RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

مدیرعامل بورس کالا:

بازار مشتقه و آتی بورس کالا تابع بازار نقدی است

۱۶:۲۰ - ۱۳۹۷/۴/۳کد خبر: 248525
ایستانیوز:مدیرعامل بورس کالا گفت: بازارهای مشتقه و آتی سکه بعد از بازارهای رسمی شروع به کار می‌کنند، بنابراین بازارهای مشتقه و آتی همواره تابع بازارهای نقدی هستند و هیچ‌گونه جهت‌دهی به بازارهای نقدی نمی‌دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،حامد سلطانی‌نژاد با بیان این مطلب که افرادی که در بازارهای مشتقه و آتی بورس کالا فعالیت می‌کنند به دنبال این هستند که از منابع مالی که در این بازارها است، منفعت کسب کنند گفت: سازوکار معاملات در این بازارها در واقع به هیچ وجه نشان‌دهنده و تعیین کننده یک قیمت خاص نیست، بلکه در بازارهای مشتقه و آتی بورس کالای ایران، پیش‌بینی و انتظارات افراد است که قیمت کالاها را تعیین می‌کنند.
 
مدیرعامل بورس کالا با تاکید بر این که تحولات بازارهای آزاد بر بازارهای مشتقه و آتی بورس کالا تاثیرگذار است،  افزود: یکی از مزایای معاملات در بورس این است اگر افرادی که وارد بازارهای آتی شده‌اند، سرمایه خود را به بازارهای آزاد می‌بردند، در حال حاضر شاهد تلاطم بیشتری در این بازارها می‌بودیم.
 
سلطانی نژاد با بیان اینکه معاملاتی که در بازارهای آتی صورت می گیرد منجر به تحویل دارایی های فیزیکی نمی شود، گفت: این اقدام به اقتصاد ملی هم کمک می کند؛ چرا که به جای اینکه افراد به سمت بازارهای فیزیکی بروند به سمت بازارهای مشتقه رفته و از قیمت های انفجاری جلوگیری می شود.
 
وی با بیان این که در تمام کشورهای دنیا سعی می‌شود فعالیت‌هایی که به دنبال کسب سود و منفعت از قیمت هستند در بازار مشتقه مدیریت شود، اذعان داشت: بازارهای مشتقه و آتی سکه بعد از بازارهای رسمی شروع به کار می کنند و به همین دلیل همواره تابع بازارهای نقدی هستند و هیچ‌گونه جهت‌دهی به بازارهای نقدی نمی‌دهند.
 
سلطانی‌نژاد با بیان اینکه اگر بازار آتی سکه نباشد خیلی از سرمایه‌گذارانی که به دنبال کسب سود هستند، وارد بازار آزاد سکه می شوند گفت: این اقدام سبب می شود تقاضای بیش از حد برای سکه در بازار آزاد بوجود بیاید و قیمت سکه افزایش زیادی به همراه داشته باشد؛ در حالیکه در کشورهای دیگر دنیا روی سکه و کالاهای مختلف بازار مشتقه تشکیل می شود.
 
به گزارش ایبنا ،وی افزود: برای اینکه از ورود افراد به بازار نقدی جلوگیری شود و آن بازارها در آرامش باشد بازارهای مشتقه بوجود می‌آید و این بازار پوشش ریسک را برای فعالانش به همراه خواهد داشت.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *