RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

چگونگی حمایت دولت آلمان از اقتصاد کرونا زده بنگاه‌ها

۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۲/۱۳کد خبر: 305831
ایستانیوز:معاونت امور بین‌الملل اتاق تهران در یک مطالعه تحقیقی، به بررسی شیوه حمایت‌‌های برخی دولت‌ها از بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده از بحران شیوع ویروس کرونا پرداخته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در مطالعه‌ای که در ارتباط با کشور آلمان صورت گرفته، دولت این کشور به بنگاه‌های آلمانی بر چهار محور، کمک‌های مالی بلاعوض، مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی، کمک‌های مالی به فعالان اقتصادی در قالب وام و تقویت انسجام اروپا، قرار داده است.
 
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، این بسته کمک‌ها با مشارکت دولت، ایالت‌های فدرال آلمان و نیز صندوق ثبات اقتصادی (WSF) به ارزش 600 میلیارد یورو و برای شاغلان، بنگاه‌های اقتصادی، شرکت‌ها، کارخانه‌ها، تولیدکنندگان،بخش‌های خدماتی و تمامی فعالان اقتصادی آلمان که در پی شیوع ویروس کرونا و اپیدمی آن آسیب دیده‌اند، در نظر گرفته شده است.
 
این کمک‌های مالی با توجه به سابقه فعالیت افراد و شرکت‌ها، تعداد کارمندان، میزان سرمایه، درآمد و فروش در سال 2019 متفاوت است و متقاضیان دریافت این کمک‌ها باید با تکمیل فرم‌هایی که در این خصوص طراحی شده، اثبات کنند که زیان‌های اقتصادی متحمل شده به آنان، ناشی از شیوع کرونا بوده است.
 
بر اساس مطالعه صورت گرفته، در اکثر ایالت‌های آلمان، درخواست برای دریافت کمک‌های مالی از سوی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط، سریع‌تر از بنگاه‌های اقتصادی بزرگ مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
پرداخت حداکثر 9 هزار یورو به مشاغل با حداکثر 5 کارمند و نیز پرداخت حداکثر 15 هزار یورو به مشاغل با حداکثر 10 کارمند از دیگر تسهیلات بلاعوض دولت و ایالت‌های آلمان به بنگاه‌های کوچک و متوسط است.
 
اعطای وام‌های ویژه و سریع، انواع مشوق‌ها و کمک‌های مالیات از جمله تعویق در پرداخت مالیات یا کاهش میزان پیش پرداخت‌های مالیاتی و همچنین تمدید مدت زمان مالیات معوق از دیگر امتیازات ارائه شده از سوی دولت آلمان به بنگاه‌های آسیب‌دیده ناشی از شیوع کرونا است.
 
همچنین دولت این کشور بسته‌های حمایتی ویژه از کسب‌و‌کار نو و استارت‌آپ‌ها درنظر گرفته است. در این رابطه، بسته پشتیبانی در حدود 2 میلیارد یورو راه‌اندازی شده تا سرمایه‌گذاران این قشر از فعالان اقتصادی گسترش یافته و تامین اعتبار برای فعالیت‌های نوآورانه این کشو ادامه یابد.
 
همچنین وزارت اقتصاد فدرال آلمان، هزینه مشاوره به شرکت‌های کوچک و متوسط این کشور را که تحت تاثیر ویروس کرونا دچار ضرر و زیان شده‌اند تا سقف ارزش مشاوره به میزان 4 هزار یورو برای بهبود شرایط شرکت‌ها تا پایان سال 2020 پرداخت می‌کند.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *