RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

نات کوین کی عرضه می‌شود و چطور بخریم؟

کار ویژه عجیب بانک های خصوصی!

کانون کارگزاران بورس آخرین هشدار درباره آثار مخرب بند "س" را به رئیس مجلس داد

چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد

رشد ۴۲ درصدی درآمدهای بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

طرح آرام بام پارسیان برای آسودگی خیال ساکنین و مدیران ساختمان ها

معرفی محصولات بیمه سامان در نمایشگاه اکسپو

خبر خوش درباره گشایش‌های جدید ارزی

شرایط و روش دریافت وام بهین کارت ۲ سپه

کلیات لایحه بودجه تصویب ۱۴۰۳ شد

دلارهای نفتی زیر چرخ مونتاژی‌ها

یک مقام مسئول کارگری:

ارتقای شغلی انگیزه و روحیه کار را بالا می‌برد

۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۷/۹کد خبر: 288185
ایستانیوز: یک مقام مسئول کارگری اجرای طبقه‌بندی مشاغل را موجب افزایش روحیه و انگیزه کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران دانست و گفت: در تمام مجموعه‌های مشمول قانون کار و بالای ۵۰ نفر کارگر این طرح باید اجرایی شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علی اصلانی در گفتگو با ایسنا، در ارزیابی طرح طبقه‌بندی مشاغل گفت:قانون طبقه‌بندی مشاغل از سال ۱۳۷۵ در اکثر کارخانه‌هایی که بالای ۵۰ نفر کارگر دارند، به اجرا درآمده و به موجب آن کارفرمایان مکلفند طبقه‌بندی در بنگاه را اجرا کنند.
 
وی گفت: همه مجموعه‌هایی که تحت پوشش وزارت کارند و از وزارت صنایع مجوز دارند و به عنوان کارگاه تولیدی در حال فعالیت هستند شامل این طرح می‌شوند و لذا در بنگاه‌ها و کارخانه‌هایی که بالای ۵۰ نفر کارگر و مشمول قانون کار هستند، طبقه‌بندی مشاغل لازم الاجرا است.
 
این مقام مسئول کارگری اجرای این طرح را موجب ارتقای شغلی، افزایش روحیه و انگیزه کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران دانست و گفت: طبقه‌بندی در واقع ارتقای شغلی نیروهای کار است که بر اساس آن ضریب ریالی حقوق و گروه پایه فرد افزایش می‌یابد و وقتی که در یک مجموعه تخصص پیدا کرد به تدریج پایه شغلی او هم بالا می‌رود.
 
اصلانی تصریح کرد: در بررسی ارتقای شغلی تنها مدرک تحصیلی ملاک نیست و همه امتیازات اعم از سابقه، سنوات کار، مهارت و تخصص نیروی کار در کمیته ویژه طبقه‌بندی مشاغل مدنظر قرار می‌گیرد و در ارتقای شغلی تاثیر می‌گذارد.
 
به گفته وی عنوان و گروه شغلی کارگران و نیروهای کار نیز به تناسب مزیتهای طبقه‌بندی ارتقا می‌یابد مثل عنوان جوشکار ماهر و ساده در برخی کارگاههای تخصصی، اپراتور درجه یک و درجه دو در برخی صنایع و حسابدار، کمک حسابدار و حسابدار ارشد در بخشهای مالی که بر اساس نظام طبقه‌بندی تعریف می‌شوند.
 
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار درعین حال با اشاره به عدم اجرای طبقه‌بندی در برخیاز کارخانه‌ها و شرکتها، گفت: متاسفانه در یکسری از کارگاه‌ها، کارفرمایان به دلایل متعددی از جمله عدم نقدینگی، نداشتن فروش و وضعیت بد تولید توان اجرای این طرح را ندارند از طرفی در برخی بنگاهها که طرح در آنها به اجرا در آمده به دلیل عدم نظارت بازرسان کار، بسیاری از نیروهای قراردادی در این طرح قرار نگرفته یا در حد همان نیروی قراردادی باقی مانده و پیمانی و رسمی نشده‌اند در صورتی که به مجرد طبقه‌بندی باید این اتفاق بیفتد و با تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی حقوق و مزایا تغییر کند.
 
به گزارش ایسنا،  بر اساس قانون کار، طرح طبقه‌بندی مشاغل در تمام کارگاه‌های مشمول قانون کار لازم‌الاجراست و همه قراردادهای کار اعم از موقت، دائمی و فصلی را شامل می‌شود. کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح طرح، نسبت به تهیه طرح طبقه‌بندی مشاغل اقدام کنند. به موجب ماده ۴۸ قانون کار به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری، نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور باید توسط وزارت کار تهیه و به مرحله اجرا درآید.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *