RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

بازار بورس با قیمت‌گذاری دستوری در تعارض است

۱۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۸/۱۶کد خبر: 329237
ایستانیوز: یک کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار بورس همراه با قیمت‌گذاری دستوری معنایی ندارد و ماهیت بازار سرمایه با قیمت‌گذاری دستوری در تعارض است. دولت باید به شعارهای خود در قبال بازار سرمایه عمل کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بهنام صمدی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه وضعیت بازار بورس اظهار کرد: مشکل بازار سرمایه نبود خریدار است و فروشندگان قدرتی در بازار ندارند. دولت در زمینه قیمت‌گذاری دستوری باید تکلیف خود را  مشخص کند. نمی‌توان هم بازار بورس را داشت و هم قیمت‌گذاری دستوری انجام داد. بازار بورس همراه با قیمت‌گذاری دستوری معنایی ندارد و در تعارض است. مسئله بعدی این است که آیا دولت تمایلی به تامین مالی از بازار سرمایه را دارد یا خیر؟
 
وی افزود: موضوع بعدی این است که ناظر بیش از حد در بازار سرمایه دخالت می‌کند. ناظر در قبال بازار سرمایه رفتار سلیقه‌ای دارد و هیچ دستورالعمل مشخصی در این زمینه وجود ندارد و این امر باعث فرار سرمایه و سرمایه‌گذار شده است.
 
این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه «دولت باید به شعارهای خود در قبال بازار سرمایه عمل کند» بیان کرد: نمی‌توان مدام به سهام‌دار گفت که صبور باشد و ما کمک خواهیم کرد. در حال حاضر عملا هیچ اقدام مثبتی در بازار بورس نسبت به قبل رخ نداده است. دولت باید به وعده‌های خود عمل کند.
 
صمدی خاطرنشان کرد: برای اصلاح اقتصاد ما هیچ راهی به جز رجوع به بازار سرمایه نداریم. برای اصلاح نظام اقتصادی یا باید به سراغ اصلاح نظام مالیاتی رفته یا باید از بازار سرمایه استفاده کرد.
 
وی در خصوص وضعیت بازار بورس گفت: بازار سرمایه در حال حاضر از وضعیت تحلیل خارج شده است. باوجود اینکه شرایط بازار جهانی، قیمت نفت ، دلار و وضعیت بنیادی شرکت‌ها  بسیار مناسب است، صرفا به دلیل از بین رفت اعتماد در بازار سرمایه دچار این وضعیت شده‌ایم.
 
به گزارش ایسنا ، این تحلیلگر بازار بورس در خصوص آینده کوتاه مدت و بلند مدت بازار بورس تصریح کرد: تا زمانی که دولت اقدامی برای احیای اعتماد در بازار سرمایه انجام ندهد، بازار روی خوش به خود نخواهد دید. دولت باید برای احیای اعتماد تلاش کند در غیر این صورت وضعیت بازار درست نخواهد شد و هر وضعیت مثبتی، فرصت برای فروش محسوب می‌شود و دولت باید اعتمادسازی کند.
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *