RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

زیان انباشته بانک‌ها صعودی است

۹:۶ - ۱۴۰۲/۴/۲۱کد خبر: 353263
ایستانیوز: زیان انباشته سیستم بانکی کشور به بیش از ۳۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده که بیش از نصف میزان درآمد نفتی پیش‌بینی شده در بودجه امسال است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، زیان انباشته بانک‌های کشور همچنان در مسیر صعودی قرار دارد. آخرین گزارش عملکرد بانک‌های کشور که در سامانه کدال به ثبت رسانده‌، نشان می‌دهد زیان انباشته سیستم بانکی کشور به بیش از ۳۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده که بیش از نصف میزان درآمد نفتی پیش‌بینی شده در بودجه امسال است، به بیان دیگر جبران زیان انباشته بانک‌ها نیاز به بیش از ۵۰ درصد درآمدهای نفتی در سالجاری دارد.
 
بر اساس آنچه که از گزارش این بانک‌ها به ثبت رسانده‌ می‌توان گفت در سال گذشته در مجموع، وضعیت بانک‌های سود‌ده، بهتر شده و وضعیت بانک‌های زیان‌ده بدتر شده است.
 
تا پایان سال گذشته، ۱۳ بانک از بانک‌های کشور متحمل ۳۷۱ هزار و ۶۳۲ میلیارد تومان زیان انباشته شدند. بسیاری از بانک‌ها گزارش عملکرد خود را تا پایان سال گذشته به‌روز کرده اما آخرین صورت مالی برخی از آنها مربوط به پایان آذر ماه سال گذشته است؛ این گزارش بر اساس آخرین گزارش عملکرد به ثبت رسیده، تنظیم شده است.
زیان انباشته ۱۱۴ همتی بانک آینده
 
بالاترین میزان زیان انباشته‌ای که به ثبت رسیده مربوط به بانک آینده است که به بیش از ۱۰۰ همت رسیده است. زیان انباشته بانک آینده در سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۴ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ به ۱۱۴ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان رسیده است.
 
پس از بانک آینده، بزرگترین بانک دولت یعنی بانک ملی پرچم‌دار میزان زیان انباشته است، به طوری که این بانک در پایان شهریور سال گذشته بیش از ۷۶ هزار میلیارد تومان زیان انباشته را به ثبت رسانده است.
 
بانک سرمایه نیز با زیان انباشته ۴۸ هزار میلیارد تومانی در رتبه سوم قرار دارد، در سال گذشته معادل ۲۰ درصد به زیان انباشته این بانک افزوده شده است.
 
کمترین میزان زیان انباشته نیز با رقم ۱.۲ هزار میلیارد تومان مربوط به بانک توسعه تعاون است.
 
بیشترین رشد زیان انباشته مربوط به بانک ایران زمین بوده، به طوری که زیان انباشته این بانک در سال گذشته معادل ۵۶ درصد افزایش داشته است.
رشد ۹۰۰ درصدی سود انباشته یک بانک خصوصی
 
نکته قابل توجهی که در تازه‌ترین گزارش عملکرد بانک‌های سودده به چشم می‌خورد، رشد چشمگیر سود انباشته آنها در سال گذشته است.
 
۱۵ بانک کشور در کارنامه خود سود انباشته به ثبت رسانده‌اند که بانک ملت در صدر آن قرار دارد.
 
بانک ملت در آخرین صورت مالی خود سود انباشته ۵۵ هزار میلیارد تومانی را در پایان سال گذشته ثمر رسانده که نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۱۵ درصد افزایش داشته است.
 
بانک‌ رفاه کارگران نیز طی دوره مورد اشاره سود انباشته ۱۹.۲ هزار میلیارد تومانی را به ثبت رسانده که نسبت به سال ۱۴۰۰ معادل ۶۴۰ درصد افزایش داشته است.
 
بانک پاسارگاد نیز با افزایش سود انباشته خود در سال گذشته و ثبت ۱۹.۲ هزار میلیارد تومان در صورت مالی، رتبه سوم بالاترین میزان سود انباشته را به خود اختصاص داده است.
 
نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که در سال گذشته میزان سود انباشته بانک گردشگری قریب به ۹۰۰ درصد رشد کرده و از ۱۶۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱.۶ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسیده است.
منبع: ecoiran
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *