RSS
امروز پنج شنبه ، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

پرسپولیس شفاف‌سازی کرد

چاپ تورم!

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال پیشرو خواهد بود

آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث

تسهیلات بانک رفاه به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی

شرط صعود بازار سهام چیست؟

چرا بازار ارز آرام نمی‌شود؟

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

امنیت شغلی و معیشت دغدغه اصلی کارگران

۸:۵۰ - ۱۳۹۶/۶/۷کد خبر: 209533
ایستانیوز:عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار می‌گوید قانون کار ظرفیت بازگرداندن امنیت شغلی کارگران را دارد، به شرط آن‌که مجریان قانون در دهه ۷۰، آن را به طور دقیق و منطقی اجرا کنند. او از دولت دوازدهم می‌خواهد که دغدغه امنیت شغلی کارگران و قراردادهای کار را حل کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی خدایی تشکل یابی، ‌ امنیت شغلی و معیشت را سه دغدغه مهم کارگران عنوان کرد و گفت: این سه عامل به طور مستقیم روی هم تاثیر می‌گذارند و از هم تاثیر می‌پذیرند به همین دلیل اولویت اول ما در دولت دوازدهم همچون دولت گذشته، پیگیری امنیت شغلی و معیشت کارگران است و به عنوان مهمترین عامل شناخته شده در دستور کار ما قرار گرفته است.
 
به گزارش ایستانیوز به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کارگران به قرارداد موقت تبدیل شده است، ‌ تصریح کرد: نبود امنیت شغلی برای کارگران باقی فصول قانون کار را بلااثر کرده است.
 
خدایی با اشاره به ماجرای اخیر کارخانه چسب هل گفت: با پیگیری‌هایی که در این خصوص انجام دادیم و جمع‌بندی حاصله به این نتیجه رسیدیم که دلیل اینکه کارگران کارخانه به چنین شرایط دیکتاتورگونه‌ای تن دادند، نبود امنیت شغلی بوده است و چون نگران از دست دادن شغلشان بودند از قوانین سخت اطاعت می‌کردند؛ بنابراین ریشه تمام این گرفتاری‌ها به نبود امنیت شغلی برمی‌گردد.
 
این مقام مسئول کارگری ادامه داد: درباره تشکل‌یابی هم نبود امنیت‌شغلی به یکی از بزرگترین مشکلات ما تبدیل شده است. درست است که امروز توانستیم وزارت کار را متقاعد کنیم که گسترش تشکل‌ها را بپذیرد و به تشکیل تشکل‌ها در کارگاه‌های مختلف اهتمام بورزد ولی بحث اینجاست کسانی که به عنوان نماینده کارگر عضو شورای عالی کار یا انجمن صنفی پیگیر مطالبات کارگران می‌شوند دیگر قراردادهایشان تمدید نمی‌شود.
 
وی افزود: متاسفانه قانون کار هم اثری ندارد در حالی که طبق ماده ۲۷ قانون کار، کمیته‌های انضباطی باید برای اخراج کارگر تصمیم‌گیری کنند ولی کارفرما قرارداد یکماهه با نیروی کار می‌بندد تا اگر خواست دیگر تمدید نکند و خود را گرفتار کمیته انضباطی و شورای حل اختلاف نکند.
 
نماینده کارگران در شورای عالی کار با تاکید بر اینکه قانون کار ظرفیت برگرداندن امنیت شغلی به کارگران را دارد، اظهار کرد: اگر مجریانی که در دهه ۷۰ از این قانون سوء استفاده کردند، دست از سوء استفاده بردارند و منطقی قانون کار را پیاده کنند، قانون این ظرفیت را دارد که امنیت شغلی را به کارگر برگرداند و ما مصرانه و با تمام توان پای آن ایستاده‌ایم و از دولت دوازدهم می‌خواهیم که این کار را انجام دهد.
 
به گفته خدایی در این راستا پیشنهادات مختلفی از جمله بررسی وضعیت قراردادهای کار در کشورهای مختلف به وزارت کار داده شده که می‌تواند مورد مطالعه قرار بگیرد.



برچسب‌ها:کارگران، معیشت
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *