RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

FATF باید تصویب شود

موفقیت بانک مرکزی در مقابله با پولشویی

۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۲/۱۵کد خبر: 319291
ایستانیوز:عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر لزوم تصویب قوانین FATF به منظور کاستن از میزان تحریم‌ها، عملکرد بانک مرکزی در مقابله با پولشویی را موفقیت آمیز دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،معصومه آقاپور علیشاهی، عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارزیابی خود را از اقدامات بانک مرکزی در حوزه مقابله با پولشویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا چنین بیان کرد: فعالیت‌های بانک مرکزی در مورد اشاره شده به خصوص طی ۶ ماهه دوم سال ۹۹ واقعا جای تبریک دارد، زیرا با وجود مقاومت‌های زیاد موفق شدند تا حدودی که ابزار در اختیار دارند، این کار را به ثمر برسانند.
 
وی درباره این ابزارها تاکید کرد: انتظارات در زمینه چنین مسائلی ممکن است زیاد باشد، اما نباید فراموش کرد که اهداف و ابزار تحت اختیار یک ارگان یا سازمان بسیار مهم محسوب می‌شود و همانطور هم که اشاره داشتم بانک مرکزی با توجه به این موارد به نظر می‌رسد که به نتیجه خوبی دست پیدا کرده است.
 
آقاپور علیشاهی در این رابطه که بانک مرکزی به غیر از کارهای صورت داده، چه اقدامات دیگری را می‌توانست عملیاتی سازد، اظهار داشت: یکی از مواردی که در شرایط فعلی بانک مرکزی باید مدنظر قرار دهد، حمایت از بخش واردات کالا است. با توجه به اینکه مشکل منابع بسیار جدی است و نمی‌توان از کنار آن به سادگی عبور کرد، اما باید مدنظر داشت که واحدهای تولیدی هم نقش بسزایی در این تخصیص‎ها برعهده داشته و دارند، بنابراین تخصیص ارز به واحدهای تولیدی باید بخشی از اولویت‌های کشور قرار گیرد زیرا در زمانی که مواد خام وجود نداشته باشد و وارد نشود، شرایط مشکل‌تر خواهد شد.
 
این عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه یکی از سخت گیری‌هایی که در تخصیص ارز صورت می‌گیرد درباره واحدهای تولیدی است و این در حالی که این گروه به سختی کار خود را انجام می‌دهد. به خصوص آنکه صادرکننده هم باشد، برای انجام این کار مجبور هستند تحریم‌ها را دور بزنند تا ارز وارد کشور سازند، بنابراین همانطور که اشاره کردم بهتر آن است که در این موارد سخت گیری‌ها کمتر شود.
 
وی درباره تاثیر این سخت گیری‌ها یادآور شد: اولویت در شرایط فعلی با اشتغال و حمایت از تولید است و به نظر می‌رسد با کاهش سخت گیری‎ها در امر تخحصیص ارز از بحران‌ جلوگیری به عمل خواهد آمد. بهتر آن است تا این کار حداقل برای یک دوره موقت ۶ تا ۹ ماه مدنظر قرار گیرد تا از شکنندگی بدنه اشتغال جلوگیری به عمل آید.
 
آقاپور علیشاهی در ادامه ابراز کرد: کنار صحبت‌های مطرح شده باید این نکته را هم مورد توجه داشت که برای مبارزه با پولشویی باید تمام ارگان‌ها دست به دست دهند زیرا بدون شک با یک دست، کار به این مهمی نتیجه مورد انتظار را به ثمر نخواهد رساند، بنابراین در این رابطه وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، نیروی انتظامی، وزارت کشور و حتی مجمع تشخیص مصلحت نظام هم باید به پای کار آید.
 
به گزارش ایبنا ، این عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این‌باره افزود: تصویب قوانین FATF از موارد مهمی در این زمینه به حساب می‌آید که نباید دور از نظر داشت، با تصویب این قانون می‌توانیم تونل شکنجه تحریم را بگذرانیم و به یک گشایش اقتصادی دست یابیم.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *