RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

مدیرعامل مرکز مالی ایران:

حجم بازار آموزش الکترونیک ۲۴۰ میلیارد دلار می‌شود

۱۶:۵۶ - ۱۳۹۶/۹/۲۶کد خبر: 228399
ایستانیوز:مدیر عامل مرکز مالی ایران در اولین همایش ملی «تحلیل مسائل و تامین منابع مالی در آموزش عالی» از تجربه آموزش الکترونیک مدارک حرفه‌ای وایلی در ایران و نتایج حاصله از آن گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، با حضور مدیرعامل مرکز مالی ایران، همایش ملی «تحلیل مسائل و تامین منابع مالی در آموزش عالی» با محورهای بررسی تجارب داخلی و بین‌المللی در تامین و مدیریت منابع در حوزه آموزش، بررسی برنامه ششم توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور در حوزه آموزش و تامین منابع مالی آن، تامین منابع مالی برای تجاری‌سازی ایده‌های نوین «اقتصاد دانش‌بنیان»، آشنایی با ادبیات برنامه‌ریزی مالی و نقش آنها در کاهش هزینه‌های آموزش در دانشگاه الزهرا برگزار شد.
 
بر اساس این گزارش، یکی از اهداف اصلی این همایش، آشنایی کارگزاران آموزشی کشور در بخش های مختلف با روش ها و الگوهای نوین در تامین مالی آموزش و به اشتراک‌گذاری تجارب تامین منابع مالی در بخش های مختلف بازار آموزش کشور عنوان شده بود.
 
تجربه های بین‌المللی تامین و مدیریت منابع
 
در این همایش مدیرعامل مرکز مالی ایران ضمن  بیان تجربه های بین‌المللی این مرکز در تامین و مدیریت منابع  در پروژه آموزش الکترونیک مدارک حرفه ای وایلی در ایران چند پلتفرم برتر آموزشی در بازار جهانی آموزش مجازی از جمله UDEMY، Khan Academy، edX، Coursera و Lynda را معرفی کرد.
 
همچنین نقوی حجم بازار آموزش الکترونیک در سال ۲۰۱۵  را براساس آمار ۱۶۵ میلیارد دلار عنوان کرد که با احتساب نرخ رشد ۵ درصدی برای این صنعت، این عدد در سال ۲۰۲۳  به ۲۴۰ میلیارد دلار خواهد رسید. وی در ادامه افزود این اتفاق موجب شده تا حجم سرمایه‌گذاری بر روی آموزش الکترونیک نیز به همین نسبت افزایش پیدا کند که این عدد در کشورهایی همچون آمریکا، هند، چین و انگلیس به مراتب بیشتر است.
 
بر اساس آمادگی آزمون وایلی
 
نقوی در ادامه افزود: بخش بزرگی از تجربه همکاری مرکز مالی ایران با شرکت وایلی نیز با توجه به این موضوع شکل گرفت تا نیاز داوطلبان آزمون‌های CFA در ایران برای دسترسی به منابع آموزشی دسته اول و قابل اطمینان برطرف شود.
 
بر همین اساس مرکز مالی ایران از چندی پیش نمایندگی انحصاری برگزاری دوره‌های آمادگی آزمون وایلی را دریافت کرد تا پلتفرم آموزشی وایلی با ویژگی‌های منحصر به فرد باعث شود تا آموزش از طریق یک رویکرد تعاملی شکل بگیرد.
 
علی نقوی در این همایش اظهارداشت: آموزش مجازی نیز مانند هر موضوع دیگری بدون چالش نیست و موضوعاتی همچون حق مالکیت، تکنولوژی، تولید محتوا، تقاضا و کیفیت عرضه از جمله چالش‌های پیش روی آموزش مجازی است.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *