RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

معاون سازمان خصوصی سازی :

سرخابی ها ۳۸۰ میلیارد تومان بدهی دارند

۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۲/۱۴کد خبر: 305890
ایستانیوز:معاون سازمان خصوصی سازی با اعلام اینکه جمع بدهی پرسپولیس و استقلال ۳۸۰ میلیارد تومان است اظهار داشت: برای پذیرش این دو باشگاه در بورس نیاز است اساسنامه هر دو شرکت متناسب با استاندارد سازمان بورس شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، ابوالقاسم شمسی جامخانه در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که "دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در چه مرحله واگذاری هستند؟ " اظهار کرد: این موضوع ۱۲ سالی است که به صورت جدی بررسی می‌شود اما به نتیجه نرسیده که دلایل مختلفی داشته است.
 
معاون سازمان خصوصی سازی افزود: درباره ثبت باشگاه‌ها ابتدا استقلال با سرمایه ۱۰ میلیون تومان تبدیل به سهامی خاص شد و پرسپولیس با سرمایه یک میلیون تومان به سهامی عام تبدیل شد. ترازنامه و سود و زیان‌شان نشان می‌دهد که انباشته قابل توجهی هر دو باشگاه دارند.
 
زیان انباشته سرخابی ها
 
وی ادامه داد: طبق آخرین آمار در ۳۱ تیرماه سال گذشته، زیان انباشته استقلال ۱۵۵ میلیارد تومان و  بدهی‌هایش ۱۹۰ میلیارد تومان و عمده آن بدهی ۵۶ میلیارد تومان است که مالیاتی می‌باشد. ضمن این که باشگاه استقلال سال ۹۷ زیان‌ده بوده و در سال ۹۸ سود داشته است. این شرکت‌ها باید دو سال قبل از واگذاری سودده باشند که استقلال از این مسئله برخوردار است. دارایی‌های این باشگاه به نام فدراسیون فوتبال است ولی مستندات می‌گویند به صورت ۹۹ ساله به خود باشگاه استقلال تعلق دارد.
 
این مقام مسئول در سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: جمع بدهی هردو باشگاه ۳۸۰ میلیارد تومان است و در بخش سود و زیان هم این شرکت سال گذشته و سال قبلش هر کدام حدودا دو میلیارد سود داشته است. این شرکت ممکن است بدهی‌هایی هم داشته باشد اما سود درآمد خوبی هم داشته است.
 
وی درباره درآمدهای دو باشگاه بیان کرد: ۸۰ درصد از درآمدهای این دو باشگاه‌ از طریق اسپانسر است و درآمدی هم از سازمان لیگ وجود دارد.
 
برگزاری مجمع برای تغییر اساسنامه
 
معاون سازمان خصوصی سازی  با بیان این‌که برای پذیرش در بورس نیاز داریم اساسنامه هردو شرکت متناسب با سازمان بورس شود گفت: این مشکل هم ظرف یک تا دو ماه آینده انجام خواهد شد تا بتوانیم مجمع عمومی فوق العاده را برای این دو باشگاه برگزار کنیم. دارایی و برند دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ارزیابی می‌شود و گزارش توجیهی برای افزایش سرمایه تهیه می‌شود و بعد آن مجمع عمومی و فوق العاده برای این دو شرکت تشکیل می‌شود تا در نهایت کارهای قانونی آن انجام شود.
 
شیوه قیمت ‌گذاری
 
شمسی جامخانه درباره قیمت ‌گذاری این دو باشگاه گفت: ما نمی‌خواهیم به راحتی یک عدد اعلام کنیم و به مزایده بگذاریم. ارزیابی‌ها و جلسات‌مان برای همین است که بتوانیم به درستی نتیجه بگیریم.  قیمت گذاری بستگی به عرضه و تقاضایی است که در بورس صورت می‌گیرد. قطعاً ممکن است قیمت‌های این دو باشگاه تفاوت‌هایی هم داشته باشند و با توجه به دارایی‌ها ممکن است اختلافی در قیمت وجود داشته باشد.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:خصوصی سازی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *