RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

سهم ۳ درصدی شرکت‌های دارویی از ارزش کل بازار سرمایه

چشم انداز صنعت دارو تا سال ۲۰۳۵

۱۴:۲۳ - ۱۳۹۷/۵/۲۹کد خبر: 255782
ایستانیوز:معاون تحقیق و توسعه گروه دارویی برکت گفت: در حال حاضر ۳۰ شرکت دارویی در بازار سهام فعال هستند که در مجموع ۳ درصد کل بازار سرمایه کشور را تشکیل می‌دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمدرضا باقری‌نژاد در جریان بازدید اعضای انجمن خبرنگاران و نویسندگان بازار سرمایه از شهرک صنعتی دارویی برکت با اشاره به این که کل ارزش بازار دارویی دنیا در سال 2017 میلادی 1200 میلیارد تومان است گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها این آمار در سالجاری با رشد 7 درصدی به رقم 1400 میلیارد دلار خواهد رسید.
 
وی افزود: صنعت دارو بر اساس حوزه‌های مختلف درمانی 15 حوزه را شامل می‌شود که در میان این حوزه‌ها بیشترین رشد در حوزه داروهای ضدسرطانی و سیستم ایمنی با رشد 2 برابری اتفاق افتاده است.
 
باقری‌نژاد با بیان این که داروها از نظر ساختار مولکولی به سه دسته تقسیم می‌شوند گفت: یکی از این دسته‌ها ساختار شیمیایی می‌باشد که کوچک هستد. ساختار دیگر نیز بایالوژیک یا همان فرآورده‌هایی هستند که از ارگانیک زنده تشکیل می‌شوند و نمونه آن را می‌توان داروی انسولین برشمرد.
 
وی در خصوص دسته سوم نیز اظهار داشت: این نوع ساختار جدیدترین ساختار مولکولی داروها در دنیا است که در چند سال اخیر مورد استفاده قرار گرفته است و در درمان‌های پیشرفته کاربرد دارد که نمونه بارز آن، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده است.
 
معاون تحقیق و توسعه و توسعه کسب‌وکار گروه دارویی برکت در ادامه با اشاره به این که شرکت‌های دارویی در دنیا با اقبال خوبی از سوی سهامداران مواجه هستند گفت: در ایران نیز کل بازار دارویی حدود 20 هزار میلیارد تومان است که رشد سالانه آن بالغ بر 25 درصد برآورد می‌شود که بخشی از این رشد به واسطه تورمی است که در اقتصاد کشور شاهد آن هستیم.
 
وی همچنین در خصوص شرکت‌های فعال در صنعت داروی کشور اظهار داشت: در حال حاضر 140 شرکت تولیدی، 200 شرکت بازرگانی و 50 شرکت توزیع در این صنعت مشغول فعالیت هستند.
 
باقری‌نژاد افزود: در حالی سرانه مصرف دارو در ایران 50 دلار است که این سرانه در جهان 180 دلار می‌باشد و این موضوع نشان از این دارد که قیمت دارو در ایران از متوسط جهانی پایین‌تر است و این آمار بیان‌گر این مطلب نیست که ایرانی‌ها از سرانه جهانی، کمتر دارو مصرف می‌کنند.
 
وی با بیان این که در حال حاضر 98 درصد از داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود گفت: با وجود این 2 درصد دارویی که از خارج وارد کشور می‌شود ارزشی بین 30 تا 40 درصد بازار را در دست دارد.
 
این مقام مسئول ادامه داد: خوشبختانه ایران در حوزه سلول‌های بنیادی جزو 10 کشور برتر دنیا در این خصوص است  که این موضوع به عنوان یکی از صنایع پیشرفته‌ای که کشور در آن فعال است مطرح می‌باشد.
 
وی همچنین در خصوص شرکت‌های دارویی حاضر در بازار سرمایه اظهار داشت: در حال حاضر 30 شرکت دارویی در بازار سهام فعال هستند که در مجموع 3 درصد کل بازار سرمایه کشور را تشکیل می‌دهند.
 
باقری‌نژاد با بیان این موضوع که صنعت دارو و گردشگری از جمله صنایعی هستند که بر اساس پیش‌بینی‌ها تا سال 2035 بالاترین میزان رشد سالانه را برای سرمایه گذاری خواهند داشت، در خصوص تهدیدهای صنعت دارو در کشور گفت: مواردی از جمله تحریم‌ها، نوسان نرخ ارز، رکود اقتصادی، قوانین ناقص و نیز مشکلات مربوط به تامین مالی از جمله این موارد هستند. ضمن این که مواردی چون توسعه سیستم بیمه درمانی در کشور، بهبود رابط سیاسی و بین‌المللی، وجود زنجیره عرضه مناسب در کشور، سرمایه انسانی متخصص و نیز تمرکز دولت بر طرح تحول اقتصادی نیز از جمله فرصت‌های این صنعت در کشور هستند.
 
وی همچنین از بازار بزرگ داخلی و خارجی، تولیدات داخلی ارزان قیمت، وجود زیرساخت‌های اولیه مناسب و پوشش گسترده بهداشت و درمان به عنوان نقاط قوت و نیز از سرانه بهداشت و درمان پایین، تمرکز بر تولید دارو با تکنولوژی قدیمی، وارداتی بودن مواد اولیه مورد نیاز این صنعت، ضعف در جذب سرمایه‌گذاری خارجی و دخالت دولت در قیمتگذاری به عنوان نقاط ضعف صنعت دارو در کشور یاد کرد.
 
معاون تحقیق و توسعه کسب‌وکار گروه دارویی برکت در ادامه یا تاکید بر جذابیت‌های موجود در صنعت دارو در ایران و جهان گفت: بر این اساس به تازگی یک شرکت دانمارکی با سرمایه‌گذاری بالغ بر 70 میلیون یورو در شهرک دارویی برکت سرمایه‌گذاری کرده و در حال ساخت خط تولید دارو است.
 
وی با بیان این که گروه دارویی برکت، 25 شرکت با درصدهای متفاوت سهام را در زیرمجموعه خود دارد اظهار داشت: این شرکتها در تمام زنجیره تامین دارو فعال هستند.
 
باقری‌نژاد در ادامه با اشاره به عرضه اولیه سهام دارویی برکت در بهمن ماه سال 95 در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر 50 درصد سهامداران این شرکت را اشخاص حقیقی تشکیل می دهند. ضمن این که این شرکت با سهم 14 درصدی از بازار تولید دارو، سومین شرکت تولیدکننده دارو در کشور بشماره می‌آید.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *