RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

ناترازی ۲۵۰ همتی در منابع هدفمندی یارانه‌ها

۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۷کد خبر: 360513
ایستانیوز:رئیس سازمان برنامه‌وبودجه از هزینه‌تراشی نمایندگان انتقاد کرده و گفته است: درنتیجه این رفتارها، ۲۵۰ هزار میلیارد تومان ناترازی در منابع هدفمندی یارانه‌ها ایجاد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، داود منظور رئیس سازمان برنامه‌وبودجه در صفحه مجازی خود نوشت: «از نمایندگان محترم مجلس تقاضا کردم اجازه ندهند با تصویب برخی احکام هزینه‌ای بودجه سال آینده دچار کسری شود. تأکید کردم کسری بودجه‌ام الخبائث است و کشور و دولت را گرفتار می‌کند.»
 
وی این را هم گفت: با رویه‌ای که نمایندگان مجلس در لایحه بودجه 1403 پیش می‌روند، دولت باید حق بیمه سهم کارفرمای همه مردم ایران را بپردازد و همه مردم عیال دولت می‌شوند، سؤال این است که منابع آن را از کجا تهیه کنیم، اگر منبع مالی بود و می‌توانستیم این کار را انجام دهیم، باعث نشاط مردم می‌شد، اما منابع آن را هم باید نمایندگان مجلس تعیین کنند که از کجا بیاوریم؟
 
رئیس سازمان برنامه‌وبودجه خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد، قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت را مجاز کرده که اگر منابع داشت، سهم بیمه کارفرمای اقشار را بپردازند، الآن دوستان در مجلس می‌خواهند این اجازه را به تکلیف تبدیل کنند، آقا به چه زبانی تأکید کنم که منابع هدفمندی یارانه‌ها ناتراز است، منابع هدفمندی یارانه‌ها سال آینده با 250 هزار میلیارد تومان ناترازی همراه است.
 
منظور گفت: همه کارهای خوب دنیا را نمی‌شود که یک‌ساله و در قالب بودجه انجام داد.
 
نمایندگان مردم با تصویب بندهایت و ث تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش هزینه‌ای، سازمان برنامه‌وبودجه کشور را مکلف کردند، تمام اعتبار مورد نیاز برای تأمین گندم مورد نیاز کشور را با قیمت نهائی مصوب شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی حداکثر در شش ماهه اول سال (همزمان با خرید تضمینی گندم) به مجری یا مجریان خرید و تأمین کالاهای اساسی تخصیص و پرداخت کند.
 
همچنین با تصویب نمایندگان مجلس در اجزای ۲ و ۴ بند الف تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش هزینه‌ای، مقرر شد که منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها به پرداخت یارانه دارو، شیرخشک و ملزومات مصرفی پزشکی، یارانه نقدی، معیشتی، کالابرگ الکترونیک، کمک به خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، یارانه نان، یارانه ملوانان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری و کمک به شرکت‌های نفت و گاز و پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مصارف صرفه‌جویی انرژی و سایر مصارف ضروری در چارچوب «قانون هدفمند کردن یارانه‌ها» تخصیص یابد.
 
نمایندگان مردم با تصویب در اجزای ۵ و ۷ بند الف تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش هزینه‌ای، سازمان برنامه‌وبودجه را موظف کردند تا منابع حاصل از مالیات بر ارزش‌افزوده فروش فرآورده‌های نفتی و گاز طبیعی را با تخصیص سازمان برنامه‌وبودجه کشور صرفاً برای تأمین یارانه نان و دارو هزینه کند.
 
نمایندگان در مجلس با تصویب بند پ تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش هزینه‌ای، وزارت نفت را مکلف کردند تا در صورت کاهش تولید فرآورده‌های اصلی (بنزین، نفت- گاز، نفت سفید، نفت کوره، گاز مایع و سوخت هوایی) نسبت به برنامه تولید از طریق شرکت‌های تابعه ذی‌ربط با دریافت و فروش فرآورده‌های ویژه از پالایشگاه‌های مربوط، مقادیر کسری را جبران کند.
 
تحریم‌های آمریکا علیه چین و روسیه، باعث شده چین، بیش‌ازپیش به کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس روی بیاورد روسیه نیز با اتخاذ سیاست‌های مبتنی بر تجارت با کشورهای آسیایی، سهم آسیا در تجارت خود را به 70 درصد برساند.
فشار تحریم، نگاه روسیه و چین را به تجارت با آسیا و حوزه خلیج فارس تغییر داد
شاخص مدیران خرید اقتصاد در مهرماه، در همان محدوده قبلی باقی مانده؛ اما در این ماه علاوه بر مشکلات قبلی، استمرار مشکلات مربوط به اتخاذ قوانین ناگهانی و غیرکارشناسی نیز فعالیت بنگاه‌ها را تحت تأثیر قرار داده است.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *