RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

بیمه مرکزی:

شرکت‌های خودروسازی ۴ هزار میلیارد تومان به صنعت بیمه بدهکارند

۱۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۲/۵کد خبر: 350827
ایستانیوز:سخنگوی بیمه مرکزی از بدهی ۴ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های خودروسازی به صنعت بیمه بابت بیمه‌های شخص ثالث خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مجید مشعلچی امروز در نشست خبری در بیمه مرکزی اظهار داشت: صنعت خودروسازی بابت حق بیمه‌های شخص ثالث دریافتی از خریداران خودرو و نپرداختن آن به شرکت‌های بیمه به این صنعت به میزان 4 هزار میلیارد تومان بدهکار است و بارها گفته‌ایم صنعت خودرو با پول مردم که در دست آنهاست هیچ‌وقت جان نمی‌گیرد.
 
وی گفت: بدهکار بزرگ بعدی بنیاد شهید است که حدود یک‌هزار میلیارد تومان از سال 95 به بیمه ایران بدهکار است و تورم‌های پیاپی در این سال‌ها ارزش این رقم را به شدت کاهش داده است.
 
سخنگوی بیمه مرکزی این نکته را هم گفت: البته بدهی خودروسازان به صنعت بیمه بخشی مربوط به بیمه‌نامه‌های شخص ثالث 1401 بخشی مربوط به 1400 و قسمتی مربوط به سال‌های 98 و 99 است، اما تورم‌های ایجاد شده ارزش این بدهی را مرتب کاهش می‌دهد.
 
وی همچنین در مورد رتبه‌بندی شرکت های بیمه گفت: قطعا رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه امسال هم براساس میزان فروش شرکت‌ها و شاخص‌هایی مانند توانگری مالی آنها انجام می‌شود، البته برخی معتقدند کارهای رتبه‌بندی باید توسط شرکت‌های خصوصی انجام شود، اما رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه یک کار ضروری است که باید انجام شود.
 
مشعلچی همچنین در مورد بیمه خودروهای لوکس یا غیرمتعارف گفت: درصدد هستیم از قیمت‌گذاری خودروهای لوکس خودداری کرده و همان ارزشی که سازمان امور مالیاتی به عنوان نرخ خودروهای لوکس برای دریافت مالیات اعلام می‌کند، از آن در صنعت بیمه استفاده کنیم.
 
وی همچنین در مورد نرخ‌گذاری دولتی و دستوری و رتبه‌بندی شرکت‌ها گفت: بحث رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه‌‌ و بیمه‌گذاران براساس میزان فروش بیمه‌نامه انجام می‌شود. در مورد نرخ‌گذاری و آزادسازی تعرفه‌های بیمه‌ای هم نباید نگاه صفر و یک داشته باشیم تا مردم متضرر شوند. سهم بیمه‌های درمان از 16 درصد به حدود 26 تا 27 درصد افزایش یافته است. باید یک قیمت پایه برای خدمات بیمه درمان توسط شرکت‌ها ارائه شود که این نرخ‌های پایه توسط 3 کارشناس اکچئوری یا برآورد خسارت صورت گیرد و رقابت بر سر خدمات از آن نرخ پایه شروع شود.
 
در این نشست حق‌وردی از مدیران بیمه مرکزی نیز گفت: در همه کشورهای دنیا رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه‌ای توسط شرکت‌های تخصصی رتبه‌بندی انجام می‌شود و نهاد ناظر خودش رأسا به رتبه‌بندی شرکت‌ها نمی‌پردازد. 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *