RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

افزایش عرضه در نمادهای بانکی

۱۶:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸کد خبر: 269642
ایستانیوز:بر خلاف روز گذشته امروز بانکی‌ها کفه عرضه را سنگین کردند و تاثیرات کاهشی در شاخص‌های بازار سهام داشتند اما نمادهای فلزی با رشد قیمت روبرو شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در معاملات سومین روز کاری بورس اوراق بهادار تهران در این هفته، شاخص کل بازده نفتی و قیمتی ۱۰۴۷ واحد رشد کرد و تا رقم ۱۶۲ هزار و ۳۲۳ واحدی بالا رفت.
شاخص کل هم وزن نیز با ۱۸۱ واحد رشد با رقم ۲۸ هزار و ۱۰۶ واحدی افزایش یافت. در عین حال شاخص آزاد شناور با ۱۱۹۷ واحد افزایش تراز ۱۷۷ هزار و ۱۶۸ را تجربه کرد و شاخص بازار اول و دوم هر یک به ترتیب ۸۵۰ و ۱۷۰۶ واحد رشد کردند.
در روز گذشته بانکی‌ها یکدست با افزایش قیمت روبرو شدند و تاثیر بسزایی در افزایش شاخص‌های بازار داشتند اما امروز این گروه در کنار برخی از نمادهای پتروشیمی و معدنی به کاهش نماگرهای بازار دامن زدند.  صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی جم، بانک صادرات و معدنی و صنعتی چادرملو هر یک به ترتیب ۲۰۷، ۱۱۱، ۵۹ و ۵۸ واحد تاثیر کاهنده روی شاخص‌های بازار داشتند.
فولاد مبارکه اصفهان، پتروشیمی پارس، پالایش نفت بندرعباس نیز کفه مقابل را سنگین کردند و هر یک به ترتیب ۱۹۱، ۱۸۶ و ۱۶۱ تاثیر افزاینده روی شاخص داشتند.
امروز در گروه محصولات شیمیایی روند اکثر سهم‌ها افزایشی بود و تعداد معدودی توانستند بیشتر از سه درصد رشد قیمت را تجربه کنند. در این گروه ۹۸ میلیون سهم به ارزش حدود ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان دست به دست شد.
در عین حال فلزی‌ها امروز عمدتا با رشد مواجه شدند و از یک تا ۴.۵ درصد افزایش قیمت را تجربه کردند. در این گروه ۱۰۲ میلیون سهم به ارزش ۳۶.۶ میلیارد تومان جابجا شد. نفتی‌ها نیز جزو گروه‌هایی بودند که رشد قیمت را تجربه کردند و در برخی از نمادها با صف خرید روبرو شدند.
ارزش معاملات بورس تهران به رقم ۵۹۳ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن بیش از دو میلیارد سهم و اوراق مالی بود. همچنین تعداد معاملات این بازار عدد ۱۶۱ هزار و ۵۰۴ را تجربه کرد.
به نوشته ایسنا، آیفکس نیز با ۲۶.۲۵ واحد رشد مواجه شد و رقم ۱۹۰۹ واحدی را تجربه کرد. همچنین ارزش معاملات این بازار رقم ۳۶۱ میلیارد تومان را تجربه کرد و حجم معاملات به رقم ۸۴۱ میلیون سهم و اوراق مالی رسید.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:نمادهای بانکی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *