RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

بسترسازی برای رونق کسب و کار فعالان حوزه ریلی و بازار سرمایه

توسعه حوزه ریلی از مسیر بازار سرمایه

۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۳/۳۰کد خبر: 248296
ایستانیوز:مدیرعامل یک شرکت‌ تامین سرمایه از برنامه‌های گسترده بازار سرمایه برای بهبود شرایط کنونی حوزه ریلی و ارتقاء صنعت خبر داد و گفت: رقابت برسر توسعه صنعت ریلی تاثیر به سزایی در افزایش رشد اقتصادی و دستیابی به اهداف توسعه کشور دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمودرضا خواجه‌نصیری امروز در مراسم ششمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی با بیان اینکه صنعت ریلی از دیرباز زمینه‌ساز توسعه و رشد صنعتی در کشور بوده است، اظهار داشت:‌ با وجود چنین جایگاهی برای صنعت ریلی متاسفانه بروز برخی مشکلات نظیر کمبود نقدینگی و اعمال تحریم‌ها وغیره منجر به آن شده است، تا سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه متناسب با جایگاه حوزه ریلی نباشد.
 
وی با اشاره به نیاز 28 هزار میلیارد تومانی صنعت ریلی برای سرمایه‌گذاری و توسعه بیان کرد: نگاهی به وضعیت سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله حوزه ریلی نشان می‌دهد که سهم عمده این سرمایه‌گذاری از آن بازار پول و درصد کمی به بازار سرمایه اختصاص دارد و این در حالی است که ظرفیت و پتانسیل قابل توجهی در بورس وجود دارد.
 
مدیرعامل تامین سرمایه تمدن با اشاره به اینکه عدم شناخت کافی متولیان نهادهای اقتصادی از ابزارهای تامین مالی بازار سرمایه منجر به آن شده است که همواره سهم بازار سرمایه نادیده گرفته شود، گفت: ما به عنوان تامین سرمایه پیشرو در تامین مالی صنایع مختلف از جمله صنعت ریلی برنامه‌های گسترده و وسیعی را برای بهبود شرایط کنونی حوزه ریلی و همچنین توسعه و ارتقاء این صنعت در آینده داریم، زیرا معتقدیم رقابت بر سر توسعه صنعت ریلی تاثیر به سزایی در افزایش رشد اقتصادی و دستیابی به اهداف توسعه‌ای کشور دارد.
 
خواجه‌نصیری گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه بیشتر به این حوزه در مقایسه با سایر مدل‌های حمل و نقلی و همچنین نگاه حمایتی مجلس و دولت به حوزه‌های ریلی ظرفیت مناسبی برای بسترسازی همکاری‌ دو حوزه بازار سرمایه و ریل است.
 
وی اظهار داشت: ارتباط صنعت ریلی و بازار سرمایه گام مهمی در راستای تحقق شعار سال و بسترسازی برای رونق کسب و کار فعالان حوزه ریلی و بازار سرمایه خواهد بود.
 
معاون سابق نظارت بر بورس‌ها و بازارهای سازمان بورس تنوع گسترده ابزارهای تامین مالی در بازار سرمایه را ظرفیتی مطلوب برای شرکت‌های ریلی برشمرد.
 
خواجه‌نصیری تاکید کرد:‌بخش عمده مشکلات صنعت ریلی به مشکلات ساختار مالی و نبود نقدینگی برمی‌گردد. در این راستا شرکت‌های تامین سرمایه با اشراف به بازار سرمایه می‌توانند زمینه تامین مالی و بهبود ساختار مالی شرکت‌های فعال حوزه ریلی را فراهم کنند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *