RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

در پی افزایش نرخ ارز مطرح شد؛

لزوم بازنگری در نرخ تسعیر ارز دارایی بانک‌ها ‌

۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵کد خبر: 349236
ایستانیوز:احمد حاتمی یزدی، مدیرعامل اسبق بانک صادرات گفت: بانک مرکزی نرخ تسعیر اقلام پولی و دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی بانک‌ها و موسسات، در پایان سالی مالی ۱۴۰۰ را برای هر یورو ۲۲ هزار تومان و برای هر دلار نیز۲۰ هزار تومان اعلام کرده است. پیش‌بینی می‌شود امسال نرخ تسعیر ارز بر مبنای نرخ نیما (۲۸۵۰۰ تومان) باشد. با توجه به روند افزایشی نرخ ارز نیما و صنایع، بانک مرکزی باید در راستای شفافیت صورت‌های مالی، تغییراتی را در نرخ تسعیر ارز بانک‌ها انجام دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،احمد حاتمی یزدی، مدیرعامل اسبق بانک صادرات در گفت‌وگو با سنا، در رابطه با تاثیرافزایش نرخ تسعیر ارزبانک‌ها بر سودآوری آن‌ها، اظهارکرد: دوقاعده در کشور برای تعیین نرخ تسعیر ارز وجود دارد؛ نخست سازمان حسابرسی و دوم بانک مرکزی، سازمان حسابرسی معتقد است که ترازنامه باید برمبنای نرخ ارز در بازار آزاد تعیین شود.
 
او افزود: بانک مرکزی حدود پنج سالی می‌شود که سر مبحث مذکور با سازمان حسابرسی اختلاف دارد و معتقد است که به سبب نوسانات ارز نرخ تسعیر بانک‌ها نباید بر اساس بازار آزاد باشد.
 
مدیرعامل اسبق بانک صادرات تصریح کرد: در حال حاضر بانک مرکزی به سبب افزایش روند نرخ ارز نیما و صنایع در راستای شفافیت صورت مالی باید تغییراتی را در نرخ تسعیر ارز بانک‌ها انجام دهد.
 
حاتمی یزدی گفت: افزایش نرخ تسعیر ارز بانک‌ها با توجه به وضعیت تراز ارزی هر بانک روی سودآوری آن بانک، تاثیرگذار خواهد بود، به طورمثال سودآوری بانک در صورت دارا بودن دارایی ارزی رشد خواهد کرد؛ اما اگر در بانکی، بدهی‌های ارزی بیش از دارایی‌های ارزی باشد، منجر به زیان آن بانک خواهد شد.
 
او خاطر نشان کرد: بانک مرکزی نرخ تسعیر اقلام پولی و دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی بانک‌ها و موسسات، در پایان سالی مالی ۱۴۰۰ را برای هر یورو ۲۲ هزار تومان و برای هر دلار نیز۲۰ هزار تومان اعلام کرده است. پیش‌بینی می‌شود امسال نرخ تسعیر ارز بر مبنای نرخ نیما(۲۸۵۰۰ تومان) باشد. بانک مرکزی باید هنگام تعیین نرخ مصلحت کشور را نسبت به سایر مسائل بانک‌ها در اولویت قرار دهد .
 
مدیرعامل اسبق بانک صادرات در پایان گفت: اکنون باید به سمت تک نرخی شدن حرکت کنیم اما به سبب تحریم‌های متعدد و جنگ اقتصادی تحقق این امر محقق نمی‌شود.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *