RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

معاون تامین مالی شرکت تامین سرمایه «بانک ملت» تصریح کرد:

«سرمایه در گردش» قوه محرکه جاری شرکت‌ها

۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۳/۷کد خبر: 278199
ایستانیوز:علی عالی زاده می گوید: سرمایه در گردش قوه محرکه جاری شرکت تلقی می‌شود و آن را در ایفای تعهدات کوتاه ‌مدت یاری می‌رساند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،معاون تامین مالی شرکت تامین سرمایه بانک ملت گفت: بحث مدیریت سرمایه در گردش به عنوان یکی از اصول مدیریت مالی شرکتی سال‌هاست که مورد توجه فعالان این حوزه قرار دارد و از آنجا که این شاخصه تاثیر مستقیم و بسیار مهمی در روند عملیات جاری شرکت و مدیریت تعهدات کوتاه ‌مدت دارد، بهینه‌سازی وضعیت سرمایه در گردش جهت تداوم تولید یا ارائه خدمات در بنگاه‌های اقتصادی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
 
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه با اشاره به استفاده از ابزارها و منابع بازار سرمایه و انتشار انواع اوراق بهادار به عنوان یکی از روش‌های بهبود دهنده وضعیت سرمایه در گردش اظهار کرد: بسته به شرایط بنگاه اقتصادی می‌توان از روش‌های مختلفی برای تأمین سرمایه در گردش استفاده کرد؛ از طرفی روش تأمین سرمایه در گردش با توجه به صنعت موضوع فعالیت بنگاه‌های اقتصادی متفاوت خواهد بود.
 
عالی زاده افزود: به طور مثال برای تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی فعال در بخش تولیدی، در حال حاضر پرکاربردترین ابزار مالی جهت تأمین سرمایه در گردش، اوراق اجاره (به صورت فروش و اجاره مجدد دارایی‌های ثابت موجود شرکت و استفاده از وجوه حاصل از فروش دارایی جهت تأمین سرمایه در گردش) یا اوراق مرابحه و اوراق سلف موازی استاندارد کالایی است.
 
وی اضافه کرد: همچنین این دسته از بنگاه‌های تولیدی به همراه بنگاه‌های اقتصادی فعال در بخش خدمات از جمله شرکت‌های هواپیمایی یا هتل‌ها، می‌توانند از طریق انتشار اوراق منفعت، منافع آتی حاصل از به کارگیری دارایی‌های مشخصی را واگذار کرده و از این طریق نسبت به تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز خود استفاده کنند؛ برای تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی فعال در بخش مالی از جمله بانک‌ها و شرکت‌های لیزینگ، اوراق خرید دین و اوراق رهنی قابلیت استفاده خواهد داشت.
 
معاون تامین مالی شرکت تامین سرمایه بانک ملت در پیش‌بینی از روند تامین مالی از طریق بازار سرمایه توضیح داد: با توجه به محدودیت‌های حاکم بر تأمین مالی از طریق منابع خارجی به واسطۀ تحریم‌ها از یک طرف و محدودیت‌های حاکم بر سیستم بانکی از طرف دیگر، در سال جاری بازار سرمایه می‌تواند نقش مؤثرتری در تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و پیشبرد اهداف رونق تولید ایفا کند.
 
به گزارش سنا ، وی در پایان تصریح کرد: از طرفی با توجه به چشم‌انداز تورمی در اقتصاد کشور، استفاده از اهرم استقراض به خصوص در بلندمدت، منجر به خلق ارزش برای بنگاه‌های اقتصادی خواهد شد؛ در این راستا به نظر می‌رسد در سال جاری روند رو به رشد سهم بازار سرمایه در سبد تامین مالی بنگاه های اقتصادی تداوم داشته باشد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *