RSS
امروز سه شنبه ، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

نات کوین کی عرضه می‌شود و چطور بخریم؟

کار ویژه عجیب بانک های خصوصی!

کانون کارگزاران بورس آخرین هشدار درباره آثار مخرب بند "س" را به رئیس مجلس داد

چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد

رشد ۴۲ درصدی درآمدهای بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

طرح آرام بام پارسیان برای آسودگی خیال ساکنین و مدیران ساختمان ها

معرفی محصولات بیمه سامان در نمایشگاه اکسپو

خبر خوش درباره گشایش‌های جدید ارزی

شرایط و روش دریافت وام بهین کارت ۲ سپه

کلیات لایحه بودجه تصویب ۱۴۰۳ شد

دلارهای نفتی زیر چرخ مونتاژی‌ها

مدیرعامل بانک صنعت ومعدن تأکید کرد؛

توسعه صادرات، موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی است

۱۶:۱۷ - ۱۳۹۸/۲/۱۶کد خبر: 277183
ایستانیوز:حسین مهری در دیدار با مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات کشور با تأکید بر نقش این بانک تخصصی در رونق تولید و گسترش صادرات بیان داشت: رونق تولید و بهبود کیفیت محصولات تولیدی لازمه توسعه صادرات است که این موضوع، موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی کشور می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،حسین مهری در دیدار با مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات کشور با تأکید بر نقش این بانک تخصصی در رونق تولید و گسترش صادرات بیان داشت: رونق تولید و بهبود کیفیت محصولات تولیدی لازمه توسعه صادرات است که این موضوع، موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی کشور می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، حسین مهری رییس هیأت مدیره و مدیرعامل این بانک در دیدار با افروز بهرامی رییس صندوق ضمانت صادرات و اعضای هیأت مدیره این صندوق تصریح کرد: تجارت خارجی موتور محرک رشد اقتصادی است و در شرایط کنونی تسهیل فرآیند صادرات می تواند ارز آوری خوبی برای کشور داشته باشد و باید صادرات کالاهای نهایی مورد توجه قرار گیرد و از خام فروشی جلوگیری بعمل آید.
مهری اضافه کرد: در شرایط کنونی محدودیت‌های نقل ‌وانتقال پول و مراودات تجاری، رسالت متولیان امر تولید و صادرات را سنگین‌تر می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: این بانک علاوه بر ارائه مشاوره های تخصصی به تولید کنندگان و صنعت گران در نظر دارد، خدمات تخصصی بانکی با همکاری صندوق ضمانت صادرات به صادرکنندگان ارائه نماید که در این مورد لزوم همکاری های مشترک بیشتر بین این بانک و صندوق از اهمیت زیادی برخوردار است.
افروز بهرامی، بانک صنعت و معدن را مهمترین و تخصصی ترین بانک توسعه ای کشور در امر رونق تولید و افزایش صادرات دانست و گفت: رونق تولید از سه منظر بهبود فضای کسب و کار، تحریک عرضه و تحریک تقاضا دارای اهمیت است.
بهرامی بیان داشت: عوامل تعیین کننده صادرات را می توان به دو گروه عوامل طرف تقاضا و عوامل طرف عرضه تقسیم کرد که عوامل طرف تقاضا شامل شرایط اقتصادی کشورهای خریدار است و عوامل طرف عرضه نیز شامل ظرفیت تولید و شرایط اقتصادی حاکم بر فعالیت های تولیدی است بنابراین نقش بانک ها در بهبود شرایط طرف عرضه صادرات بسیار حایز اهمیت است.
وی ادامه داد: افزایش نرخ ارز فرصتی برای صادرات است و در این شرایط صندوق ضمانت صادرات می‌تواند با توجه به جایگاه قانونی خود و محدودیت‌های مربوط به نقل‌وانتقالات پولی، تسهیلاتی را برای پوشش ریسک‌های صادر‌کنندگان فراهم کند و لازم است خدماتی در قالب محصولات جدید بیمه ای و تضمینی برای صادرکنندگان ارائه شود.
بهرامی‌، استفاده از بیمه نامه های اعتبار صادراتی صندوق را از بهترین و ارزان ترین راه پوشش و مدیریت ریسک صادرات معرفی نمود و به صادرکنندگان توصیه نمود تا بیش از پیش از این خدمات استفاده نمایند و بر ادامه همکاری مشترک بین این دو نهاد اثرگذار بر فرآیند تولید و صادرات تأکید کرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *