RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

سایه سیاست‌های بانک مرکزی بر بازار سهام

۱۳:۰ - ۱۴۰۱/۵/۲کد خبر: 338342
ایستانیوز:بازار سهام با وجود گزارش‌های سودآور شرکت‌ها و صنایع بورسی از جمله پالایشی‌ها اما با تداوم افزایش نرخ بهره بانکی به دنبال خروج پول خود از بازار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بورس تهران امروز با تداوم افزایش نرخ بهره بانکی از سوی بانک مرکزی، شاهد سنگینی وزن فروشندگان سهام در برابر خریدارانی بود که اگرچه بر ارزندگی سهام توافق دارند اما سیاست‌های پولی بانک مرکزی و انتظار برای افزایش نرخ سود بانکی را مهلک ترین ابزار برای از پا انداختن بازار سهامی می‌دانند که با وعده‌های بسیار انتخاباتی دوباره سهامداران را امیدوار کرده بود.
 
در مقابل اما با تداوم افزایش نرخ تورم، چاره‌ای برای بانک مرکزی باقی نمانده تا برای پنهان کردن چهره زشت و پلید تورم در پس نماگرهای پولی، نرخ سود بانکی را برای مدتی افزایش دهد.
 
امروز گروه پالایشی‌ها نیز پس از بازگشت از مجامع سالیانه و با وجود سودآوری‌های قابل تأمل، تحت تأثیر روند کلی معاملات با افزایش عرضه از سوی حقیقی هایی مواجه بود که عطای بورس را به لقای چشم انداز سودآور آن بخشیده بود هرچند که معامله گران بلند مدتی در بازار بودند که سهم پالایشی‌ها را همچنان جمع آوری می‌کردند.
 
به گزارش مهر، در پایان معاملات امروز یکشنبه دوم مرداد ماه ۱۴۰۱ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با کاهش ۹.۵۸۷و احدی به یک میلیون و ۴۶۳ هزار واحد رسید. شاخص کل هم وزن اما با کاهش ۴.۲۶۹ واحدی عدد ۴۰۰ هزار و ۲۱۸ واحد را به نمایش گذاشت.
 
شاخص بازار اول اما در حالی با ۷.۸۶ واحد کاهش روی رقم یک میلیون و ۱۰۱ هزار واحد درجا زد که شاخص بازار دوم با ۱۹ هزار و ۴۴ واحد کاهش، به عدد ۲میلیون و ۸۵۶ هزار واحد رضایت داد.
 
در بورس تهران امروز ۳ میلیارد و ۴۸۲ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در ۳۰۵ هزار و ۶۰۲ نوبت داد و ستد شد که ارزشی بالغ بر ۵ هزار و ۴۶۴ میلیارد تومان را در برداشت.
 
در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با ۲۳۳ واحد کاهش به رقم ۱۹ هزار و ۱۸۱ واحد دست یافت. در این بازار، طی روز جاری ۲ میلیارد و ۳۲ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله به ارزش بیش از یک هزار و ۶۷۳ میلیارد تومان معامله شد.
 
اصلی ترین نمادهای تأثیر گذار بر اُفت امروز شاخص کل بورس تهران به ترتیب نمادهای "کگل" با ۲۰۰۸و احد، "میدکو" با ۱۴۷۷ واحد و "ومعادن" با ۱۱۸۹ واحد کاهش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی "شپنا" با ۱۰۷۶ واحد، "شبندر" با ۹۶۸ واحد و "شتران" با ۷۰۰ واحد افزایش، بالاترین تأثیر مثبت بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *