RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

رونق بازار سرمایه با رفع ابهامات اقتصاد کلان صورت می‌گیرد

۱۵:۴ - ۱۴۰۱/۶/۵کد خبر: 339989
ایستانیوز:رفع ابهامات در بازار سرمایه، مشخص شدن نرخ خوراک، حذف قیمت‌گذاری دستوری به منظور رونق بازار سرمایه بسیار موثر است چرا که فعالان اقتصادی با رفع ابهامات و مشخص شدن نرخ خوراک، برای یک سال آینده خود برنامه‌ریزی کرده و این امر باعث ورود پول حقیقی به بازار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)؛ یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه برای آنکه خروج مداوم پول از بازار سرمایه اتفاق نیفتد نیازمند چشم‌انداز مثبتی در اقتصاد کشور و به دنبال آن رونق بازار هستیم، به بورسان گفت: نگاه این روزهای سرمایه‌گذاران و صنایع به موضوع برجام، توافق و یا عدم توافق آن گره خورده است و ابهامات موجود در بازار سرمایه باعث شده که شاهد ورود کم پول حقیقی به بازار باشیم.
 
امیر اعتمادی در این‌باره افزود: اگر به دنبال توافق برجام در کنترل نرخ ارز، نرخ بهره و تورم به دستاوردهای خوب برسیم، شرایط خوبی برای اقتصاد کشور، رفاه مردم و بازار سرمایه و همچنین شرکت‌های بورسی حاصل شده و با افزایش فروش نفت، شاهد جبران کسری بودجه کشور نیز خواهیم بود.
 
وی عنوان کرد: متاسفانه نوسانات روزانه ایجاد شده در بازار صرفا به هدف نوسانگیری انجام شده و سرمایه‌گذاری واقعی را در بر نمی‌گیرد. بنابراین، نیاز بازار سرمایه بیش از هرچیزی در تغییرات ساختاری و بنیادی است.
 
اعتمادی با بیان اینکه ساختار اقتصادی کشور به این راحتی تغییر نخواهد کرد، گفت: در صورت احیای برجام، می‌توان انتظار بازگشت همان رشد متوسط قبلی را برای اقتصاد کشور داشت و نه چیزی بیشتر از آن؛ در واقع حتی اگر نتیجه برجام هم مثبت باشد فقط تحریم‌های تجاری برداشته می‌شود و می‌توان علاوه بر فروش نفت و گاز، پول‌های بلوکه شده را نیز دریافت کرد؛ برجام فعلی به معنای ورود جدی سرمایه‌گذاران بین‌المللی نیست و ورود آنان نیازمند اطمینان آن‌ها به فضای سرمایه‌گذاری در کشور است.
 
این کارشناس با بیان اینکه در صورت احیای برجام، کاهش را در بازار دلار خواهیم داشت گفت: حتی اگر این افت دلار اندک هم باشد، می‌تواند نرخ دلار را در یک مقطع زمانی تثبیت کند.
 
وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که چه اتفاقاتی بازار را به رونق مورد نظر نزدیک خواهد کرد، گفت: رفع ابهامات در بازار سرمایه، مشخص شدن نرخ خوراک، حذف قیمت گذاری دستوری به منظور رونق بازار سرمایه بسیار موثر است چرا که فعالان اقتصادی با رفع ابهامات ومشخص شدن نرخ خوراک، برای یک سال آینده خود برنامه‌ریزی کرده و این امر باعث ورود پول حقیقی به بازار خواهد شد.
 
اعتمادی خاطرنشان کرد: ثبات اقتصادی و طرح توسعه شرکت‌ها نیز از دیگر عوامل موثر بر رونق بازار سرمایه بوده و شرایط پیش‌بینی پذیری را برای سهامداران و سرمایه گذاران ایجاد می‌کند تا با خیالی آسوده وارد بازار شده و از آن بهره‌مند شوند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *