RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تصویب آیین نامه حمایت از دانش بنیان ها به همراه تکالیف بیمه مرکزی

از تاسیس شرکتهای فناور بیمه تا ضرورت سرمایه گذاری بیمه ها در دانش بنیانها

۱۶:۵۴ - ۱۴۰۱/۵/۲۹کد خبر: 338853
ایستانیوز:هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مردادماه ۱۴۰۱ آیین نامه حمایت از دانش بنیان ها را به تصویب رساند براین اساس بیمه مرکزی مکلف است در اصلاح آیین نامه سرمایه گذاری تسهیلات لازم در سرمایه گذاری شرکتهای بیمه در شرکتهای دانش بنیان را فراهم آورد .همچنین در یک بند این آیین نامه تصریح شده که بیمه مرکزی باید تسهیلات لازم در سکوهای پلتفرمی جهت حرکت دانش بنیان ها را فراهم کند.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مردادماه 1401 آیین نامه حمایت از دانش بنیان ها را به تصویب رساند.
 
بر این اساس نهادهای زیر مجموعه وزارت اقتصاد مکلف هستند در چارچوب قوانین و مقررات بسته های تسهیل پروژه های پیشران در حوزه های مختلف مالی را تهیه و ابلاغ کنند.
 
بر اساس تصویب نامه هیات وزیران در ماده 8 تصریح شده است، به منظور توسعه فناوری و نوآوری در صنعت بیمه ، نهاد ناظر بیمه یعنی بیمه مرکزی مکلف است در راستای ایجاد سازوکارهای لازم برای هوشمند سازی نظام تشخیص و پرداخت بیمه، نسبت به ارتقاء نظام اعتبار سنجی و مدیریت خطر یا ریسک و توسعه ابزارهای بیمه ای برای محصولات دانش بنیان و سکوهای پلتفرمی ارایه دهنده خدمات بیمه ای اقدام نماید.
 
ماده 9 تصویب نامه هایت وزیران اشعار می دارد، وزارت امور اقتصاد و دارائی (بیمه مرکزی) موظف است ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ این ایین نامه، دستورالعمل صدور بیمه پذیرش مسئولیت کالای مرتبط با محصولات دانش بنیان از سوی بیمه ها را با رعایت قوانین و مقررات تدوین و ابلاغ کند.
 
در تبصره یک این ماده تصریح گردیده، بیمه مرکزی با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور موظف است ظرف سه ماه  از تاریخ ابلاغ این آیین نامه طرح تاسیس شرکتهای فناور بیمه ای را تهیه و به شورای عالی بیمه ارسال کند.
 
در تبصره دوم ماده 9 تاکید شده، بیمه مرکزی موظف است،نسبت به بازنگری در آیین نامه تخصصی بیمه برای ایجاد ظرفیت محاسبه ریسک و صدور بیمه نامه های نوین بویژه برای شرکتهای دانش بنیان اقدام کند.
 
تبصره سوم ذیل ماده 9 اشعار می دارد، بیمه مرکزی موظف است ، از طریق شورای عالی بیمه نسبت به اصلاح آیین نامه سرمایه گذاری شرکتهای بیمه در راستای تسهیل مشارکت آنها در زمینه سرمایه گذاری  در شرکتهای دانش بنیان اقدام کند.
 
گفتنی است، در ماده 12 این تصویب نامه عنوان شده، وزارت امور اقتصاد و دارائی مکلف است هر سه ماه یکبار گزارس رصد و پایش میزان تحقق وظایف محوله به دستگاههای تابعه خود را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارایه کند.
 
بر اساس مستندات موجود و قوانین مصوب معاونت فناوری ریاست جمهوری لیست شرکتهای دانش بنیان بیمه عبارتند از بیمه بازار ، پارسیان لوتوس خاورمیانه، ازکی، بیمه دات کام و دیجی پی و آیتول.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *