RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

رئیس سازمان بورس عنوان کرد:

برقراری تعادل بین منافع ذی‌نفعان بازار با پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی

۱۷:۳۷ - ۱۴۰۲/۴/۱۳کد خبر: 352146
ایستانیوز:بسیاری از مشکلات تحمیلی بر بورس به دلیل عدم رعایت حاکمیت شرکتی است/ پیگیر تبدیل حاکمیت شرکتی، به قانون هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مجید عشقی در همایش چشم‌انداز حاکمیت شرکتی گفت : باتوجه به فضای بازار سرمایه و گسترش جامعه سهامداری به ۶۰ میلیون نفر، فعالیت هزار نهاد مالی و... اجرای حاکمیت شرکتی گریزناپذیر است و بدون اجرای آن نمی‌توانیم بازار سالمی داشته باشیم.
 
 مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در همایش چشم‌انداز حاکمیت شرکتی، الزامات و چالش‌ها گفت: یکی از بحث‌های جدی ما در سال‌های اخیر، تعادل بین منافع ذی‌نفعان بازار سرمایه بوده است. حاکمیت شرکتی یکی از دغدغه‌های جدی ما است که هم برای ناشران و هم نهادهای مالی معنا دارد. این بحث سالیان سال مغفول مانده بود.
 
وی اضافه کرد: بیش از ۵۰ سال است که دنیا در این رابطه کارکرد دارد و این موضوع تغییرات بسیاری کرده است. پس از بحران مالی ۲۰۰۸، حاکمیت شرکتی بسیار جدی گرفته شد و معنای دیگری پیدا کرد.
 
عشقی ادامه داد: مقررات حاکمیت شرکتی در کشور ما وضع شده است؛ اما نیازمند فعالیت بیشتر سازمان و نهادهای مالی در این زمینه هستیم.
 
رئیس سازمان بورس ابراز امیدواری کرد: امیدوارم بتوانیم مقوله حاکمیت شرکتی را به طور کامل اجرا کنیم. اگر حاکمیت شرکتی به‌درستی پیاده شود، تعادل بین منافع ذی‌نفعان برقرار خواهد شد. حاکمیت شرکتی از منافع سرمایه‌گذاران حمایت خواهد کرد.
 
وی تصریح کرد: حاکمیت شرکتی سلامت بازار و پایداری شرکت‌ها را افزایش خواهد داد. همچنین کاهش ریسک را به‌دنبال دارد و مسئولیت پذیری شرکت در محیط اجتماعی را افزایش و هزینه‌های مالی را کاهش می‌دهد.
 
پس از پنج سال دستورالعمل حاکمیت شرکتی را اصلاح و اجرا کردیم
 
مجید عشقی در همایش چشم‌انداز حاکمیت شرکتی، الزامات و چالش‌ها اظهارکرد: سازمان بورس طی سال گذشته به مقوله اصلاح دستورالعمل حاکمیت شرکتی پرداخت. این در حالی بود که چهار الی پنج سال از تصویب این دستورالعمل می‌گذشت اما امکان اجرای آن وجود نداشت، از این رو با اصلاح چالش‌های مربوطه، آن را به مرحله اجرا رساندیم.
 
عشقی افزود: البته به اجرا رساندن این دستورالعمل به‌تنهایی کفایت نمی‌کند و باید سلسله آموزش‌هایی را در این خصوص داشته باشیم.
 
وی اضافه کرد: بعضا در کمیته تخلفات و پرونده‌هایی که بررسی می‌شود با پدیده‌های جالبی همچون اظهار بی‌اطلاعی اعضای غیرموظف هیئت‌مدیره ناشران نسبت به یک تصمیم مواجه می‌شویم. در برخی موارد این مسئله ایجاد چالش می‌کند.
 
رئیس سازمان بورس تاکید کرد: باید توجه داشت که تصمیمات در هیئت‌مدیره ناشران به تمامی اعضا مربوط می‌شود، بنابراین باید در دوره‌های آموزشی مطرح و الزامات دستورالعمل حاکمیت شرکتی همچون قانون تجارت، دستورالعمل‌های افشا و پذیرش و سایر مفادی که ملزم به رعایت آن هستند، گوش‌زد بشود.
 
بسیاری از مشکلات تحمیلی بر بورس به دلیل عدم رعایت حاکمیت شرکتی است/ پیگیر تبدیل حاکمیت شرکتی، به قانون هستیم
 
رئیس سازمان بورس در این همایش عنوان کرد: باید دستورالعمل حاکمیت شرکتی گسترش پیدا کند، اکنون به فکر تبدیل آن به قانون هستیم تا به این واسطه ضمانت اجرایی آن افزایش پیدا کند.
 
وی خاطرنشان کرد: بنا داریم که این مسئله را در مجلس مطرح کنیم و مفاد آن از پشتوانه قانونی بیشتری برخوردار بشود.
 
رئیس سازمان بورس تصریح کرد: باتوجه به فضای بازار سرمایه و گسترش جامعه سهامداری به ۶۰ میلیون نفر، فعالیت هزار نهاد مالی و... اجرای حاکمیت شرکتی گریزناپذیر است و بدون اجرای آن نمی‌توانیم بازار سالمی داشته باشیم.
 
عشقی گفت: به‌دنبال تصویب میانجی هستیم که میزان اجرای حاکمیت شرکتی، سنجیده و رتبه‌بندی اعلام شود تا سهام‌داران از این میزان مطلع شوند.
 
رئیس سازمان بورس همچنین اذعان داشت که بسیاری از مشکلات بازار سرمایه که از بیرون بازار به ما تحمیل می‌شود، به عدم رعایت حاکمیت شرکتی باز می‌گردد.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:عشقی، حاکمیت شرکتی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *