RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

در انتظار نفت ۱۰۰ دلاری

هند، واردات نفت از ایران را به صفر می رساند

۱۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۷/۴کد خبر: 257595
ایستانیوز:هند دومین خریدار عمده نفت ایران بود که در سال جاری، به طور متوسط ۵۷۷ هزار بشکه نفت از ایران وارد می کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، با اینکه تا چند روز پیش به نظر نمی رسید هند بخواهد به تحریم های امریکا تن بدهد و واردات نفت از ایران را کاهش و حتی به صفر برساند، اما حالا خبرها حاکی از این است که هند می خواهد واردات نفت از ایران را تا نوامبر به صفر می رساند. بلومبرگ گزارشی در این باره منتشر کرده است.
 
طبق این گزارش، هند برنامه ای برای خرید نفت خام ایران در ماه نوامبر ندارد. این یعنی تهران یکی از مشتریان اصلی خود را به دلیل تحریم های امریکا از دست خواهد داد.
 
به گفته مقامات شرکت نفتی هند و بهارات پترولیوم، آنها هیچ درخواستی برای بارگیری در ماه نوامبر از نفت ایران نداشته اند. همچنین هم شرکت نایارا انرژی هم هیچ برنامه ای برای خرید نفت ایران ندارد.
 
یک مقام در پالایشگاه و پتروشیمی منگالور هم گفت که هیچ برنامه های برای خرید در این ماه وجود ندارد، اما ممکن است، بعدترها خرید انجام شود.
 
تصمیمات نهایی در مورد خرید نفت از ایران تا اوایل اکتبر هنوز قابل سررسید و بررسی است، بنابراین پالایشگاه ها هنوز هم می توانند این نظرات خود را تغییر دهد.
 
کاهش شدید صادرات نفت ایران باعث شده که قیمت نفت برنت که معیار قیمت جهانی نفت است به 80 دلار در هر بشکه برسد که بالاترین قیمت در 4 سال گذشته بوده است. این کاهش تولید می تواند همچنان قیمت ها را بالاتر ببرد، چرا که پالایشگاه ها فورا به دنبال جایگزین بشکه های نفت دیگر کشورها می روند.
 
در سراسر جهان، تنها عربستان سعودی، مقداری کمی امارات متحده عربی و روسیه توانسته اند نفت بیشتری تولید کنند. قیمت نفت برنت روز سه شنبه رکورد 82.55 دلار در هر بشکه را شکست که 23 درصد از ابتدای سال رشد را نشان می دهد. این اتفاق درست زمانی رخ داد که دونالد ترامپ، رییس جمهوری امریکا علیه اوپک صحبت هایی مطرح کرد و خواستار کاهش قیمت ها در این کارتل نفتی شد.
 
*خریداران اصلی
 
هند دومین خریدار عمده نفت ایران بود که در سال جاری، به طور متوسط 577 هزار بشکه نفت از ایران وارد می کرده است. این میزان حدود 27 درصد از صادرات کشورهای خاورمیانه بوده است.
 
با کره جنوبی، ژاپن و کشورهای اروپایی که واردات نفت از ایران را به صفر می رسانند، حالا از دست دادن پالایشگاه های هند می تواند اقتصاد کشور را دچار مشکل کند.
 
هم زمان با شروع تحریم ها امریکا که اوایل نوامبر به وقوع پیوست، شکاف عمده ای در بازارهای نفت جهانی رخ داد و قیمت نفت برنت بعد از چهار سال رکورد 80 دلار در بشکه را شکست.
 
شرکت های مهم نفتی دنیا پیش بینی کرده اند که کاهش عرضه نفت ایران در بازارهای جهانی برای اولین بار از سال 2014 قیمت نفت را به 100 دلار در هر بشکه خواهد رساند.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:هند، واردات نفت، ایران
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *