RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

هشدار عضو شورای عالی بورس درباره آفتی که گریبانگیر سهامداران می شود

۱۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۸/۴کد خبر: 328939
ایستانیوز:عضو شورای عالی بورس گفت: در حال حاضر اصلی‌ترین موضوع در شورای عالی بورس وضعیت سهام عدالت است و هشدار داد که آفت بلاتکلیفی در سهام عدالت، دامنگیر تمام بورس می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، حمید رضا دانش کاظمی عضو شورای عالی بورس باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با سهام عدالت و مشکلات متعدد آن بیان کرد: در چندین جلسه شورای عالی بورس سهام عدالت موضوع و محور اصلی بوده است و همچنان نیز از باب مدیریت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی و وضعیت شرکت‌های سرمایه پذیر جمع بندی نهایی نشده است. شرکت‌های سرمایه گذاری استانی جزو شرکت‌های بزرگ کشور محسوب می‌شوند. شرکت‌هایی که چند صد هزار میلیارد تومان ارزش بازارشان است و به دلیل عدم تعیین و تکلیف مدیریت در این شرکت‌ها آسیب این بلاتکلیفی به شرکت‌های تابع و شرکت‌های سرمایه پذیر نیز در حال انتقال است.
 
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: این آفت صرفا به سهامداران عدالت باز نمی‌گردد و حتی دامنگیر سهامداران شرکت‌های سرمایه پذیر مانند فولاد مبارکه و مس نیز می‌شود. فرض کنید شرکت‌های مورد اشاره می‌خواهند افزایش سرمایه بدهند. شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به عنوان یکی از سهامداران مهم این شرکت‌ها که بعضا عضو هئیت مدیره آن‌ها هم هستند باید تعیین و تکلیف کنند که در افزایش سرمایه چگونه می‌خواهند شرکت کنند، بنابراین موضوع بسیار فرا‌تر است.
 
او در ادامه بیان کرد: صاحبان سهام عدالت با فرمان مقام معظم رهبری به انتخاب خود به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم شده اند، اما عملا نتوانستند سهامی را خرید و فروش کنند. در حال حاضر ارزش برخی از شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به زیر ۵۰ درصد ارزش واقعی رسیده است. خب این آسیبی است که گریبان سهامداران عدالت را گرفته است.
 
او گفت: امید است با اصلاحاتی که در سازمان بورس و شورای عالی بورس رخ داده تعیین تکلیف سهام عدالت در سریع‌ترین زمان ممکن صورت بگیرد یا سریع‌تر ابزار‌های مالی در بورس طراحی شود که این ابزار‌ها و صندوق‌ها که سهامداران نیز در آن تزریق نقدینگی دارند، بتوانند سهم افرادی را که می‌خواهند سهام خود را به فروش برسانند خریداری کنند.
 
نماینده کانون‌ها در شورای عالی بورس در آخر گفت: در فرمان سه بندی مقام معظم رهبری نکته‌ای وجود دارد و آن این است که سازمان و شورای عالی بورس مردم را تشویق به نگهداری دارایی خود کنند و در بند دیگر بیان می‌شود که اختیار فروش در دست خود سهامداران باشد. در کل باید در این زمینه فرهنگ سازی و ابزار‌های لازم در اختیار سهامداران عدالت گذاشته شود. در حال حاضر اصلی‌ترین موضوع در شورای عالی بورس سهام عدالت است.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:سهامداران
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *