RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

آخرین وضعیت پرداخت سود سهام عدالت

۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۹کد خبر: 331047
ایستانیوز: رییس سازمان خصوصی سازی امروز ضمن اشاره به آخرین وضعیت پرداخت سود سال ۹۹ سهام عدالت به حساب سهامداران، گفت: تاکنون رقم کلی نهایی و زمان واریز آن مشخص شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از ایرنا، رییس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه سود سهام عدالت سال ٩٩ تا پایان سال جاری به حساب سهامداران پرداخت می شود، گفت: براساس محاسبات انجام شده، احتمالا تا پایان سال جاری رقمی حدود ۶۰۰ هزار تومان به حساب هر سهامدار پرداخت شود.
 
«حسین قربان‌زاده» به آخرین وضعیت پرداخت سود سال ۹۹ سهام عدالت به حساب سهامداران اشاره کرد و افزود: تاکنون رقم کلی نهایی و زمان واریز آن مشخص شده است.
 
وی اظهار داشت: براساس محاسبات انجام شده احتمالا تا پایان سال رقمی حدود ۶۰۰ هزار تومان به حساب هر سهامدار پرداخت شود.
 
قربان‌زاده اعلام کرد: ۴۹ میلیون سهامداری که دارای سهام عدالت هستند، بعد از ابلاغ رهبر معظم انقلاب و نیز آیین نامه شورای عالی بورس قادر به انتخاب دو روش مدیریت مستقیم و غیرمستقیم بودند.
 
معاون وزیر اقتصاد و دارایی افزود: بعد از انتخاب نوع روش مدیریت، سهامداران مستقیم خود سهامدار شرکت های سرمایه پذیر و سهامداران غیرمستقیم، سهامدار شرکت های سرمایه گذاری استانی شدند.
 
وی بیان‌داشت: شرکت های سرمایه پذیر دارای سهامداران عدالت به دو دسته شرکت های بورسی و غیربورسی تقسیم می شود که شرکت های بورسی دارای ۳۶ شرکت بورسی و شرکت های غیربورسی شامل ۱۳ شرکت هستند.
 
قربان‌زاده خاطرنشان‌کرد: سود سال ۹۹ سهام عدالت شرکت‌های غیر بورسی حدود ۲ هزار و  ۸۰۰ میلیارد تومان و سود شرکت‌های بورسی رقمی حدود ۲۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.
 
رییس سازمان خصوصی سازی ادامه داد: جمع سود دو شرکت بورسی و غیربورسی عددی معادل حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان است که این رقم باید میان ۴۹ میلیون سهامدار توزیع شود، بر این اساس تا پایان سال به هر سهامدار احتمالا رقمی حدود ۶۰۰ هزار پرداخت می‌شود.
 
وی با تاکید بر اینکه جمع سود شرکت های بورسی و غیربورسی نسبت به سال ۹۸ حدود سه برابر افزایش پیدا کرده است، افزود: جمع سود سال ۹۸ که سال گذشته به حساب سهامداران پرداخت شد، حدود ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که امسال این عدد به بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.
  واریز سود سهام عدالت تا پایان سال ۱۴۰۰
 
قربانزاده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرداخت سود سهام عدالت به حساب مشمولان تا پایان سال جاری حتمی است یا خیر، گفت: اقدامات لازم انجام شده است تا سود سهام عدالت سال ٩٩ تا پایان سال جاری به حساب سهامداران پرداخت شود.
 
معاون وزیر اقتصاد و دارایی گفت‌: زیرمجموعه شورای عالی بورس، کارگروهی برای تعیین تکلیف موضوعات مرتبط با سهام عدالت تشکیل شده است که در آن نمایندگانی از سازمان خصوصی‌سازی، سازمان بورس و اوراق بهادار، اتاق تعاون، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، دستگاه های نظارتی و کانون سهام عدالت حضور دارند. 
 
وی خاطرنشان‌کرد: در این کارگروه در تلاش هستیم که جزییات نحوه پرداخت سود سهامداران غیرمستقیم مشخص و قوانین آن رعایت شود تا سهامداران آن بتوانند هر چه زودتر به سود مدنظر دست پیدا کنند.
 
وی در پاسخ به سوالی دیگر در این خصوص که باقی‌مانده سود سال ٩٨ سهام عدالت چه زمانی به حساب مشمولان پرداخت می شود، گفت: برخی از شرکت های بزرگ مانند دخانیات، مخابرات و غیره سود سال های گذشته خود را به طور کامل پرداخت نکردند، سازمان خصوصی سازی مکلف به پیگیری از این شرکت ها است و موارد حقوقی لازم در مورد آنها را اعمال کرده است تا این شرکت‌ها هر چه زودتر باقی‌مانده سود سال گذشته را پرداخت کنند.
 
قربان زاده اظهار داشت: اقدام حقوقی مربوط به این شرکت ها را انجام دادیم و ماده ۴۸ قانون محاسبات عمومی را بر این شرکت ها اعمال کردیم، براین اساس دیگر امکان ثبت صورت جلسات برای آنها وجود ندارد و این شرکت ها باید هر چه زودتر معوقات را پرداخت کنند.
 
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: اکنون در حال مذاکرات با هیات مدیره این دو شرکت بزرگ هستیم تا بتوانند سود معوقه را در قالب دریافت تسهیلات از بانک پرداخت کنند، اما  تاکنون زمان دقیقی برای پرداخت این سود اعلام نشده است.
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *