RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

با هدف رایزنی درباره تحریم‌ها :

مقامات نفتی کره جنوبی وارد تهران شدند

۱۵:۳۸ - ۱۳۹۷/۴/۱۴کد خبر: 249210
ایستانیوز:یک هیأت دولتی از کره جنوبی پیش از سفر به واشنگتن به تهران آمده تا درباره هشدار جدید آمریکا به برخی کشورها برای کاهش واردات نفت ایران، با مسئولان ایرانی مذاکره کند.
به گزارش پابگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، دولت کره جنوبی اعلام کرد هفته گذشته در آستانه آغاز گفت‌وگو با واشنگتن درباره تحریم‌های نفتی ایران، هیأتی را برای رایزنی با مقام‌های ایرانی به تهران اعزام کرده است.
 
به نوشته روزنامه «هانکیوره» کره جنوبی، یک مقام ارشد در وزارت خارجه کره جنوبی روز چهارشنبه (دیروز) گفت که بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در روز چهارم نوامبر (سیزدهم آبان) تاثیر زیادی بر پتروشیمی و سیستم پرداخت‌ پول میان کره جنوبی و ایران خواهد گذاشت.
 
در حال حاضر کره جنوبی برای دور دوم مذاکرات با طرف آمریکایی درباره همین موضوع آماده می‌شود. این گفت‌وگوها قرار است اواسط مای جولای (اوایل تیر ماه) در واشنگتن برگزار شود. دور اول این مذاکرات بعد از اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران، در سئول برگزار شده بود.
 
این مقام وزارت خارجه کره جنوبی همچنین گفت: «با وجود آنکه رابطه ما با آمریکا مهم است، اما رابطه ما با ایران هم مهم است. به همین دلیل یک هیأت دولتی هفته گذشته به ایران رفته بود».
 
وی افزود، سئول گزینه‌ای غیر از مشارکت در این تحریم‌ها ندارد، اما سعی می‌کند بهترین کاری را که می‌تواند در مذاکرات برای حفظ روابط با ایران انجام دهد.
 
پالایشگاه‌های کره جنوبی از ایران نفت خام وارد می‌کنند و در بانک‌هایی که ایران و کره جنوبی اخیرا برای پرداخت‌های واردات و صادرات از آن استفاده می‌کنند، مبلغ نفت وارداتی را سپرده‌گذاری کرده و سپس شرکت‌های کره جنوبی که به ایران صادرات دارند، از این مبالغ سپرده‌گذاری شده، برداشت می‌کنند.
 
اگر واردات نفت از ایران متوقف شود، توازن این سپرده‌گذاری‌ها برهم خورده و در نتیجه آن دیگر پولی در بانک‌های مد نظر باقی نمی‌ماند تا شرکت‌های کره جنوبی که به ایران صادارت دارند، از آن برداشت کنند.
 
این مقام دولت کره جنوبی گفت که کاهش واردات نفت کره جنوبی از ایران مسئله‌ای اجتناب‌ناپذیر است، اما کلید مذاکرات آتی کره جنوبی و آمریکا به حداقل رساندن آسیب‌های ناشی از این کاهش واردات نفت از ایران بر اقتصاد کره جنوبی است.
 
مقامات سئول سعی دارند مقامات واشنگتن را قانع کنند تا برای سئول در هشدار دولت ترامپ درباره ادامه خرید نفت از ایران، استثناء قائل شوند.
 
آمریکا از کره جنوبی و چند کشور دیگر خواسته واردات نفت از ایران را به صفر برسانند. واشنگتن ضرب الاجل این اقدام را چهارم نوامبر (سیزدهم آبان) سال جاری میلادی تعیین کرده است.
 
کره جنوبی تاکید دارد، منابع انرژی که این کشور از ایران تامین می‌کند، برای اقتصادش بسیار مهم است و آنچه حیاتی است، معیانات گازی است که برای تولید محصولات پتروشیمی استفاده می‌شود.
 
بعد از توافق برجام در سال ۲۰۱۵ (تیر ماه ۱۳۹۴) و تسهیل تحریم‌ها علیه ایران، کره جنوبی واردات نفت از ایران را افزایش داده بود و اکنون ۱۳.۱ درصد از کل واردات نفت کره جنوبی از طریق ایران تامین می‌شود.
 
روز هجدهم اردیبهشت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این کشور را از برجام خارج و  پس از آن سندی را برای بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران امضا کرد و گفت که بالاترین سطح تحریم‌های اقتصادی را اعمال خواهد کرد.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *