RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

معاون فرابورس اعلام کرد:

شفافیت مالی شرط اصلی ورود شرکت‌ها به فرابورس

۱۸:۲ - ۱۳۹۷/۱/۲۹کد خبر: 239809
ایستانیوز:معاون پذیرش و ناشران فرابورس از شفافیت مالی به عنوان شرط اصلی ورود شرکتها به فرابورس خبر داد و گفت: بازار شرکتهای کوچک و متوسط در فرابورس راه اندازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سیدمهدی علم الهدی، معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران در نشست تخصصی چالش‌های ورود استارت‌آپ‌ها به بورس، از طرح ویژه برای پذیرش استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط در فرابورس خبر داد و گفت: برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط یک بازار ویژه به نام بازار SME طراحی شده است.
 
وی افزود: تنها تفاوتی که با سایر بازارهای فرابورس دارد آن است که در این بازار امکان سرمایه‌گذاری و خرید سهام توسط مردم وجود ندارد اما نکته مهم این است که تنها شرط فرابورس برای پذیرش در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط شفافیت مالی است.
 
معاون پذیرش و ناشران شرکت فرابورس ایران در بخش دیگری از این پنل عدم آشنایی و شناخت استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها با فرابورس را از علت اصلی ترس برای عضویت آن دانست و گفت: ذهنیتی که نسبت به فرابورس و بورس شکل گرفته این است که این سازمان‌ها خلاقیت شرکت‌های عضو را می‌گیرند و هزینه‌های زیادی به شرکت تحمیل می‌کنند، در حالی که مسئله به عدم شناخت و آشنایی شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها از فرابورس برمی‌گردد.
 
همچنینقاسم نژاد، کارشناس حوزه فناوری با بیان اینکه ورود به بورس باعث تکامل و رشد شرکت و بنگاه اقتصادی می‎شود، گفت: ورود به فرابورس و بورس سختی‌هایی دارد؛ ولی این مشکلات شبیه مشکلات کوه‌نوردی است؛ چرا که با رعایت دستورالعمل‌های فرابورس زمینه‌های رشد، بالا رفتن سطح و تکامل یک بنگاه اقتصادی فراهم می‌شود.
 
قاسم‌نژاد افزود: امروزه ۹۰ درصد شرکت‌های موفق بین‌المللی در بورس عضویت دارند و امیدوارم فضایی فراهم شود که شرکت‌های ایرانی صرفا به بورس داخلی بسنده نکنند و به فکر پیوستن به بورس‌های بین‌المللی باشند.
 
وی، دلیل عدم استقبال استارت‌آپ‌ها و بنگاه‌های ایرانی از ورود به بازار سرمایه را الزام سوددهی به سهام‌داران دانست و گفت: این در حالی است که در عرصه بین‌المللی یک شرکت ممکن است برای سهام‌داران سال‌ها سود ندهد، برای مثال سهام‌داران گوگل و فیسبوک به خاطر توسعه‌بخشی شرکت اصلا به فکر سود نبودند ولی در ایران به دلیل الزام قانونی، شرکت‌ها موظف‌اند حداقل ده درصد سود خود را به سهام‌ داران بدهند
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *