RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

لاگارد به کشور ها آماده باش داد

تغییر در فناوری های نوین مالی

۱۳:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۸کد خبر: 237471
ایستانیوز:رییس صندوق بین المللی پول گفت: کشورها باید خود را برای تغییرات از جمله در حوزه فناوری های نوین مالی آماده کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از رویترز، کریستین لاگارد گفت: اقتصاد جهانی رشد وسیعی را از خود نشان داده است؛ اما چشم انداز آن به دلیل تشدید ریسک های ناشی از اختلافات تجاری، عادی سازی سیاست پولی و تغییرات به لحاظ فناوری در معرض خطر است.
 
لاگارد در سخنرانی خود در کنفرانس صندوق بین المللی پول که در جاکارتا اندونزی برگزار شد، گفت: صندوق بین المللی پول رسیدن رشد اقتصاد جهانی به ۳.۹ درصد را برای سال جاری و آینده میلادی متصور است. البته رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۷ میلادی ۳.۷ درصد اعلام شده بود.
 
وی تصریح کرد که کشورهای آسه آن برای افزایش نرخ بهره در اقتصادهای پیشرفته از جمله آمریکا و اروپا آماده هستند؛ اما سیاستگذاران باید در مورد تاثیر آن بر روی ثبات مالی و نوسان گردش سرمایه هوشیار باشند و این را می دانیم که این موضوع تاثیر قابل توجهی در سطح جهانی دارد و در حال آمدن است؛ اما مشخص نیست که این انتقال چه تاثیری بر روی کشورها، شرکت ها، مشاغل و درآمدها می گذارد.
 
رییس صندوق بین المللی پول گفت: کشورهای آسه آن نیازمند در پیش گرفتن مدل های نوین رشد که تاکید بیشتری بر روی تقاضای داخلی، تجارت منطقه ای و تنوع بخشی در اقتصاد دارد، داشته باشند تا آنها را آماده تغییرات در حوزه فناوری از قبیل افزایش اتوماسیون در کارخانجات، بکارگیری هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی، فناوری های نوین مالی و ارزهای دیجیتال کند.
 
لاگارد در ادامه گفت: از آنجایی که این تغییرات می تواند باعث از بین رفتن بعضی از مشاغل شود، تلاش کشورها برای آموزش کارگران به منظور آمادگی بهتر آنها برای استفاده بهینه از فناوری های نوین مهم است.
 
رییس صندوق بین المللی خاطر نشان کرد که بسیاری از مشاغل به نحوی تحت تاثیر این تغییرات قرار می گیرند و بعضی از آنها از بین خواهند رفت؛ اما بسیاری از مشاغل  تحت تاثیر اتوماسیون قرار خواهند گرفت. ما باید در مورد آینده شغل ها فکر کنیم و رویکرد واحدی وجود ندارد و بسیاری از کشورها باید شیوه خود را داشته باشند.
 
به گزارش ایبنا ، در پایان رییس صندوق بین المللی پول گفت: تولید موتور سیکلت Go-Jek اندونزی به عنوان نمونه ای برای نوآوری فناوری در جهت نیاز این کشور و نیروی کار اندونزی است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *