RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

افزایش سودآوری سهام‌داران عدالت در ماه‌های آتی

۱۴:۳ - ۱۴۰۱/۵/۱کد خبر: 338321
ایستانیوز: مشاور رئیس سازمان بورس گفت: ایجاد کارگروه سهام عدالت به نفع سهام‌داران سهام عدالت است تا بتوانند به صورت واقعی مالکیت و مدیریت سهام خود را در اختیار داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،  پیمان حدادی در خصوص سهام شرکت‌های سهام عدالت افزود: هم اکنون پرتفوی سهام عدالت متشکل از سهام ۴۹ شرکت است که از این تعداد، ۳۹ شرکت در بازار بورس و یا فرابورس در حال معامله هستند و سهام ۱۰ شرکت دیگر هنوز در بازار سرمایه پذیرش نشده است. یکی از موضوعات بسیار مهم در رابطه با این ۴۹ شرکت، انتخاب اعضای هیئت مدیره این شرکت‌ها به نیابت از سهامداران عدالت است.
 
مشاور رئیس سازمان بورس با اشاره به آزادسازی سهام عدالت اظهار کرد: بعد از آزادسازی سهام عدالت در اردیبهشت ۱۳۹۹، شورای عالی بورس به انجام مقررات مورد نیاز در رابطه با آزادسازی سهام عدالت اقدام کرد که این مقررات برای همه‌ دستگاه‌های اجرایی لازم الاجرا بود.
 
وی ادامه داد : از ۴۹ میلیون سهامدار سهام عدالت، حدود ۱۹ میلیون روش مستقیم را جهت مدیریت سهام عدالت توسط خود انتخاب کردند و ۳۰ میلیون دیگر روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و مدیریت سهام عدالت آنان در اختیار هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی قرار گرفت.
 
حدادی اظهار کرد: برای اعمال حق رای در شرکت‌های سرمایه پذیر در سهام عدالت، کانونی به نیابت از ۳۱ شرکت استانی برای شرکت مجامع ۴۹ شرکت‌های سرمایه پذیر و حق رای، تشکیل شد.
 
مشاور رئیس سازمان بورس تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین حق رای ها، انتخاب اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به نمایندگی سهام عدالت است. تا قبل از آزادسازی سهام عدالت، براساس مصوبه هیئت وزیران، انتخاب اعضای هیئت مدیره توسط دستگاه‌های دولتی انجام شد، اما بعد از آزادسازی سهام عدالت و براساس آیین نامه اجرایی آزادسازی این اختیار در دست کانون سرمایه گذاری استانی قرار گرفت. از آن جایی که اعضای هیئت مدیره سرمایه گذاری استانی و اعضای هیئت مدیره این کانون در سال‌های پیش انتخاب شدند، عمدتا از تعیین صلاحیت حرفه‌ای توسط سازمان بورس برخوردار نیستند.
 
حدادی درباره کارگروه سهام عدالت و وظایف آن نیز , اظهار کرد: در ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ شورای عالی بورس مصوبه‌ای با عنوان تشکیل یک کارگروه سه جانبه جهت اعمال حق رای در مجامع ۴۹ شرکت سرمایه پذیر ابلاغ کرد. این کارگروه متشکل از کانون سهامداران سهام عدالت، اعضای حقیقی شورای عالی بورس و نمایندگان وزارت اقتصاد یعنی سازمان خصوصی سازی و معاونت اقتصادی وزارت اقتصادی است.
 
وی ادامه داد: این کارگروه از اسفند ماه تاکنون ۲۰ جلسه تشکیل داده و براساس مقررات و آیین نامه‌ای که تنظیم شده هر کدام از افرادی که در هیئت مدیره ۴۹ شرکت به عنوان نماینده سهام عدالت نامزد می‌شوند، باید دارای یکسری ویژگی‌های خاصی باشند. متاسفانه پیش از این افرادی که نماینده سهام عدالت در این شرکت‌های بورسی بودند از دانش کافی برخوردار نبودند و تجربه مدیریتی لازم را نداشتند.
 
وی همچنین گفت: این افراد با مسائل پیش پا افتاده و پایه‌های اصلی در صورت‌های مالی آشنایی کافی نداشتند، اما با تشکیل این کارگروه افرادی که هم اکنون انتخاب می‌شوند حتما باید تجربه و تحصیلات لازم را داشته باشند و طی یک فرایند بسیار مدون و مصاحباتی که انجام می‌شود، این افراد انتخاب می‌شوند.
 
حدادی افزود: با توجه به آزادسازی سهام عدالت، دستگاه‌های دولتی دیگر نمی توانند نمایندگان سهام عدالت در ۴۹ شرکت را مشخص کنند و باید مصوبات شورای عالی بورس به صورت کامل در این خصوص اجرا شود.
 
مشاور رئیس سازمان بورس در ادامه با اشاره به مزایای تشکیل این کارگروه, گفت: ایجاد این کارگروه و تصمیم شورای عالی بورس یکی از اصلاحات اساسی در رابطه با سهام عدالت به نفع سهامداران سهام عدالت بوده تا اینکه بتوانند به صورت واقعی مالکیت و مدیریت سهام خود را در اختیار داشته باشند. بهبود شرایط در هیئت مدیره‌های شرکت‌های سرمایه پذیر براساس تصمیماتی که این کارگروه می گیرد، حتما در ماه‌های آتی خود را نمایان خواهد کرد و یکی از این نتایج می‌تواند افزایش سودآوری پرتفوی سهام عدالت باشد.
 
منبع: صدا و سیما
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *