RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

معاون نظارتی بانک مرکزی:

سیاست نظام افزایش تعداد بانک ها نیست

۱۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۵/۲۱کد خبر: 254277
ایستانیوز:معاون نظارتی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه‌ هیچ برنامه‌ای برای افزایش تعداد بانک‌ها نداریم، گفت: بانک مرکزی از ادغام بانک‌ها استقبال می‌کند.
‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، فرشاد حیدری درباره ثبت زیان در صورت‌های مالی تعدادی از بانک‌ها، اظهار داشت: زیان‌ها تماما مربوط به یک دوره مالی نیست، بلکه بخش عمده ای از زیان برخی از بانک‌ها مربوط به ذخیره مطالبات مشکوک الوصول است که عمدتا مربوط به تسهیلات پرداخت شده در سنوات قبل است که برای آنها ذخیره کافی گرفته نشده و در این سال‌ها با شفاف‌سازی به‌ عمل آمده به تدریج این اصلاحات در صورت مالی این بانک ها منعکس شده است.
 
معاون نظارتی بانک مرکزی با بیان اینکه همه بانک‌های دولتی و خصوصی را در قالب برنامه اصلاح نظام بانکی، اصلاح خواهیم کرد تا بانک‌ها به سمت سلامت و ثبات مالی و سودآوری حرکت کنند، گفت: امیدواریم در یک برنامه ۱۰ ساله عملیات کلیه بانک‌های کشور شفاف‌تر شده و دارای استحکام و ساختار مالی استاندارد شوند.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این برنامه ۱۰ ساله تعداد بانک‌ها افزایش می‌یابد، گفت: هیچ برنامه‌ای برای افزایش تعداد بانک‌های کشور نداریم. عضو هیات عامل بانک مرکزی تاکید کرد: براساس سیاست‌های کلان نظام، تعداد شعب و تعداد بانک‌ها در کشور کافی است و نیازی به افزایش تعداد بانک نیست، اما از ادغام بانک‌ها در صورت تمایل آنها استقبال می‌کنیم.
 
حیدری ادامه داد: هدف بانک مرکزی این است که به جای تعدد بانک‌ها، کشور دارای تعداد مناسبی بانک با ثبات و سلامت مالی باشد تا بتوانند با ارائه خدمات بهتر و ارزانتر به بهبود فضای کسب و کار کمک کنند.
 
معاون نظارتی بانک مرکزی در خصوص تاخیر در برگزاری مجامع بانک‌ها گفت: به محض دریافت صورت مالی بانک‌ها، با حسابرسان آنها جلسه ای برگزار و پس از بررسی، مجوز برگزاری مجمع را صادر می‌کنیم.
 
وی ادامه داد: بانک‌هایی که هنوز مجمع عمومی را برگزار نکرده‌اند، دو دسته هستند؛ دسته اول بانک‌هایی هستند که مجوز برگزاری مجمع را دریافت کرده‌اند اما خودشان مجمع را برگزار نکرده‌اند و دسته دیگر بانک‌هایی هستند که هنوز صورت‌های مالی حسابرسی شده خود را به بانک مرکزی تحویل نداده اند.
 
به گزارش فارس ،معاون نظارتی بانک مرکزی در پاسخ به این پرسش که آیا بانکی وجود دارد که هنوز صورت مالی به بانک مرکزی نداده باشد، گفت: بله بعضی بانک‌ها هنوز صورت های مالی حسابرسی شده خود را به بانک مرکزی ارائه نکرده‌اند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *