RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

فلز درخشان سال جاری را در چه کانالی به پایان می‌رساند؟

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

۱۱:۲ - ۱۴۰۳/۲/۱کد خبر: 361688
ایستانیوز:یک فعال بازار ارزهای دیجیتال، گفت: اگر چه انتظار می‌رود با کاهش درآمد ماینرهای بیت کوین، عرضه کاهش و تقاضا افزایش پیدا می‌کند؛ اما تجزیه و تحلیل‌ها از روند دیگری حکایت دارد.
برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که در ساعات آینده رویداد هاوینگ به وقوع خواهد پیوست و درآمد ماینر‌ها به ۳.۱۲۵ بیت‌کوین کاهش خواهد یافت. پیش‌بینی‌های متعددی درخصوص روند قیمتی بیت‌کوین پس از وقوع هاوینگ انجام شده است که عمده آن‌ها بر نزولی شدن قیمت آن تاکید دارند.
 
به گزارش دنیای اقتصاد، انتظار کارشناسان حوزه کریپتو به پایان رسید و بیت‌کوین برای دیدار با رویداد هاوینگ آماده می‌شود. گفتنی است که این دارایی ساعاتی پیش از نصف شدن، برای مدتی از روز حمایت کانال ۶۰ هزار دلاری را از دست داد. البته که این روند ادامه‌دار نبود و این رمزارز‌ها برتر در اواسط روز بار دیگر به کانال ۶۵ هزار دلاری صعود کرد. قابل ذکر است که طلای جهانی نیز در همان زمان به یکه‌تازی در بازار‌ها پرداخت و از کانال ۲۴۰۰ دلاری عبور کرد.
 
آنالیز بازار کریپتو در روز‌های اخیر، اقتصاددانان این حوزه را به دو دسته تقسیم کرد. برای درک چرایی این موضوع باید برخی از سخنان آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
نیک کارتر، اقتصاددان و یکی از بنیان‌گذاران کوین متریکس در خصوص روند قیمتی رمزارز برتر کریپتو پس از هاوینگ (کاهش درآمد ماینر‌ها از ۶.۲۵ بیت‌کوین به ۳.۱۲۵ بیت‌کوین در هر بلوک) تاکید کرد: «گرچه انتظار می‌رود با کاهش درآمد ماینرها، عرضه کاهش و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اما تجزیه و تحلیل‌ها از روند دیگری حکایت دارد. من پس از این واقعه که در ۱۹ و ۲۰ آوریل رخ خواهد داد، واکنش ماینر‌ها را زیرنظر خواهم داشت. به نظر می‌رسد آن‌ها پس از این رویداد در آستانه ورشکستگی قرار گیرند که این موضوع فشار نزولی بر قیمت بیت‌کوین را به همراه خواهد داشت.»
 
در راستای این موضوع نوئل آچسون، اقتصاددان این حوزه در روز‌های اخیر در این باره ادعا کرد که رکورد قیمتی بیت‌کوین پیش از هاوینگ تاکنون رخ نداده و با استناد به گذشته باید گفت که روند صعودی بیت‌کوین و رکورد‌شکنی‌های آن پس از گذشت ۵۰۰ روز از گذشت رویداد هاوینگ قابل انتظار خواهد بود. البته این روند را می‌توان ناشی از افزایش اقبال سرمایه‌گذاران و معامله‌گران نسبت به گذشته به این بازار دانست.
 
لیدر این بازار روز گذشته را با سقوط به کانال ۵۹ هزار دلاری آغاز کرد و پس از گذشت ساعتی از روز بار دیگر کانال ۶۵ هزار دلاری را مشاهده کرد. هم اکنون این دارایی با قیمت ۶۴ هزار و ۹۱۹ دلار در حال معامله است، اما قابل ذکر است که این دارایی نسبت به هفته‌های گذشته که حجم مبادلات ETF‌ها، این دارایی را به کانال ۷۲ هزار دلاری سوق داد، ریزش ۱۰.۷ درصدی را تجربه کرد. سقوط آزاد بیت‌کوین را علاوه بر اثرات مربوط به رویداد هاوینگ، باید ناشی از سیگنال‌های جدید سیاستگذاران آمریکا در خصوص ادامه سیاست‌های پولی و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک دانست.
واکنش سرد طلا به تورم آمریکا
 
فلز زرد با تشدید تنش‌ها در بامداد روز جمعه، برای ساعاتی از روز از کانال ۲۴۰۰ دلاری عبور کرد و با مشاهده رقمی معادل ۲۴۱۸ دلار، به مسیر نزولی هدایت شد. بر این اساس این دارایی در ساعت ۱۶ و ۲۰ دقیقه به وقت تهران با نزول به کانال ۲۳۰۰ دلاری با قیمتی معادل ۲۳۸۳ دلار در حال معامله است. این درحالی است که شاخص ارزی آمریکا که در روز‌های پیشین به بالاترین سطح خود در ۶ ماه اخیر رسیده بود، حمایت کانال ۱۰۶ واحدی را از دست داد و هم اکنون در کانال ۱۰۵ واحدی در حال نوسان است. بااستناد به مطالب فوق باید گفت که این دارایی واکنش سردی به افزایش نرخ تورم ایالات‌متحده نشان داد و روند قیمتی آن متاثر از نوسان شاخص دلار نخواهد بود.
 
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *