RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

هشدار بانک‌ها درباره آینده بیت کوین

۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۶/۲۰کد خبر: 325837
ایستانیوز: برخی از روسای بانک‌های مرکزی جهان درباره سوددهی و نوسانات ذاتی دارایی‌های رمزنگاری شده ابراز تردید کرده‌اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، در حالی که قیمت بزرگترین ارز دیجیتال جهان یعنی بیت کوین اخیراً با فراز و نشیب‌هایی روبرو بوده است، برخی از روسای بانک‌های مرکزی جهان درباره سوددهی و نوسانات ذاتی دارایی‌های رمزنگاری شده ابراز تردید کرده اند.
 
استفان اینگوِز، رئیس بانک مرکزی سوئد، در جریان کنفرانس بانکی اخیر در استکهلم تأکید کرد که ارزش بیت کوین می‌تواند به شدت سقوط کند. وی این ارز دیجیتال را با جمع آوری تمبر مقایسه کرد و در اعتبار و امکان‌سنجی بلند مدت آن ابراز تردید کرد. وی گفت: «پول خصوصی معمولاً دیر یا زود از بین می‌رود.»
 
اینگوِز در ادامه تأکید کرد که نظارت بر ارزهای رمزنگاری شده با افزایش محبوبیت دارایی‌های دیجیتال احتمالاً افزایش خواهد یافت.
 
در عین حال، آلخاندرو دیاز دی لئون، رئیس بانک مرکزی مکزیک، نیز روز پنجشنبه گفت که از نظر وی، بیت کوین یک ابزار مبادله‌ای است نه پول قانونی. وی با اشاره به نوسانات شدید قیمت بیت کوین، آن را به عنوان یک ذخیره با ارزش پایین توصیف کرد.
 
وی گفت: هر شخصی بیت کوین را در ازای یک کالا یا خدمات دریافت می‌کند، ما معتقدیم که این بیشتر شبیه مبادله پایاپای است چرا که این شخص کالایی را با یک کالا عوض می‌کند، اما در واقع پول را با یک کالا عوض نمی‌کند.
 
دی لئون افزود: مردم نمی‌خواهند قدرت خرید آن‌ها یا حقوق آن‌ها ۱۰ درصد از روزی به روز دیگر افزایش یا کاهش یابد. شما این نوسان را برای قدرت خرید نمی‌خواهید. از این نظر، بیت کوین محافظ خوبی برای ارزش نیست.
 
وی تأکید کرد که مکزیک با توجه به آنچه که او به عنوان معایب بیت کوین توصیف کرد، مانند السالوادور به دنبال استفاده از ارز رمزنگاری شده به عنوان واحد پول خود نخواهد بود.
 
به گفته تام موتون، مدیر فناوری بانک مرکزی انگلستان، فناوری ارزهای دیجیتالی بانک‌های مرکزی در واقع می‌تواند «ده‌ها هزار برابر کارآمدتر» از فناوری بیت کوین در هر تراکنش باشد.
 
وی طی اظهاراتی در ماه ژوئن گفت: با توجه به کاستی‌های عملکردی و ناکارآمدی انرژی، به هیچ وجه نوع فناوری ما در ارز دیجیتال بانک مرکزی قابل مقایسه (با فناوری بیت کوین) نیست.
 
بر اساس این گزارش، بیت کوین بیش از ۹ درصد از پایین‌ترین قیمت خود طی یک هفته یعنی ۴۲۹۰۰ دلار افزایش یافته است و نسبت به سال گذشته بیش از ۶۱ درصد افزایش یافته است.
 
آینده بیت‌کوین چه می‌شود؟
 
به گفته سعید خوشبخت، کارشناس حوزه بلاک‌چین، رمزارزها می‌توانند یکی از اجزای سبد سرمایه‌گذاری افراد باشند و هر چقدر که رمزارز انتخابی آنها، بازار بزرگ‌تری داشته باشد، ریسک کمتری دارد.
 
او در مورد آینده قیمت بیت‌کوین به تجارت‌نیوز گفت: بیت‌کوین فناوری نسبتا جدیدی است و نسبت به محصولات دیگر، بازار کوچک‌تری در کل دنیا دارد؛ در نتیجه ممکن است نوسانات شدیدی نیز تجربه کند.
 
مدیرعامل شرکت آریاتک افزود: پیش‌بینی آینده چنین بازاری بسیار مشکل است و افرادی که تلاش کرده‌اند رفتار بیت‌کوین را پیش‌بینی کنند، گاهی به شدت شگفت‌زده شده‌اند.
 
خوشبخت ادامه داد: با وجودی که بیت‌کوین هنوز رفتاری پرنوسان دارد اما در مجموع، چشم‌انداز آن مثبت است و پیش‌بینی می‌شود که در ماه‌های آینده روند افزایشی داشته باشد.
 
حفاظت از سرمایه در برابر نوسانات دلار
 
او در پاسخ به این پرسش که آیا بازار رمزارزها نسبت به دیگر حوزه‌ها از جمله بورس، طلا و دلار، مزیتی برای سرمایه‌گذاری ایرانیان دارد یا خیر گفت: من در مجموع نسبت به آینده این بازار خوشبینم اما توصیه نمی‌کنم افراد همه سرمایه خود را وارد آن کنند.
 
این کارشناس حوزه بلاک‌چین افزود: رمزارزها می‌توانند یکی از اجزای سبد سرمایه‌گذاری افراد باشند و حداقل تاثیر آنها این است که از سرمایه افراد در برابر نوسانات دلار محافظت می‌کنند. راه‌حل کاهش ریسک خود آنها این است که فرد همه سرمایه خود را وارد این بازار نکند.
 
خوشبخت گفت: حسن بازار رمزارز این است که افراد با سرمایه‌های خرد هم می‌توانند وارد آن شوند؛ هر فرد حتی با ۵۰ هزار تومان هم می‌تواند درصدی از یک بیت‌کوین را خریداری و برای آینده نگهداری کند.
 

 


خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *