RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

یک کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد

حرکت معکوس و خنثی بازار سرمایه از بازار دارایی فیزیکی

۱۲:۱ - ۱۴۰۱/۴/۱۳کد خبر: 337951
ایستانیوز:از جمله آموزه‌ای ابتدایی اقتصادی است که بازار دارایی‌های مالی زودتر از بازار دارایی‌های فیزیکی واکنش نشان می‌دهند اتفاقی که به‌صورت معکوس در بازار سرمایه ایران در حال رخ دادن است. در حالی‌که قیمت انواع کالاها ناشی از تورم و رکود جهانی رو به افزایش است، هنوز بازار سهام نسبت به این تغییرات بازار کالایی واکنشی نشان نداده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مصطفی محبی مجد کارشناس بازارسرمایه در گفت و گو با سنا گفت: در روزهای اخیر کاهش محسوس ارزش معاملات خرد و خروج نقدینگی هرچند با سرعت کمی صورت پذیرفته است، اما نشان از کم شدن تمایل سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در سهام دارد.
 
وی در ادامه افزود: افراد عموماً به سمت دارایی‌هایی تمایل پیدا می‌کنند که روند روبه رشد داشته باشد. بنابراین از ابتدای سال ۱۴۰۱ باوجود آن که بازار دارایی‌های فیزیکی و معاملات کالایی زودتر از بازار مالی(سهام) نسبت به افزایش نرخ ارز واکنش نشان داده‌اند، اما به دلیل نداشتن روند مشخص در بازار سهام، تمایل کم‌تری در ورود پول به این بازار وجود داشته است.
 
محبی مجد عنوان کرد: مهم‌ترین دلیل عدم ورود پول در بازار سهام در ماه‌های اخیر را می‌توان اولاً به نامشخص بودن وضعیت سیاست خارجی در مواجهه با برجام و سپس در ابهام نسبت به قیمت کالاهای پایه به دلیل انتظار از سیاست انقباضی بانک مرکزی امریکا دانست؛ در این بین می‌توان طیف وسیعی از صنایع و شرکت‌هایی را نام برد که تصمیم‌گیران نسبت به محبوس نمودن سود خالص و عدم تقسیم آن در مجامع از جذابیت سرمایه‌گذاری در سهام آن کاسته‌اند.
 
به گفته محبی مجد برای روزهای آینده هفته پیش‌رو پیش‌بینی می‌شود بازار سهام به طور کلی با نوسانات اندک همراه باشد.
 
این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: باتوجه به آن که انتظار گزارش‌های خیره کننده فصلی و ۱۲ ماهه از اکثر صنایع بزرگ شاخص ساز وجود ندارد، ورود پول به این صنایع دور از ذهن است. در چنین شرایطی سرمایه‌گذاری در شرکت‌های با سود نقدی بیشتر و غیر وابسته به نرخ‌های جهانی عایدی بیشتری نصیب سرمایه‌گذاران می‌کند؛ ضمن آن که در شرایطی که بازار با ورود پول حقیقی مناسبی همراه نیست سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های کوچک‌تر انتفاع بیشتری خواهد داشت.
 
وی با بیان اینکه ماه جاری و ماه آینده شاهد ورود بسیاری از صنایع به مجامع عمومی عادی و تصمیم¬گیری در خصوص تقسیم سود خواهیم بود، اظهار کرد: اگر به خصوص تقسیم سود شرکت‌های بزرگ فلزات رنگی و فولاد افزایش محسوسی پیدا کند، می‌توان انتظار رشد بیشتری از بازار سهام داشت؛ در غیر این صورت چشم بازار به اصلاح و تعدیل احتمالی گزارش‌های صنعت پالایشی و رسیدن اخبار تاثیرگذار از برجام و واگذاری بلوک خودرو و خساپا خواهد بود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *