RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

واکنش خاندوزی به سود بین بانکی ۲۱.۳۱ درصدی

۱۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۵/۳کد خبر: 338357
ایستانیوز: وزیر امور اقتصادی و دارایی به افزایش سود بین بانکی به ۲۱.۳۱ درصد واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا درباره عبور سود بین بانکی از ۲۱ درصد و رسیدن آن به ۲۱.۳۱ درصد، اظهار کرد: سیاست تیم اقتصادی مبنی بر باقی ماندن سود بین بانکی در محدوده ۲۰ درصد تغییر نکرده و برای حل این مسئله در جلسه شورای پول و اعتبار تصمیم‌گیری خواهد شد.  
 
وی افزود: یکی از برنامه‌های جدی در دولت سیزدهم رفع نیازهای خرد مردم با پرداخت تسهیلات قرص‌الحسنه است و وزارت اقتصاد در سال گذشته با همکاری شبکه بانکی، سرمایه بانک مهر ایران را افزایش داد و برای بار دوم نیز قبل از پایان سالجاری سرمایه این بانک افزایش می‌یابد تا قدرت تسهیلات‌دهی برای رفع نیازهای خرد مردم افزایش یابد. 
 
وزیر اقتصاد ادامه داد: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پایین‌ترین تسهیلات معوق یا غیرجاری دارد که در طول فعالیت دولت سیزدهم بیش از ۸۰ درصد منابع بانک مهر  افزایش پیدا کرده است و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه از سوی این بانک داده شده است.
 
خاندوزی بیان کرد: اخیرا نیز مذاکراتی با بانک مرکزی داشته‌ایم تا بیش از این، زمینه و فرصت برای تقویت قدرت تسهیلات‌دهی بانک‌های قرض‌الحسنه فراهم شود.
 
بانک‌ها برای وام دادن محدودیت دارند
 
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه بانک‌ها به دلیل نبود بودجه و سخت‌گیری در اخذ ضامن، وام نمی‌دهند، گفت: اخباری که به وزارت اقتصاد می‌رسد بیانگر این است که در راستای اعمال کنترل‌های بیشتر بر افزایش نقدینگی، بانک‌ها با محدویت‌های بیشتری برای اعطای تسهیلات به ویژه وام‌های خرد و قرض‌الحسنه مواجه شده‌اند که موجب نارضایتی متقاضیان شده است. با توجه به اینکه رئیس جمهور بر تسهیل دسترسی مردم به تسهیلات قرص‌الحسنه تاکید دارند، باید منابع بانک‌های قرض‌الحسنه در جهت اعطای تسهیلات افزایش یابد.
 
خاندوزی در ادامه با تاکید براینکه برای افزایش سرمایه بانک‌های قرض‌الحسنه اقدام می‌کنیم و بانک مرکزی نیز باید مشوق‌هایی برای افزایش منابع این بانک‌ها در نظر بگیرد، گفت: حتی لازم است که دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی گردش منابع در بانک‌های قرض‌الحسنه داشته باشند تا این بانک‌ها در راستای رفع نیازهای مردم بهتر عمل کنند.
 
وزیر اقتصاد وعده داد که سال ۱۴۰۱ سال خوبی برای بانک‌های قرض‌الحسنه خواهد بود. 
 
جزئیات تسهیلات اشتغال با نرخ سود ترجیحی
 
وی درباره جزئیات آیین‌نامه تسهیلات تبصره ۱۸ گفت: قانون‌گذار از پنج سال پیش، تسهیلات کمک به اشتغال و تولید را در تبصره ۱۸ قانون بودجه تجمیع کرد و از سال ۱۴۰۰ با تسهیلات شبکه بانکی تلفیق کرد تا به صورت اهرمی عمل کند. بر اساس این آیین‌نامه این تسهیلات، دستگاه‌های اجرایی پس از آنکه تایید اجرای طرح‌های اشتغالزایی خود را گرفتند، می‌توانند با نرخ سود ۹ درصد از تسهیلات اشتغال بهره‌مند شوند. 
 
خاندوزی با بیان اینکه تولیدکنندگانی که بتوانند در سال ۱۴۰۱ اشتغال ایجاد کنند از تسهیلات اشتغالزایی با نرخ سود ترجیحی استفاده کنند، افزود: البته، سود این تسهیلات برای برخی از بخش‌های تولیدی بسته به تناسب موضوعات مختلف، ۱۲ درصد است و ۱۰ درصد از کل این تسهیلات به اشتغال در حوزه دانش‌بنیان اختصاص می‌یابد و ۵۰ درصد آن صرفا به تولیدات صادرات محور اعطا می‌شود. همچنین، هر استان بسته به شاخص بیکاری و محرومیت خود می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند که استان‌هایی با شاخص بیکاری و محرومیت بیشتر، سهم بیشتری هم در دریافت این تسهیلات خواهند داشت.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *