RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

کمک بیمه به حفظ سرمایه بنگاه ها

حمایت بیمه دی از صنایع کوچک

۱۵:۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۵کد خبر: 357991
ایستانیوز: قائم مقام بیمه دی با بیان اینکه بیمه کمک شایانی در حفظ سرمایه صنایع کوچک دارد گفت: بیمه دی محصولات متنوعی برای صنایع کوچک دارد.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، همایش بین‌المللی توسعه و توانمندسازی صنایع و شهرک‌های صنعتی روز دوشنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۲ با حمایت بیمه دی برگزار شد.
این همایش با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، دکتر بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دکتر سمیه رفیعی نماینده مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نظرعلی صلاحی‌نژاد قائم مقام شرکت بیمه دی برگزار شد.
دکتر نظرعلی صلاحی‌نژاد، قائم مقام بیمه دی در این همایش گفت: در دنیا سه بازار مالی وجود دارد. نخستین بازار، بازار پول است که راهبری آن با بانک مرکزی و بانک هاست‌. دوم، بازار سرمایه است که سازمان بورس و شرکت های تامین سرمایه و کارگزاری ها در این بازار فعالیت می‌کنندو سومین نهاد مالی، بازار ریسک است.
 
وی با بیان اینکه شرکت‌های بیمه اعم از ۴۰ شرکت، راهبری این صنعت را در دست دارند افزود:
تفاوت‌های صنعت بیمه با بازار پول و سرمایه این است که فارغ از بحث تجاری که در بازار پول و سرمایه وجود دارد، بیمه پلی است که تلاش می کند از جان، مال
و مسئولیت‌ها حفاظت کند.
دکتر صلاحی‌نژاد با بیان اینکه بیمه، پلی است که برای آینده بهتر تلاش می کند، گفت: در دنیا یکی از پایه‌های اقتصاد، صنعت بیمه و ضریب نفوذ بیمه است.
وی با تاکید بر اینکه در کشور ما به دلیل فرهنگ، صنعت بیمه مغفول مانده است، افزود: مدیران کشور خیلی صنعت بیمه را نمی شناسند و مردم ما، آن را هزینه می‌دانند. شاید ما مردمی هستیم که آینده‌نگری نداریم و به همین دلیل صنعت بیمه مغفول مانده است.
قائم‌مقام شرکت بیمه دی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی برای شناخت این صنعت در کشور شده است، افزود: صنعت بیمه از سال ۸۲ به صورت جدی وارد شده و اتفاقات خوبی در صنعت شکل گرفته است‌.
دکتر صلاحی‌نژاد با اشاره به اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشورهای توسعه‌یافته ۱۲ است، گفت: کمترین ضریب نفوذ بیمه در آسیا در چین با ۴.۹ درصد است، اما این در حالی است که ضریب نفوذ بیمه در ایران ۱.۸ است. بنابراین فاصله زیادی در ضریب نفوذ بیمه با کشورهای توسعه‌یافته و اطراف‌مان داریم.
وی با با بیان اینکه هدف‌گذاری ضریب نفوذ بیمه در کشور ما ۳ درصد است، گفت: بیمه به صورت چشمگیری، ریسک‌ها را کاهش می‌دهد. این در حالی است که در کشور خودمان، ریسک های زیادی همانند خطرات طبیعی زلزله، سیل و... داریم.
قائم مقام شرکت بیمه دی با تاکید بر اینکه بیمه نقش مهمی در حفظ سرمایه های بنگاه های صنعتی دارد و این موضوع موجب توسعه و ارتقای صنایع می شود افزود: شرکت بیمه دی یکی از سه شرکت برتر صنعت بیمه در ایران است و در رتبه یک توانگری قرار دارد و محصولات خوبی برای بنگاه‌های کوچک دارد.
دکتر صلاحی‌نژاد با اشاره به محصولات بسیار متنوع بیمه دی برای بنگاه‌ها و اشخاص حقیقی ادامه داد: این محصولات در نوع خودش در کشور نمونه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بیمه دی با بهترین سرویس‌های بیمه ای با بیش از ۱۰ هزار مراکز درمانی طرف قرارداد است. همچنین شرکت بیمه دی با ارائه بیمه‌های تضمین کیفیت کالا در خدمت شما شرکت‌های صنعتی است.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بیمه دی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *