RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

آراء دیوان عدالت اداری در سازمان تأمین اجتماعی اجرا می‌شود

۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵کد خبر: 316340
ایستانیوز:مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری بر لزوم اجرای آراء قطعی شعب و آراءهیات عمومی دیوان عدالت اداری در این سازمان تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، در دستور اداری صادر شده توسط مصطفی سالاری به مدیران واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی سراسر کشور آمده است: درخصوص لزوم اجرای آراء قطعی صادره از دیوان عدالت اداری در ظرف مهلت مقرر قانونی، مقتضی است با در نظر گرفتن نکات ذیل نسبت به اجرای آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری همچنین آراء قطعی و دستور موقت های صادره از شعب دیوان عدالت اداری اقدام شود :
 
الف‏-اجرای آراء قطعی شعب دیوان عدالت اداری
 
1‏‏- طبق ماده (107) قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری که مقرر نموده کلیه اشخاص و مراجع مذکور در ماده (10) قانون مکلفند آراء دیوان را پس از ابلاغ به فوریت اجرا کنند و با عنایت به ماده (108) آن مبنی بر اینکه محکوم علیه باید ظرف مدت یک ماه پس از ابلاغ نسبت به اجرای رای یا کسب رضایت محکوم له اقدام کند؛ بنابراین اصل بر اجرای احکام قطعی صادره از دیوان عدالت اداری است و می بایست ظرف مدت یک ماه پس از ابلاغ اجرا شود.
 
2‏-در موارد استثنائی که اجرای رای به سبب مخالفت و مغایرت آشکار با قانون بنا به تشخیص امور حقوقی استان با مانع قانونی آشکاری مواجه است امور حقوقی استان ملزم است بلافاصله پس از ابلاغ دادنامه قطعی صادره حسب مورد درخواست اعمال طرق فوق العاده موضوع مواد (75)، (79)، (113)، (115) و... را ضمن درخواست توقف اجرای رای مطرح و پیگیری کند.
 
3‏- با توجه به اینکه اعمال طرق فوق العاده مانع اجرای دادنامه قطعی صادره نمی‌باشد؛ لذا چنانچه مغایرت رأی با قانون و درخواست توقف اجرای دادنامه پذیرفته نشود واحدهای اجرایی مکلفند بلافاصله نسبت به اجرای رای اقدام کنند.
 
4‏- واحدهای اجرائی مکلفند پس از اجرای رای ، نتیجه را ضمن ارسال مستندات به واحدهای حقوقی استان اعلام و در صورتی که واحد حقوقی استان رای را اجرا شده بداند ؛ مراتب را به اجرای احکام منعکس نموده و چنانچه نظر بر عدم اجرا داشته باشد موارد نقص را به واحد اجرائی جهت اجرا و اقدام ارسال کند. در هر صورت نظر واحد های حقوقی در خصوص نحوه اجراء ملاک عمل خواهد بود.
 
ب‏-آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری
 
‏1‏- با توجه به اینکه مطابق قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری به خصوص ماده (89) آن دستگاه‌های اجرائی ملزم به اجرای تمامی آراء صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری می باشند از سوی دیگر بنابر ماده (93) قانون مذکور ، اشخاصی که خود را در اجرای آراء هیات عمومی ذینفع می‌دانند می‌توانند در صورت عدم اجرای آن تقاضای استنکاف مسؤول مربوطه را ارائه دهند. بنابراین آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری لازم الاجرا بوده و معاونت‌ها و ادارات تخصصی مکلفند تمهیدات لازم جهت اجرای آن در سازمان را فراهم کنند.
 
2‏- معاونت‌ها و حوزه‌های تخصصی مرتبط با هر یک از آراء مذکور می‌بایست ترتیبی اتخاذ کنند که در موضوعاتی که هیات عمومی دیوان عدالت اداری رسیدگی و رای صادر کرده ‌است؛ بدون نیاز به طرح دعوی از سوی اشخاص ذینفع آراء مذکور اجرا شود.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:تامین اجتماعی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *