RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ذیحساب و مدیر مالی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی؛

شفاف سازی و انضباط مالی در پرداخت خسارت

۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۸/۱۷کد خبر: 329266
ایستانیوز:بهروز ابراهیم‌زاده ذیحساب و مدیر مالی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی اظهار داشت: پرداخت الکترونیکی خسارات وارد شده به شخص ثالث ضمن تقویت انضباط مالی و کاهش هزینه‌های ناشی از افزایش نرخ دیات صندوق، با تسریع در پرداخت خسارات به زیان‌‌دیدگان و ایفای به موقعه تعهدات قانونی موجب جلب رضایت ارباب رجوعان صندوق گردیده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از روابط عمومی صندوق تأمین خسارات بدنی؛ بهروز ابراهیم‌زاده ذیحساب و مدیر مالی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی با اشاره به مکانیزه نمودن فرایندهای اجرایی در پرداخت الکترونیکی خسارات و دریافت حواله پرداخت تصریح نمود: با توجه به قوانین جدید صدور چک و به دنبال تسهیل فرآیندها و استفاده از کنترل‌های سیستمی، فرآیند صدور چک حذف و پرداخت الکترونیکی و آنی جایگزین گردید.
 
ضمناً زیاندیدگان یا ذینفعان پرونده ها با مراجعه به سایت صندوق می توانند بصورت الکترونیک حواله‌های پرداختی را دریافت نمایند.
 
ابراهیم‌زاده با بیان اینکه سامانه جامع الکترونیک ماده 32 قانون بیمه شخص ثالث از سال 1397 با همکاری بانک ملی ایران و شرکت‌های بیمه و با تولیت این صندوق مورد بهره‌برداری قرار گرفته بود گفت: در جهت ارتقای سامانه مذکور و رفع برخی مشکلات از جمله قطعی سیستم بانکی و پیچیدگی فرآیند و با هدف تکریم ارباب رجوعان، سامانه جدید تحت عنوان سرویس انتقال پول الکترونیکی با در نظر گرفتن نیازمندی‌های صندوق طراحی و پس از تست و کنترل‌های لازم مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
 
ذیحساب و مدیر مالی صندوق خاطر نشان کرد: از ویژگی‌های بارز این سامانه می‌توان به امنیت بالا، کنترل دقیق مبلغ پرداختی بر مبنای بررسی صحت اطلاعات هویتی و بانکی زیان‌دیدگان، رسیدگی و پرداخت آنی و لحظه‌ای خسارت‌های زیان‌دیدگان، دسترسی آسان و سریع زیان‌دیده به مبالغ تودیعی شرکت‌های بیمه در شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور که تاکنون نیز باعث رضایت بالای ارباب رجوعان قرار گرفته است نام برد.
 
ابراهیم‌زاده ضمن اشاره به اینکه در سنوات گذشته خسارات آسیب‌دیدگان به حساب مراجع قضایی واریز می‌گردید که مشکلاتی را برای خسارت دیدگان و مراجع قضایی به همراه داشت عنوان کرد: با پرداخت الکترونیکی خسارت به حساب تایید شده اشخاص آسیب‌دیدگان یا وراث قانونی آنان توسط سامانه سیاح بانک مرکزی ج.ا.ا ضمن تسریع در انتفاع آسیب‌دیده از دیات متعلقه موجبات تسهیل فرآیند کاری مراجع قضائی را نیز فراهم گردید.
 
وی در پایان یادآور شد: دسترسی زیان‌دیدگان به حواله‌های پرداخت خسارت بصورت الکترونیکی یکی دیگر از دستاوردهایی بود که با توجه به محدودیت‌های کرونایی ضمن کاهش هزینه‌های جاری صندوق در جهت تکریم ارباب رجوع گام بسیار مهمی به شمار می‌آید.
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *