RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

مراودات بانکی با همسایگان برقرار است

سیمای روابط بانکی ایران

۱۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۳/۱۳کد خبر: 246474
ایستانیوز:هرچند خروج آمریکا از برجام می‌تواند موانع جدیدی را در همکاری‌های آینده بانکی ایران ایجاد کند،اما برخی مسئولان نظام بانکی معتقدند فشارهای غرب در روابط بانکی ایران و همسایگان تاثیر چندانی ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،حجت الله صیدی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا با اشاره به خروج آمریکا از برجام و آینده روابط بانکی ایران، گفت: فکر می کنم آمریکایی ها تلاش خواهند کرد تا برخی محدودیت های بین المللی برای ایران بیشتر شود، از اینرو روابط بانکی ایران نیز در این بخش تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
 
مدیرعامل بانک صادرات اظهارداشت: بخشی از بانک هایی که با آمریکا روابط بالایی دارند در انجام همکاری با ایران ملاحظاتی را خواهند داشت و پیش بینی من این است که در این بخش محدودیت هایی وجود داشته باشد.
 
سیمای روابط بانکی ایران
 
صیدی ادامه داد: درباره همکاری با بانک های متوسط و کوچک اروپایی و آسیای جنوب شرقی مانند چین و هند نیز باید منتظر گفتگوها بود. مذاکرات سیاسی وزارت خارجه با اتحادیه اروپا نشانه هایی دارد که امید است برای همکاری ایران با بانک های کوچک و متوسط اروپایی راهگشا باشد؛ البته ایجاد این سطح از همکاری نیز برای ایران کافی است.
 
وی خاطرنشان کرد: در مورد کشور چین نیز انتظار می رود روابط با ایران تحت تاثیر قرار نگیرد، مگر اینکه در جنگ تجاری این کشور با آمریکا بخواهد معامله ای صورت گیرد.
 
مدیر عامل بانک صادرات تصریح کرد: در مورد همسایگان ایران مانند ترکیه و روسیه خیلی محدودیت زیادی پیش بینی نمی شود. در مورد همکاری با کشورهای کوچک حاشیه خلیج فارس نیز که در برخی موارد افت و خیزهایی وجود داشته، به نظر می رسد در شرایط قبل و بعد از برجام تفاوت چندانی ایجاد نشود.
 
آیا اروپا منافع برجامی ایران را تامین می‌کند؟
 
به گزارش ایبِنا، چند ماه پس از اختلاف نظر اروپایی ها با مقامات آمریکایی بر سر باقی ماندن این کشور در توافق برجام، رییس جمهور آمریکا چندی پیش اعلام کرد از برجام به صورت یکجانبه خارج می شوند.
 
این تصمیم مقامات آمریکایی با واکنش مسئولان کشورمان مواجه شد و از آنسو نیز مذاکرات جدیدی با اروپایی ها بر سر آینده برجام شکل گرفت. مذاکراتی که مشخص خواهد کرد آیا اروپایی ها قادر به تامین منافع ایران در برجام خواهند بود و یا خیر؟
 
یکی از بخش های مهمی که قرار بود در قالب توافق برجام شکل بگیرد، روابط بانکی و اقتصادی بود که حال دچار چالش های جدیدی شده است. البته پیش از این نیز با سنگ اندازی های پی در پی آمریکایی ها، روابط مناسبی در بخش بانکی بین ایران و سایر کشورها شکل نگرفته بود.
 
سایه تحریم‌های غرب
 
آمریکایی ها مرتبا بانک های اروپایی را از همکاری با ایران ترسانده و همواره تلاش کردند سایه تحریم های ناگهانی را بر سر توافق کنندگان اقتصادی با ایران داشته باشند. با این حال، برخی روابط کارگزاری و مراودات بانکی بین ایران و سایر کشورها شکل گرفت.
 
به گزارش ایبنا ،حال مسئولان سیاسی و اقتصادی ایران معتقدند یکی از پیامدهای خروج آمریکا از برجام می تواند باقی ماندن مشکلات بانکی ایران در برقراری ارتباط با بانک های بزرگ خارجی باشد. در عین حال، این دیدگاه نیز وجود دارد که در صورت تامین نظر ایران در مذاکرات با اروپایی ها، این احتمال که ایران از طریق بانک های اروپایی فعالیت های جدیدی را شکل بدهد نیز است.
 



برچسب‌ها:مراودات بانکی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *