RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

معاون نظارت بر بورس‌ ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد:

بازنگری ۲ دستور العمل مهم در دستور کار سازمان بورس

۱۰:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸کد خبر: 269632
ایستانیوز:معاون نظارت بر بورس ‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از بازنگری دو دستورالعمل مهم خبر داد و عنوان کرد: شرایط اقتصادی که محصول نوسانات نرخ ارز بود سال پر فراز و نشیبی برای بازار سرمایه رقم زد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،حسن امیری، معاون نظارت بر بورس‌ ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن اشاره به عوامل موثر بر بازار طی ۹ ماهه گذشته، چشم انداز بورس تا پایان سال را ترسیم کرد و به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، گفت: همه جای دنیا تغییرات نرخ ارز عملکرد شرکت ها و بنگاه های اقتصادی را تحت تاثیر قرار می دهد و در کشور ما با توجه به تحریم شدت تاثیر تغییرات نرخ ارز بیشتر است، بنابراین مهمترین مساله اقتصاد ما در سال جاری تغییرات نرخ ارز بود.
 
وی با بیان بخش مهمی از عملکرد شرکت ها وابسته به نرخ ارز است، افزود: در بازار سرمایه ما صنایع مختلفی حضور دارند و تاثیرپذیری این صنایع از تغییر نرخ ارز متفاوت است. بدیهی است که عملکرد مالی شرکت های صادرات محور با شرکت هایی که بخش عمده فعالیت آنها داخل کشور است، تفاوت دارد. در تکانه های ارزی و  محدودیت ها، انتقال پول برای هر دو گروه، چگونگی تامین مواد اولیه برای شرکت های گروه دوم و نحوه فروش و حمل کالا برای شرکت های گروه اول اهمیت دارد.
 
معاون نظارت بر بورس‌ ها و ناشران ادامه داد: با توجه به شرایط ایجاد شده و به رغم محدودیت ها در شش ماهه اول، وضعیت سودآوری شرکت ها مناسب بود. نوسانات نرخ ارز موجب شد تا بازار سرمایه رشد خوبی را از نظر حجم و ارزش معاملات تجربه کند. بر همین اساس شاهد بودیم که بخشی از پول های سرگردان وارد بازار سرمایه شد.
 
امیری با تاکید بر اینکه آنچه در بازار سرمایه اهمیت دارد، سودآوری شرکت ها است، افزود: روند تولید و فروش شرکت ها قیمت سهام را تعیین می کند. اکنون نیز گزارش های میان دوره ای و ماهانه مناسب است اما نباید انتظار رشد های هیجانی از بازار داشت.
 
وی به عوامل تاثیر گذار مثبت بر بازار تا پایان سال اشاره کرد و گفت: تنوع ابزارها مخاطبان مختلفی را جذب بازار سرمایه کرد. طی سنوات گذشته سازمان تلاش کرده در حوزه ابزارهای اسلامی و همچنین در حوزه ابزارهای نوین مالی، اقداماتی را انجام دهد که منجر به نوآفرینی و تحول در بازار سرمایه شود. به گونه ای که فعالان بازار بتوانند راحت تر تصمیم گیری کرده و فرصت های مناسب سرمایه گذاری را شناسایی کنند. این موضوع مخاطبان بیشتری را جذب بازار سرمایه کرد.
 
امیری افزود: سعی ما این است که تنوع ابزارها به عنوان یک فرایند دایمی و پیوسته انجام شود و تلاش می کنیم ابزارهای متنوع جدیدتری نیز به بازار سرمایه وارد کنیم.
 
به گفته عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار هر چه تعاملات بین المللی در عرصه اقتصاد کشور بیشتر باشد، شرایط برای بازار سرمایه نیز بهتر می شود. تغییر جایگاه ایران در آیسکو هم یکی از اقدامات مهم در عرصه بین المللی است که قطعا در آینده نتایج مثبت آن بیشتر نمایان می شود.
 
معاون نظارت بر بورس‌ ها و ناشران در پایان گفتگو با سنا به دو اقدام مهم در دستور کار سازمان اشاره کرد و گفت: اکنون در حال بازنگری دستور العمل نحوه پذیرش، افشا و معاملات بازار پایه هستیم و بازنگری کاملی در این رابطه صورت گرفته و این دستورالعمل نهایی شده و در انتظار تصویب هیات مدیره است.
 
وی افزود: موضوع بعدی که در مرحله کارشناسی قرار دارد، بحث بازنگری دستورالعمل پذیرش در بورس و فرابورس است.  احتمالا در ترکیب هیات های پذیرش و همچنین فرایندهای مربوط به پذیرش بازنگری هایی انجام می شود. در این که چه شرکتی می تواند در تابلوی فرابورس و چه شرکتی می تواند بر تابلوی بورس قرار بگیرد بازنگری می شود. همچنین احتمالا فرایند بازاریابی و معرفی شرکت تا عرضه اولیه مورد بازنگری قرار می گیرد.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:سازمان بورس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *