RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد :

احتمال تجدید ساختار بانک‌ها با فشار مضاعف کرونا

۲۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱/۱۳کد خبر: 302719
ایستانیوز:مقامات صندوق بین‌المللی پول می‌گویند در صورتی که اقتصاد برخی کشورها به واسطه اختلال طولانی مدت ناشی از کرونا دچار نارسایی شود، نظام بانکی آنها به سرمایه‌گذاری مجدد یا حتی تغییر ساختار نیاز خواهد داست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از رویترز، نهادهای نظارتی پیشتاز و مقامات ارشد اجرایی بانک‌ها به ویژه در ایالات متحده گفته‌اند که بانک‌ها و موسسات مالی برای تاب آوردن برابر بحران اقتصادی که رفته رفته خود را پدیدار می‌کند، به اندازه کافی مقاوم هستند.
 
«توبیاس آدریان» مدیر واحد پولی و بازار سرمایه صندوق بین المللی پول در گفت‌وگو با رویترز گفت که سناریوی معیار برای این نهاد، تکرار مسیر رشد اقتصادی مشابه سال ۲۰۰۹ است و بانک‌ها می توانند برابر آثار نامطلوب تاب بیاورند.
 
آدریان اما هشدار داد که با این وجود احتمال تشدید شرایط نیز وجود دارد.
 
وی کمک به کشورها را در زمان سختی وظیفه اصلی موسساتی همچون صندوق بین المللی پول دانست و تصریح کرد: در سناریویی با آثار نامطلوب تشدید شده، بانک‌ها از حیث سرمایه‌گذاری با نقص و نارسایی مواجه بوده و در این برهه، سیاستگذاران شاید مجبور به اتخاذ اقدامات بیشتری همچون سرمایه گذاری مجدد یا اصلاح ساختار نظام بانکی شوند.
 
آدریان با انتشار پستی به همراه «آدیتیا ناریان» معاون واحد پولی و بازار سرمایه صندوق، بر تعدادی از اقداماتی که نهادهای نظارتی باید به منظور تعدیل آثار ناشی از بحران اقتصادی بر نظام بانکی اتخاذ کنند، تاکید کرد؛ اقداماتی که از جمله آنها می‌توان به تعلیق سیاستگذاری‌های جدید، تشویق به اعمال اصلاحات وام و تشویق بانک‌ها برای استفاده از ذخایر نقدینگی خود اشاره کرد که البته هم‌اکنون نیز از سوی نهادهای ناظر اتخاذ شده است.
 
آدریان در این پست نوشت: کاری که حالا از بانک‌ها انتظار می‌رود، اصلاح وام است و این یعنی آنها به فهرست وام‌های ثبت شده نگاه بیاندازند و بگویند؛ «بسیار خب، بخش بزرگی از وام گیرندگان من برای مدتی توان پرداخت بهره را نخواهند داشت.. اما در طول یک سال می‌توانند.»
 
وی افزود: بنابراین بانک‌ها وام‌ها را اصلاح و از بهره خود صرف نظر می‌کنند و این اقدام به شالوده آنها ضربه می‌زند و به همین دلیل بانک‌ها پرداخت سود سهام و عملیات بازخرید را متوقف کرده اند؛ بنابراین بهتر است آنها خود را برای چنین ضرباتی آماده کنند.
 
بانک مرکزی اروپا هفته گذشته در اقدامی با هدف تقویت صندوق ذخایر سرمایه بانک‌ها، به موسسات مالی دستور داد تا پرداخت سود سهام را دست کم تا اکتبر ۲۰۲۰ متوقف کنند و این در حالی است که بانک‌های بزرگ آمریکا پس از تعلیق بازخرید سهام (خود) در ماه جاری، برای توقف پرداخت سود سهام تحت فشار قرار گرفته اند.
 
این دو مقام که در دوران بحران رگولاتور بانکی بودند، علاوه بر این از بانک‌ها درخواست کردند تا پاداش‌ها را محدود و با کاهش فعالیت های تجاری از طریق ابزارهای مشتقه‌ای که از اقتصاد واقعی حمایتی نمی‌کند، اهرم‌زدایی کنند.
 
آنها همچنین هشدار دادند که همچون بحران مالی پیشین جهان، در این دوره نیز همکاری و تعامل جهانی «الزامی» است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *