RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

تلگرام به روایت آمار در سه ماه گذشته

۱۰:۱۵ - ۱۳۹۶/۹/۱۲کد خبر: ۲۲۶۵۳۱
ایستانیوز:تلگرام این روزها نه تنها یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطی در میان کاربران ایرانی است، بلکه به یکی از ابزارهای اطلاع‌رسانی، راه‌اندازی کسب و کار، بازاریابی کالا و خدمات و تبلیغات کسب و کارها تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،قابلیت‌های تلگرام برای ایجاد کانال‌ فرصتی برای کاربران شده تا آنها بتوانند در فضای مجازی فارغ از بوروکراسی‌های اداری مربوط به راه‌اندازی سایت‌های خرید و فروش کالاها و خدمات و حتی بدون هزینه اولیه برای راه‌اندازی، بتوانند کسب و کار خود را آغاز کنند. مرکز ملی فضای مجازی اخیرا (حدود سه ماه) اقدام به رصد و انتشار آمار فعالیت کاربران ایرانی در شبکه اجتماعی تلگرام در ماه‌های اخیر کرده است. این اطلاعات درباره انتشار روزانه مطلب، تعداد کانال‌ها، کانال‌های به‌روز شده، تعداد کل مطالب در طول یک روز، متوسط تعداد مطلب بر کانال، تعداد کل بازدیدها و متوسط بازدید هر مطلب است.
 
براساس آمار منتشر شده از سوی این مرکز، تا پایان آبان بالغ بر ۶۷۸هزار و ۲۵۷کانال فارسی در این شبکه به ثبت رسیده بود که از این میان، ۲۵۴هزار و ۲۹۸کانال معادل ۳۷درصد آن به‌روز شده‌اند. به گزارش دنیای اقتصاد، این اطلاعات حاکی از روند صعودی از تعداد کانال‌های فارسی ایجاد شده در تلگرام در بازه زمانی سه ماه شهریور تا آبان بود و اینکه در این مدت ۱۰۳هزار و ۳۴۲کانال راه‌اندازی شده است. به عبارت دیگر، روزانه به‌طور متوسط یک هزار و ۱۳۶کانال جدید ایجاد شده است، البته با این فرض که در این مدت هیچ کانال فارسی از فضای تلگرام حذف نشده باشد، در آن صورت آمار روزانه کانال‌های اضافه شده، بیش از این خواهد بود.  در یک نظرسنجی که از سه هزار و ۷۰۷نفر بین ۱۸ تا ۶۵سال درباره رفتارشناسی افراد در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های پرطرفدار بین ایرانیان انجام شده بود، نشان می‌داد این افراد عمدتا برای معاشرت با اقوام و آشنایان، تفریح و سرگرمی و ارتباط کاری وقت خود را در شبکه‌های اجتماعی به ویژه تلگرام صرف می‌کنند. همچنین کمتر از پنج درصد آنها برای آگاهی یافتن از کالا و خدمات جدید یا معرفی محصولات و تبلیغات سراغ تلگرام می‌روند و این در حالی بوده که نزدیک به نیمی از آنها پیام‌رسان تلگرام به‌عنوان منبع موثق اطلاعات و اخبار را قبول ندارند. با این‌حال، بارها مشاهده شده اخبار و پیام‌های منتشر شده در تلگرام فضای خبری را تحت الشعاع قرار داده است.
 
 مطالب ارائه شده
 
آمار مرکز ملی فضای مجازی نشان می‌دهد تعداد مطالب منتشر شده از سوی این کانال‌ها در سه ماه اخیر روزانه دو میلیون و ۸۸۷هزار مطلب بوده، البته این رقم در شهریور بارها از سه میلیون مطلب تجاوز کرد. با این حال، آمار حاکی از آن است که کانا‌ل‌ها به‌طور میانگین در شهریور روزانه حدود سه میلیون و ۱۲۳هزار، در مهر روزانه دو میلیون و ۸۵۷هزار و در آبان دو میلیون و ۶۸۲هزار مطلب منتشر کرده‌اند. براساس آمار، روند انتشار مطالب در تلگرام معمولا از ساعت ۲۱ شتاب می‌گیرد و در ساعت‌ ۲۲ به اوج می‌رسد. البته کمترین میزان انتشار مطلب در ساعت چهار بامداد است. این در حالی بود که نظرسنجی مذکور نشان می‌دهد بیشترین مراجعه افراد در طول شبانه‌روز بین ساعت‌های ۱۹ تا ۲۲ است.
 
 بازدیدها
 
به گفته آمار مرکز ملی فضای مجازی، هر مطلبی که در سه ماه اخیر توسط کانال‌ها منتشر شده، روزانه به‌طور متوسط ۷۸۲بار مورد بازدید کاربران قرار گرفته است. این در حالی بوده که متوسط بازدید روزانه مطالب منتشر شده در شهریور ۷۲۰، در مهر ۷۴۱ و در آبان ۸۸۴ بار است. همچنین تعداد بازدیدهای روزانه به‌طور متوسط در بازه زمانی شهریور تا آبان بیش از ۲/ ۲میلیارد بود که این بازدیدها در شهریور بیش از دو میلیارد، در مهر بیش از ۹/ ۱میلیارد و در آبان ۷/ ۲میلیارد بار است. آمار به نقل از نظرسنجی مذکور گویای این امر است که ۹۰درصد افراد روزانه حساب کاربری خود را در تلگرام چک می‌کنند، این در حالی است که حدود ۳۰درصد این افراد همیشه آنلاین و از آن دست افراد مسوولیت‌پذیر هستند و به محض دریافت پیام، آن را پاسخ می‌دهند. البته زنان نسبت به مردان بیشتر به این پیام‌رسان سر می‌زنند. اکثر آنها در هر بار مراجعه حدود یک تا ۲۰دقیقه زمان برای چک کردن پیام در تلگرام صرف می‌کنند و به شکل قابل‌توجهی در برخی از این افراد زمان صرف‌شده به یک ساعت نیز می‌رسد.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:تلگرام
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *