RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

افزایش نرخ بهره در جهان تا چه حد بورس ایران را متلاطم می‌کند؟

۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۶/۲۰کد خبر: 340292
ایستانیوز:به نظر می‌رسد خبر افزایش نرخ بهره در اروپا و نگرانی بابت رکود در بازارهای جهانی، بازار سرمایه ما را نیز تحت تاثیر قرار داده و این بازار در معاملات امروز، شنبه ۱۹ شهریور ماه افت بیش از ۱۵ هزار واحدی را تجربه کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی سامانی فرد دبیر کمیته بورس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی در گفت‌وگو با سنا، در این خصوص بیان کرد: در سطح کلان و بین المللی نگاه تمامی تحلیلگران و سرمایه‌گذاران به نرخ بهره است و به هر حال افزایش نرخ بهره در آمریکا و اروپا بر روی بازارهای جهانی اثرگذار خواهد بود؛ کما اینکه بازار رمزارزها نیز از زمان افزایش نرخ بهره در آمریکا، واکنش نشان داده و افت کرده و از اینجا به بعد هم افزایش نرخ بهره آثاری در بازارهای مالی به دنبال خواهد داشت. اتفاقاتی همچون بحران انرژی در اروپا هم می تواند ترس از افزایش نرخ بهره را تشدید کند. اما به نظر می‌رسد تاثیر منفی افزایش نرخ بهره بر روی بازارهای جهانی به اندازه‌ای که نگرانی ایجاد کرده، اثرگذار نخواهد بود.
 
وی اضافه کرد: مشکل بازار سرمایه کشورمان اما فراتر از افزایش نرخ بهره آمریکا و اروپا و احتمال رکود در بازارهای جهانی است. بازار سرمایه ما به دلیل پمپاژ اخبار مثبت بدون آنکه این خبرها اجرایی شوند و برخی بی‌برنامگی ها در سیاست‌گذاری های اقتصادی داخلی و... به مرحله ای رسیده که هر اتفاقی، فقط یک شوک کوتاه مدت محسوب شده و بازار به بسیاری از این اتفاقات واکنش منطقی نشان نمی‌دهد و فعلا در حالت بی‌تفاوتی کامل قرار گرفته است. با این وضعیت معتقدم عوامل بیرونی توان فراز و فرود چندانی در بازار سرمایه نخواهند داشت و حتی در صورت رکود بازارهای جهانی، بازار سرمایه ما بیش از این افت نخواهد کرد.
 
کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اگرچه پیگیری‌های فراوانی در مورد برخی مسائل و مشکلات بازار سرمایه از سوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار صورت گرفته؛ ولی تا وقتی بی برنامگی و گسیختگی در تصمیمات کلان اقتصادی وجود دارد، نمی‌توان بر روی تغییر وضعیت و خروج بازار سرمایه از رخوت حساب کرد. حرکت بازار سرمایه در گرو تزریق خون (نقدینگی) تازه به رگ های این بازار است. البته با توجه به کشدار شدن روند مذاکرات شاید خبر احیای برجام نیز موجب تغییر روند بازار سرمایه نشود و بازار سرمایه ما با در نظر گرفتن کلیه شرایط، فعلا افت یا رشد چندانی نداشته باشد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *