RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

حق بیمه این مشاغل افزایش یافت

۱۰:۱۲ - ۱۴۰۲/۱/۳۰کد خبر: 350755
تومان نیوز: مدیرکل وصول بیمه و حساب‌های انفرادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دلایل افزایش حق بیمه روستاییان را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بیمه بیکاری در نظام بیمه تأمین اجتماعی درواقع جبران بخشی از زیانی است که کارگر در اثر از دست دادن شغل خود متحمل می‌شود و جزو جدایی‌ناپذیر تأمین اجتماعی است.
 
اما سازمان تأمین اجتماعی به دلیلِ کسریِ منابع و عدم تعادل بین منابع و مصارف، قانونی را که در سال ۶۹ مصوب شد، تغییر داد تا با کاهشِ مشمولانِ دریافتِ این مستمری بارِ مالیِ کمتری از پرداختِ بیمه بیکاری به دوش بکشد.
 
در سال ۱۳۸۴ طی تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی، دایره‌ی حمایتی قانون بیمه‌بیکاری بیمه تامین اجتماعی تنگ‌تر شد و از آن به بعد دریافتِ مستمریِ بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی برای تعداد بسیاری از بیمه‌شدگان میسر نبود.
 
سوگند سهیلی مدیرکل وصول بیمه و حساب‌های انفرادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در خصوص دلایل افزایش سطوح درآمدی در سال ۱۴۰۲ گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به عنوان یک سازمان بیمه ای، از سال ۱۳۸۴ تاکنون نسبت به ارائه خدمات پوشش بیمه اجتماعی برای جامعه هدف خود از جمله اقشار روستایی و عشایری اقدام نموده است که این صندوق هر ساله بر اساس قوانین بالادستی، وضعیت اقتصادی جامعه و نرخ تورم، سطوح درآمدی مبنای پرداخت حق بیمه را اعلام می‌نماید و از مجموع ۱۵ درصد حق بیمه قابل پرداخت، ۵ درصد توسط بیمه شده و ۱۰ درصد توسط دولت پرداخت می‌شود.
 
وی افزود: ابلاغ سیاست‌های کلی تامین اجتماعی از سوی رهبر انقلاب با محوریت رفع فقر و محرومیت در جامعه و تاکیدات دولت مردمی سیزدهم بر گسترش عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، پیشران توجه ویژه به جامعه روستایی، عشایری و ساکنین شهر‌های زیر بیست هزار نفر گردید و با عنایت به اینکه حق بیمه تعیین شده بابت یک سال پرداخت می‌شود و میانگین حق بیمه‌های پرداختی بیمه شدگان در یک بازه زمانی مشخص، مبنای تعیین میزان مستمری دوران پیری، از کارافتادگی و فوت می‌باشد، در نتیجه ارتباط مستقیمی بین سطوح درآمدی انتخابی بیمه شدگان و مستمری دریافتی وجود دارد.
 
سهیلی اظهار کرد: در سال‌های اخیر با توجه به بالا رفتن هزینه‌های خانوار، افزایش تورم و تغییر شرایط اقتصادی جامعه و دلایلی از جمله عدم کفایت مستمری بگیران، به وجود آمدن شکاف و فاصله قابل توجه سطوح درآمدی مبنای وصول حق بیمه صندوق با حداقل حقوق کارگری و همچنین پیگیری‌های مکرر مردم و مطالبه جدی نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی جهت افزایش مستمری، موضوع عدالت در پرداخت و برنامه ریزی و سیاست گذاری هدفمند به منظور افزایش مستمری بگیران صندوق از طریق افزایش میانگین ۵۷ درصدی سطوح درآمدی در اولویت قرار گرفت.
 
مدیرکل وصول بیمه و حساب‌های انفرادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: شایان توجه است صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و درآمدی متقاضیان و بیمه شدگان، امکان پرداخت اقساطی حق بیمه سهم بیمه شده را فراهم نموده تا از این طریق، پرداخت حق بیمه در سطوح بالای درآمدی برای افرادی که قادر به واریز یکجای حق بیمه نمی‌باشند، میسر شود.
 
انتقال حقوق بازنشستگی بعد از فوت از جمله افرادی که از حقوق بازنشستگی بهره‌مند می‌شود، فرزند یا فرزندان بازنشسته بوده که پس از فوت پدر یا مادر خود، از حقوق بازنشستگی او بهره‌مند می‌شوند. نحوه انتقال حقوق بازنشستگی به فرزند، تابع مراحل و شرایط خاصی بوده که در مورد حقوق بازنشستگی تأمین اجتماعی و خدمات کشوری، دارای تفاوت‌هایی است. همراه مجله اینترنی دلتا باشید.
 
حقوق مادر پس از فوت، به شوهر وی، فرزندان و پدر و مادر او می‌رسد. شرایط دریافت مستمری مادر، در دو قانون تأمین اجتماعی و استخدام کشوری، دارای تفاوت‌های زیادی بوده و نحوه تعیین تکلیف حقوق مادر بعد از فوت، برای مشمولین تأمین اجتماعی، از طریق سامانه خدمات اینترنتی تأمین اجتماعی و برای افراد تحت شمول قانون استخدام کشوری، با مراجعه حضوری به اداره محل خدمت مادر است.
 
انتقال حقوق بازنشستگی به فرزند بعد از فوت که از نظر قانون تأمین اجتماعی و قانون استخدام کشوری، مجاز بوده، تابع شرایطی است که در ادامه، به توضیح این شرایط، می‌پردازیم.
 
فرزند دختر، برای برخورداری از حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود و استفاده از بیمه تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی آنها، دارای محدودیت سنی نبوده و تا زمانی که ازدواج‌نکرده و دارای شغل نیست، می‌تواند برای انتقال حقوق بازنشستگی پدر یا مادر خود، اقدام نماید.
 
فرزند پسر، حداکثر تا ۲۰ سالگی، حق برخورداری از حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را داشته و بعدازاین سن، تنها در شرایط معلولیت و از کارافتادگی یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی، حق انتقال حقوق بازنشستگی پدر یا مادر خود را خواهد داشت.
 
نحوه این انتقال در مورد بازنشستگان تأمین اجتماعی از طریق ورود به سامانه خدمات اینترنتی تأمین اجتماعی و در مورد کارمندان دولت به روش مراجعه حضوری به اداره محل خدمت متوفی است.
 
طبق ماده ۳۹ قانون تأمین‌اجتماعی، مهلت قانونی برای تحویل لیست و پرداخت حق بیمه هر ماه، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد است و کارفرمایان مکلف هستند حق بیمه کارگران و شاغلان را در مهلت قانونی به سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت کنند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *