RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

قرض الحسنه، نگین بانکداری اسلامی

*محمدرضا حسین زاده، مدیرعامل بانک ملی ایران
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۹/۲۸کد خبر: 268573
ایستانیوز:قرض الحسنه، نگین بانکداری اسلامی سی و نهمین مرحله قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز بانک ملی ایران برگزار و جوایز برندگان آن اهدا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در حال حاضر بیش از 40 میلیون حساب قرض الحسنه پس انداز در بانک ملی ایران وجود دارد که موجودی هر کدام از آنها از حداقل ممکن تا چند میلیارد تومان متفاوت است. مجموع این منابع، چندین هزار میلیارد ریال را به صورت متمرکز در اختیار بانک قرار داده تا آن را با دقت هر چه تمام تر در مسیر عام المنفعه و یا پرداخت تسهیلات هزینه کند.
 
گاه این سوال مطرح می شود که چرا عده ای باید منابع مالی خود را بدون دریافت هیچ سودی، در اختیار یک بانک بگذارند؟ چگونه ممکن است در دنیای امروز، کسی از سود کلانی که می تواند با سپرده گذاری بلند مدت در نظام بانکی به دست بیاورد چشم پوشی کرده و آن را رایگان در یک حساب قرض الحسنه ذخیره کند؟
 
بررسی وضعیت حساب های قرض الحسنه پس انداز نشان می دهد که دارندگان این حساب ها، عمیقا به نحوه مصرف این منابع در کار خیر، اعتقاد دارند. اساسا تعداد و موجودی حساب هایی که در دوره های منتهی به برگزاری قرعه کشی جوایز افتتاح و یا تکمیل می شوند، قابل توجه نیست.
 
میزان منابع و ماندگاری موجودی اغلب حساب های قرض الحسنه پس انداز بانک ملی ایران به قدر کافی زیاد است، به طوری که موجودی برخی حساب های افراد حقیقی نه تنها چندین میلیارد تومان است، بلکه طی سال های متمادی، این رقم افزایش هم یافته است.
 
این شرایط نشان می دهد که صاحبان این حساب ها، با خدا معامله کرده اند. آنها اعتقاد دارند که «مَنْ ذَا الَّذی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیُضاعِفَهُ لَهُ وَ لَهُ أَجْرٌ کَریم‏»
 
تصور این که صاحب یک حساب قرض الحسنه پس انداز با حداقل موجودی در ساخت یک مدرسه در دورافتاده ترین منطقه کشور، ساخت یک راه روستایی، ساخت یک مرکز بهداشتی در منطقه ای محروم یا شکل گیری یک ازدواج نقش داشته است، می تواند برای او و همه اطرافیانش بسیار جذاب، دلگرم کننده و دارای اجر معنوی باشد.
 
این گونه است که قرض الحسنه به عنوان نگین بانکداری اسلامی، موضوع سود مادی را به حاشیه رانده و اجر معنوی را جایگزین آن کرده است.
 
مشتریان وفادار بانک ملی ایران این موضوع را به خوبی دریافته اند و این گونه است که موجودی و تعداد حساب های قرض الحسنه پس انداز بانک، هر سال کیفیت مطلوب تری پیدا می کنند.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *