RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تا پایان اسفند ۹۶

ترین های شرکت های فرابورسی در سهام شناور آزاد

۱۴:۵۲ - ۱۳۹۷/۲/۱۱کد خبر: 241624
ایستانیوز:۱۰ شرکت فولاد آلیاژی یزد با ۹۹.۹ درصد ،سیمان لار سبزوار،سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان،معدنی شمالشرق شاهرود،سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان،روان فن آور،توکارنگ فولاد سپاهان،توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی و بانک حکمت ایرانیان به ترتیب بیشترین درصد سهام شناور آزاد را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار های مالی(ایستانیوز)، اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس طبق روال معمول، آخرین درصد سهام شناور آزاد شرکت‌های فرابورسی را منتشر کرد که مربوط به دوره یکساله منتهی به پایان اسفند 96 است.
 
سهام شناور آزاد یکی از متغیرهای مهم در بررسی ها و از جمله نکات مدنظر سرمایه گذاران در انجام معاملات بوده و در ارزیابی ریسک نقد شوندگی سهام شرکت ها موثر است و طبق تعریف،مقدار سهمی است که انتظار می رود در آینده نزدیک قابل معامله باشد یعنی درصورت اخذ قیمت مناسب، آن را برای فروش ارائه می کنند.
 
دربسیاری از بورس های دنیا شرکت هایی که کمتر از 25 درصد سهام آنها، شناور آزاد باشد، از فهرست شرکت های بورسی حذف می شوند. بدلیل آنکه اگر مالکین شرکتی نمی خواهند حداقل 25 درصد سهام آنها بین مردم توزیع شود و علاقه مندند سهام را برای خود نگه دارند دلیلی برای حضور آنها دربازار متشکل سرمایه وجود ندارد.
 
به این ترتیب،سازمان بورس نیز در راستای شفاف سازی بازار و حرکت به سوی بازاری کارآ در مهر سال 83 مصوب کرد سهامدار یا سهامداران عمده شرکت های متقاضی پذیرش در بورس موظفند حداکثر ظرف مدت 2 سال از تاریخ درج، حداقل 20 درصد سهم خود را به شکل گسترده توزیع کنند به گونه ای که حداقل 20 درصد سهام شناورآزاد داشته باشد و حداکثر ظرف مدت یکسال از ابلاغ این مصوبه شرایط خود را منطبق کنند.
 
در این آمار که مربوط به 97 شرکت‌ فرابورسی است، 5 شرکت دارای سهام شناور بیش از 50 درصد، 22 شرکت بین 25 تا 50 درصد سهام شناور، 41 شرکت دارای سهام شناوری بین 10 تا 25 درصد و 25 شرکت نیز دارای سهام شناور بین یک تا 10 درصد هستند.همچنین 3 بانک دی،سرمایه،گردشگری و موسسه مالی اعتباری کوثر به علت توقف نماد به ترتیب از 30 تیر،4آبان،25 مرداد و 26 بهمن سال 95 فاقد سهام شناور آزاد هستند.
 
10 شرکت فولاد آلیاژی یزد با 99.9 درصد ،سیمان لار سبزوار،سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان، معدنی شمالشرق شاهرود، سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان، روان فن آور،توکارنگ فولاد سپاهان،توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی و بانک حکمت ایرانیان به ترتیب بیشترین درصد سهام شناور آزاد را به خود اختصاص داده اند.
 
همچنین پتروشیمی مارون با 5 صدم درصد،بیمه کوثر،تولید نیروی برق دماوند،فولاد هرمزگان جنوب، پتروصنعت گامرون،کشتیرانی دریای خزر،تولید برق ماهتاب کهنوج، بیمه اتکایی امین،هلدینگ میدکو و پالایش نفت شیراز نیز کمترین درصد سهام شناور آزاد را دارا هستند.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *