RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

مهمترین عامل موثر بر قیمت طلا درآینده

۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۹/۴کد خبر: 226061
ایستانیوز:تحلیلگران موسسه سرمایه گذاری کاپیتال اکونومیکس بر این باورند که تنش های سیاسی در عرصه بین المللی مهمترین عامل موثر بر قیمت طلا و سایر کالاهای راهبردی طی ماه های آینده خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکو نیوز، تحلیلگران موسسه کاپیتال اکونومیکس در تازه ترین گزارش چشم انداز بازارهای جهانی اعلام کردند: گرچه نگرانی نسبت به سیاست های سختگیرانه پولی و افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا می تواند فشار زیادی را بر قیمت طلا طی ماه های آینده وارد کند، ولی تنش های سیاسی کلیه تاثیرات منفی ناشی از این نگرانی ها را خنثی خواهد کرد.
بر اساس این گزارش توماس پوگ تحلیلگر ارشد اقتصادی موسسه کاپیتال اکونومیکس در این باره تاکید کرد: سیاست های سختگیرانه پولی در بازارهای توسعه یافته احتمالا فشار زیادی را بر قیمت کالاهای مختلف از جمله طلا وارد می کند. ولی ریسک های ژئوپلیتیک می تواند تاثیرات ناشی از این سیاست های پولی را از بین برده و موجب افزایش تقاضا و قیمت کالاهای مختلف به خصوص طلا شود.
این گزارش افزود: نکته مهم دیگری که با سیاست های پولی بانک های مرکزی جهان و قیمت طلا به شدت پیوند خورده است این است که بانک های مرکزی بزرگ در سراسر جهان نیازی به افزایش چشمگیر نرخ بهره را ندارند چرا که طی ده سال گذشته تعادل نرخ بهره آنها تا حد زیادی کاهش یافته است.
پیتر پوگ افزود: در نتیجه، تاثیر سیاست های پولی سختگیرانه بر قیمت کالاهای راهبردی به خصوص طلا را باید بر اساس عوامل عرضه و تقاضا در بازارهای بین المللی ارزیابی کرد.البته طی سال های آینده شاهد آن خواهیم بود که بانک های مرکزی جهان نرخ بهره را افزایش خواهند داد و بخشی از سیاست های انبساطی پولی را متوقف خواهند کرد.بانک های مرکزی جهان پس از وقوع بحران مالی 2008 میلادی نرخ بهره را به شدت کاهش داده و میلیاردها دلار نقدینگی به بازارهای مالی تزریق کرده اند.پیش بینی تحلیلگران اقتصادی این است که تنش های سیاسی به خصوص در آمریکا و اوضاع شبه جزیره کره طی ماه های آینده تاثیر زیادی بر قیمت جهانی طلا خواهد داشت.
به نوشته طلا، وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند نیز تاثیر زیادی بر قیمت طلا خواهد داشت. نوسانات ارزش دلار و شاخص سهام نیز عامل مهمی برای قیمت طلا خواهد بود.
 



برچسب‌ها:قیمت طلا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *