلامی تاکید کرد: باید یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله هاشمی را گرامی بداریم که همه خسارت‌ها و آسیب‌های جنگ را در این استان به بهترین شکل جبران و استان را متحول کردند.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام یادآور شد: گام‌های بلندی برای محرومیت‌زدایی این استان پس از پیروزی انقلاب به ویژه پس از پایان جنگ در دوران بازسازی برداشته شد که این روند در دولت‌های بعدی ادامه یافت و امروز هم شاهد خدمات ارزنده دولت یازدهم به مردم این استان هستیم.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *