RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

جزییات دریافت حقوق بازنشستگی با بیمه دانشجویی

۱۹:۴۷ - ۱۳۹۸/۶/۱۹کد خبر: 286025
ایستانیوز:قائم مقام سازمان تامین اجتماعی نحوه برخورداری از بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمدحسن زدا در یادداشتی با بیان اینکه امکانی فراهم شده تا دانشجویان نیز بتوانند خود را بیمه کنند، نوشت: گاهی سوالاتی پرسیده می‌شود مبنی بر اینکه اگر دانشجو دفترچه بیمه داشته و تحت تکفل والدین خود باشند دیگر نیازی به بیمه شدن ندارد؟ پاسخ این است که بهره مندی از دفترچه بیمه تحت تکفل پدر، فقط یک فرصت درمانی است و فرزندان در آینده حقوق بازنشستگی ندارند.
 
وی افزود: دانشجویان می‌توانند برای بیمه کردن خود به صورت کامل به شعب سازمان مراجعه کنند و از مزایای مختلفی چون مستمری در دوران بازنشستگی بهره مند شوند. قائم مقام سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه سه مدل بیمه برای دانشجویان وجود دارد، گفت: مدل اول با حق بیمه ۱۲ درصدی است و مزایای بازنشستگی دارد. مدل دوم  حق بیمه ۱۴ درصدی دارد و شامل خدمات بازنشستگی و فوت می‌شود. مدل سوم نیز خدمات بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی را در برمی‌گیرد.
 
به گزارش ایبِنا به نقل از ایسنا، به منظور تعمیم و گسترش پوشش بیمه به آحاد افراد جامعه و در اجرای بند ۷ یک هزار و هشتصد و بیست و دومین صورتجلسه هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، بخشنامه ۶۸۵ امور فنی بیمه‌شدگان این سازمان صادر شد. بر این اساس دانشجویان دانشگاه‌ها با ارائه کارت دانشجوئی معتبر بر اساس درآمد مبنای پرداخت حق بیمه که از ۱‏‏‏.۱ برابر حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار کمتر نخواهد بود، از تاریخ ۳۱.‏۰۶.‏۹۷‬ مشمول مقررات مربوط به قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار داده شده‌اند و می‌توانند با بیمه‌پردازی تحت پوشش این سازمان قرار گیرند.
 
بر اساس این بخشنامه، چنانچه دانشجو صرفاً به تحصیل اشتغال داشته و تحت تکفل قانونی پدر و یا مادر باشد، بهره‌مندی وی از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی به تبع والدین، همزمان با بیمه‌پردازی در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد (بیمه دانشجویی) با رعایت سایر شرایط مقرر امکان پذیر خواهد بود.
 
در ادامه این بخشنامه آمده است: با توجه به اینکه تحصیل شغل تلقی نمی‏‌شود، لذا در صورتی که دانشجو طبق ضوابط مربوطه، مشمول دریافت مستمری بازماندگان باشد، پذیرش درخواست و عقد قرارداد با وی همزمان با دریافت مستمری در چارچوب قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد (بیمه دانشجویی) بلامانع است. بدیهی است در سایر موارد، اجرای دقیق ضوابط و مقررات قانون یادشده شامل شرط سنی، دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه و … در خصوص این قبیل از افراد الزامی خواهد بود.
 
نرخ حق بیمه و حمایت های بیمه‌ای در«بیمه دانشجویان» تامین اجتماعی، همانند ضوابط بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد خواهد بود. نرخ حق بیمه ١٤ درصد (١٢ درصد سهم بیمه شده و ٢ درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی، نرخ حق بیمه ١٦درصد (١٤درصد سهم بیمه شده و ٢ درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نرخ حق بیمه ٢٠ درصد (١٨ درصد سهم بیمه شده و دو درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *