RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

رقم یارانه پنهان ۱۰۰ میلیارد دلار اعلام شد

۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۷/۱۸کد خبر: 355722
ایستانیوز: رئیس سازمان برنامه و بودجه در سیزدهمین جلسه ستاد بودجه ۱۴۰۳ گفت: یارانه پنهان در اقتصاد کشور به سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار می‌رسد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، به نقل از مرکز روابط ‌عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور، سیزدهمین جلسه ستاد بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تشکیل شد.
 
در سیزدهمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه برنامه و بودجه سال ۱۴۰۳ گزارش‌های مربوط به «راهکارهای پیشنهادی مؤثر در کنترل مصارف هزینه‌ای»، «تبصره‌های لایحه بودجه ۱۴۰۳» و «مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۳» ارائه شد.
 
داود منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این جلسه گفت: لازم است به‌سرعت تکالیف برنامه هفتم هم به لحاظ هزینه‌های جاری و هم به لحاظ طرح‌های عمرانی، احصا شده و هزینه‌های مترتب با آن تکالیف، برآورد شود تا در لایحه بودجه ۱۴۰۳، پیش‌بینی‌های لازم صورت پذیرد.
 
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به ضرورت افزایش بهره‌وری از طریق به‌کارگیری روش‌های نوین توسط دستگاه‌های اجرایی، گفت: لایحه برنامه هفتم با رویکرد تحول‌آفرینی و کمک به خدمت‌رسانی بیشتر از سوی دولت تدوین شده و چنانچه با مدیریت و نظارت مؤثر بر عملکرد بودجه‌ای بتوان مدیریت مؤثری در بخش هزینه‌کرد، طرح‌ها انجام داد، علاوه بر رفع ناترازی‌های هزینه – درآمدی، شاهد کارآمدی بیشتر در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.
 
منظور سپس با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های صورت‌گرفته، هم‌اکنون حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پنهان در کشور پرداخت می‌شود، گفت: اگر بتوان با برنامه‌ریزی جامع و همه‌جانبه‌نگر، ۲۰ درصد از این رقم را در سال آینده از طریق صرفه‌جویی و با رویکرد افزایش رضایت مندی عمومی، مدیریت برنامه‌ای کرد، منابع قابل توجهی برای پرداخت به خانوارهای ایرانی آزاد می‌شود که لازم است این گزینه مورد بررسی‌های بیشتری قرار گیرد.
 
معاون رئیس‌جمهور سپس افزود: اگر دولت بتواند در چارچوب اصلاح هدفمند یارانه‌ها اقدام کند و مردم نیز تأثیر یارانه مستقیم را در زندگی خود احساس کنند، همراهی خوبی برای آزادسازی برخی قیمت‌ها خواهند کرد که در این صورت، دولت نیز خواهد توانست از محل صرفه‌جویی و بهینه‌سازی، منابع ارزی قابل توجهی را کسب کرده و برای افزایش رفاه عمومی به‌کار گیرد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *